О-в Бали – вълнуващи мигове и преживявания~

• 99 716
  • 453
  •   1
Отговори
# 165
Започвам да давам на заден за Рок бара... Thinking Чета твърде много отрицателни коментари. Искам да бъде запомнящ се рожден ден... но не с огромни опашки, скъпи коктейли средно качество и безкрайна жега. Вероятно ще отидем да разгледаме хотела и наистина може и да влезем в бара, но май ще е друг ден. Гледката наистина ще си засужава въпреки, че започва да ми звучи неразумно. За сега приемам още предложения.

# 166
Започвам да давам на заден за Рок бара... Thinking Чета твърде много отрицателни коментари. Искам да бъде запомнящ се рожден ден... но не с огромни опашки, скъпи коктейли средно качество и безкрайна жега. Вероятно ще отидем да разгледаме хотела и наистина може и да влезем в бара, но май ще е друг ден. Гледката наистина ще си засужава въпреки, че започва да ми звучи неразумно. За сега приемам още предложения.

MOZAIC beach bar; COCOON beach club; Woo bar (W hotel), Ku De Ta ... - всички те имат същия залез, защото са на същото крайбрежие както рок бара. 2 от тях посетих - отлична кухня, напитки и обслужване

http://www.ladyironchef.com/2013/07/bali-best-beach-clubs-bars/ - ето! Всички най-добри и популярни са на западното крайбрежие (страната за залеза)

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 20:58 от poporopo

# 167
  • София
Moareyn, там рождения ден наистина ще е запомнящ се Peace.
Прекрасно е заведението. Много разчупено, елегантно и в същото време изключително  романтично. Много удобни фотьойли с възглавници, в които можеш и да се изтегнеш блажено отпускайки с чаша в ръка и да гледаш отвисоко страхотната панорама. Виж една от снимките, които бях качил. С много добър асортимент от храна, напитки и обслужване.
На много малко места можеш да видиш подобна панорама. Не напразно бара е толкова много посещаван. Със сигурност има защо да искат толкова много хора да бъдат негови гости.
А цените не са много над средните за такъв тип заведения, все пак в 5 звезден хотел си. И в другите барове коктейлите и останалите алкохолни напитки не са на по-ниски цени. Алкохола в тази част на света е скъп.
А за жегата- ами няма как, почти на Екватора си. Но тя не е  само в този бар, а навсякъде в Бали:D

# 168
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&h … E_Ut1wfWIqcbXqZcA
Това е линк към еднодневни гмуркания на Baliberty. В tripadvicor e оценен под номер едно за атракции в Санур. Цената е 95 евро на човек. Подходящо е за хора без опит. Включва урок в басейн и две гмуркания до 12 метра.

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 16:19 от Moareyn

# 169
  • София
Не бях влизала скоро в темата.
Четейки коментарите ви се върнах в януари 2013г когато и ние бяхме по тези места.
Тази година имахме някакъв шанс отново да сме там, но се отказахме т.като имаме друго по-важно събитие след 2-3 месеца:)
Но четейки за всичко, което препоръчвате да се посети никъде не видях някой да е ходил на плуване с делфини. За мене това беше най-запомнящото се от всичко, което видях за 20те дни обиколка+ посещението на Танах лот.За съжаление обаче тогава имаше отлив и лека буря.Но въпреки това мястото беше магическо.Знам, че един ден отново ще се върна там!!!!

# 170
Здравей, Bunnie
Може ли да ми дадеш някакъв линк към мястото или фирмата, която е предоставила тази услуга?
Мерси  Hug
Не бях влизала скоро в темата.
Четейки коментарите ви се върнах в януари 2013г когато и ние бяхме по тези места.
Тази година имахме някакъв шанс отново да сме там, но се отказахме т.като имаме друго по-важно събитие след 2-3 месеца:)
Но четейки за всичко, което препоръчвате да се посети никъде не видях някой да е ходил на плуване с делфини. За мене това беше най-запомнящото се от всичко, което видях за 20те дни обиколка+ посещението на Танах лот.За съжаление обаче тогава имаше отлив и лека буря.Но въпреки това мястото беше магическо.Знам, че един ден отново ще се върна там!!!!

# 171
  • София
Moareyn eдинственото което имам като контакт за делфините е това:
 Dolphin Lodge Bali <enquiry.dolphinlodge@gmail.com>
не го бях организирала аз , а други хора от групата. Но можеш спокойно да пишеш на имейла.

# 172
От скоро следя форумът за Бали в TripAdvisor и последните няколко поста са свързани с някакъв устойчив стомашен вирус  #Crazy . Май е сериозно положението. Видях, че и на други предстои пътуване и се надявам това да е от помощ. Подсигурете се с и дизенфектиращи гелове и хигиенизатори.
http://www.tripadvisor.com/ShowTopic-g294226-i7220-k7080273-Gast … in_Bali-Bali.html
Оплакват се от Коледа...дано се размине скоро  Praynig

# 173
От скоро следя форумът за Бали в TripAdvisor и последните няколко поста са свързани с някакъв устойчив стомашен вирус  #Crazy . Май е сериозно положението. Видях, че и на други предстои пътуване и се надявам това да е от помощ. Подсигурете се с и дизенфектиращи гелове и хигиенизатори.
http://www.tripadvisor.com/ShowTopic-g294226-i7220-k7080273-Gast … in_Bali-Bali.html
Оплакват се от Коледа...дано се размине скоро  Praynig

Лелееее, абсолютно е така!!! Не мислех обаче, че хората пишат за това Simple Smile. Много е хубаво, че предупреждаваш за това!!!  Доста туристи се оплакваха там, включително и ние  Embarassed Ние бяхме в периода на Нова година. Може би за това Бали не ми стана любимата дестинация

# 174
Ужас! Добре ли сте? Някои се оплакват, че минава за ден, а други са стигнали до болница и инжекции. При вас как протече? Някакво лекарство, което да препоръчате и е помогнало?  #Crazy

# 175
Много гадно това с вируса - нищо учудващо за дестинация като Бали..... Wink

И още нещо не ми стана ясно от новата визия на сайта - кой реши да пльосне тези малдивски или полинезийски къщички като фон на темата за Бали ( поне на мен така ми изглежда) - нищо общо не виждам с това място на този кадър newsm78

# 176
Май са Бора Бора - полинезийски.... Има планини и за това мисля, че не са Малдиви, но със сигурност не са балийски.. Но са много смешни, наистина  Laughing Laughing

# 177
Май са Бора Бора - полинезийски.... Има планини и за това мисля, че не са Малдиви, но със сигурност не са балийски.. Но са много смешни, наистина  Laughing Laughing

Да, планините ги мернах по-късно и също Малдивите отпаднаха като вариант Wink Фиджи, Бора-Бора - всичко друго, но не и Бали Simple Smile))

# 178
Я, да ви питам, когато заминавахте направихте ли си някакви ваксини? Друго- каква застраховка да си направим? Пътували сме много в Европа...и никога не сме си правели..просто не виждах причина (имаме си европейска здравна карта и се запознавахме с условията за всяка страна) , ноооо Бали е на майната си (с извинение) и каквото и да ти се случи...недай си боже....може да ти излезе солено..
Възникна и въпосът с обмяна на валутата. Повече от очевидно е, че да обменяме рупии в България е неизгодно. Проблемът е, че пристигаме в 19.00 в Бали. Не знам до колко часа работят чейндж бюрата, вероятно на летището е денонощно, но тарифата там също е неизгодна. На летището ще ни чака шофьор от хотела. Трябва да имаме някакви рупии като за начало. За това си мисля да обменим малко рупии предварително, за да изкараме до хотела. Подозирам, че ще бъдем супер изморени след дългото пътуване и няма да ни се разправя с обмяна. Останалите пари ще ги обменим в USD. Правилно ли ви звучи като концепция?

# 179
Я, да ви питам, когато заминавахте направихте ли си някакви ваксини? Друго- каква застраховка да си направим? Пътували сме много в Европа...и никога не сме си правели..просто не виждах причина (имаме си европейска здравна карта и се запознавахме с условията за всяка страна) , ноооо Бали е на майната си (с извинение) и каквото и да ти се случи...недай си боже....може да ти излезе солено..
Възникна и въпосът с обмяна на валутата. Повече от очевидно е, че да обменяме рупии в България е неизгодно. Проблемът е, че пристигаме в 19.00 в Бали. Не знам до колко часа работят чейндж бюрата, вероятно на летището е денонощно, но тарифата там също е неизгодна. На летището ще ни чака шофьор от хотела. Трябва да имаме някакви рупии като за начало. За това си мисля да обменим малко рупии предварително, за да изкараме до хотела. Подозирам, че ще бъдем супер изморени след дългото пътуване и няма да ни се разправя с обмяна. Останалите пари ще ги обменим в USD. Правилно ли ви звучи като концепция?

На мен ми звучи много правилно, още повече, че ние никога не сме по "тънките сметки". Тръгнахме с американски долари, кацнахме в Денпасар около 23.00 часа и си сменихме на change бюро на летището 50 долара за такси вечерта и бакшиши .... След това сменяхме всеки ден на много места според нуждите - на различни change бюра и в различни курорти. Няма големи разлики в курсовете. А и техните са толкова много хиляди, че стотиците не се забелязват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт