О-в Бали – вълнуващи мигове и преживявания~

• 99 625
  • 453
  •   1
Отговори
# 435
И аз се интересувам от Гили. Ние мислим да отидем там само за през деня. Обаче се чудя дали няма да ни дойде много път само за 1 ден.
Здравейте, след месец сме на Бали Simple Smile Отделила съм 4 нощувки за Гили Траванган от общо 12 за това пътешествие. Прочетох, че на островите Гили вали по-малко през влажния сезон и се надявам да се порадваме на повече слънце, а и са много подходящи за шнорхелинг.
Съветвам, ако имате време да направите поне една нощувка.
Поздрави!

# 436
И аз се интересувам от Гили. Ние мислим да отидем там само за през деня. Обаче се чудя дали няма да ни дойде много път само за 1 ден.
Здравейте, след месец сме на Бали Simple Smile Отделила съм 4 нощувки за Гили Траванган от общо 12 за това пътешествие. Прочетох, че на островите Гили вали по-малко през влажния сезон и се надявам да се порадваме на повече слънце, а и са много подходящи за шнорхелинг.
Поздрави!
Благодаря! Ние няма да сме в дъждовния сезон и сме отделили повече време за Убуд - 6 нощувки и за останалите 6 нощувки се колебаем дали да са ни в Кута/Семиняк, Нуса Дуа или Санур. Може да обмисля вариант да направим 1 нощувка и в Гили, но исках да си спестя мъкненето на куфари и до там.

# 437
Нуса Дуа
Зависи и какво искате всъщност. Ние разделихме между нощувките между Нуса Дуа (Мулия) и хотел в Убуд до маймунките.  

Плажът пред Мулия е топ.

# 438
Здравейте, планираме двуседмично пътуване до остров Бали през лятото. Някой може ли да сподели дали 12-14 пълни дни там са достатъчни за обиколка на основните забележителности и кратка почивка на море? Ще съм благодарна, ако споделите и ориентировъчен бюджет за 12-14 дни без полетите - интересува ме колко струват еднодневните екскурзии, наем на шофьор, храна и тн.

# 439
Бюджета зависи от броя хора, които ще пътувате, местата които харесате за нощувки, и какви екскурзии искате. Относително е.
сложете нощувка със закуска за двама между 80 и 120$, вижте приблизителните цени на екскурзиите в сайтовете и добавете и разходи между 50 и 100$ на ден за останалита хранения и др. и ще се ориентирате.

# 440
  • София
Поздрави!

Преди 2 дена се върнах от 3 седмична обиколка на Бали, о-в Нуса Пенида и Гили Т.
Моето мнение е, че 4 нощувки са много за Гили Т. Самият остров се обикаля с колело за 30-40мин. Няма какво да се прави толкова време. Единствено може 1 ден за шнорхелинг ( има костенурки ) и 1 ден за да отидете до отсрещния Гили Мено. Но като цяло няма какво друго да се прави там.

# 441
Освен плажуване и шнорхелинг на Гили, ще се опитаме да направим и еднодневна разходка до Ломбок.
Надявам се да не е невъзможно.

# 442
  • Русе
Здравейте. Ние се организирахме група от 10 приятели и ще пътуваме за Бали през август. Но обърнах нета и все различни неща чета за тия визи. Уж са отпаднали, а пише, че са задължителни. Уж ги издават на място при кацане безплатно, а тук чета, че се вадят предварително и се заплащат. Моля, който е ходил, да ми обясни може ли на място да получим такава виза, или трябва да си изкараме предварително оттук?

# 443
Не помня дали нещо се плащаха, но със сигурност ни ги направиха на летището като кацнахме там, на момента

# 444
Здравейте. Ние се организирахме група от 10 приятели и ще пътуваме за Бали през август. Но обърнах нета и все различни неща чета за тия визи. Уж са отпаднали, а пише, че са задължителни. Уж ги издават на място при кацане безплатно, а тук чета, че се вадят предварително и се заплащат. Моля, който е ходил, да ми обясни може ли на място да получим такава виза, или трябва да си изкараме предварително оттук?
https://evisa.imigrasi.go.id/
Това е сайта, за предварително получаване.

# 445
  • Русе
https://evisa.imigrasi.go.id/
Това е сайта, за предварително получаване.
Благодаря! А ако не се регистрираме предварително, на място ще има ли проблем?

# 446
Няма да има проблем, просто ще спестите време, ако имате визи предварително.

# 447
  • София
Да побутна темата за Бали.Имам нужда от съвет до къде да летим- през skyscanner гледам, че билетите София-Истанбул- Кула Лумпур, да останем там1-2 нощувки и после с местна авиокомпания до Денпасар ще са доста поевтини от тези София- Истанбул- Денпасар. Моля за съвет.

# 448
Ако разполагате с време не се колебайте
Куала Лумпур си заслужава да се види
А и нощувките са евтини

# 449
  • София
Здравейте, Безопасна дестинация ли е за деца на 10 и 13г? Приемат ли кредитни карти или предимно кеш? Краде ли се,нося фотографска техника и лаптоп?

Общи условия

Активация на акаунт