Интериорен стил по аматьорски 10

• 63 839
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
О! 1,90 се води тройка, това е стандарт при матраците, е има и 2 и 2,10 вече отчитат по-високия ръст на населението.

За използването за сядане си права, обикновено не се ползва от повече от двама души, но пък тенденцията е да не се правят големи партита в къщи, обикновено такива празнувания вече се изнасят в заведение, поне моите наблюдения са такива.

А двойка в моите представи е това:
http://www.google.bg/search?q=%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD+%D0 … =1280&bih=822

# 436
  • Варна
А, добре. Приемам забележката.
Все съм си мислела, че съм горд собственик на двойка след разходка по магазините и гледката на ужасяващо огромните канапета.

# 437
  • Варна
А, добре. Приемам забележката.
Все съм си мислела, че съм горд собственик на двойка след разходка по магазините и гледката на ужасяващо огромните канапета.

А ще си стиснем ръцете с теб на 2х1.90 без подлакътници  Joy

Клик-клак стават, но не ми харесват нещо моделите правени в БГ.

# 438
Благодаря,момичета за включването,ако се спра на вариант двойка и тройка-мястото за двойката е от дясно на вратата/справка-снимките/ ,а там е 1.80м,значи двойката би трябвало да е около 1.60м,а за тройката има място-на другата стена-там вече нямам ограничение за дължината.В темата съм попадала на много интересни снимки,а аз като започна да се ровя сама,нищо не намирам.Ако попаднете на нещо пуснете някой линк  bouquet.Може да вкарам другия цвят в завесите и килима,само трябва да реша кой да е цвета-искам да стане приятно и уютно,а хич ме няма в тая част по обзавеждането ooooh!А стените би трябвало да контрастират по някакъв начин с мебелите,нали,но не ми се ще да са тъмни или някакъв тапет да сложа на някоя от стените,оххх,сложна работа.Ще съм благодарна на идеи и снимков материал Simple Smile
Пина наистина липсва много в темата,аз отдавна следя темата, не бях влизала 3-4 дни и  искрено се изненадах като прочетох как на един  добронамерен въпрос от Пина се завихри такъв скандал,не можах да повярвам,че и в тази тема се намери някой,който да се заяде и да развали спокойния и приятен тон на тази неангажираща тема.

# 439
Енигма, виж тук за идеи Peace

# 440
  • Варна
Ммммм чудничко!

Продължавам да харесвам сивото, всевъзможни са комбинациите с него жълто, пурпур, зелено, тюркоаз...

Дивана на Миоки беше в сиво в комбинация със страхотно перде.

# 441
  • Пловдив
Суперски,тия дневни!
И аз с апел към Пина  Praynig!Няма кой да ме зарежда с емоции от красиви интериори,докато си пия кафето!

# 442
Искаме си Пина Crossing Arms

Пина, ела си, плийз Hug

А за такова огледало  убивам човек  Mr. Green

# 443
Бе тройка с две лежанки отстрани..Може да ги мести човек както и където му е удобно.Нещо като   модулната мебел в икеа.

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=sproductview&iID=5365& … p;cr=1_5365_0_0_1

Е на тва примерно му се маха подлакътника и ако решиш слагаш втора лежанка..И цветове има

# 444
  • Варна
Искаме си Пина Crossing Arms

Пина, ела си, плийз Hug

А за такова огледало  убивам човек  Mr. Green
Убийствено е огледалото. Аз май си поръчах нещо подобно, ама го бях забравила. Мерси, че ми напомни да проверя.

# 445
  • Пловдив
Ема,и аз исках да си примъкна едно такова от тук,ама пусто много тежко....златно ще ми легне..
Още не съм изгубила надежда да изтипосам едно такова в бъдещата гардеробна...

# 446
В повечето случаи дневните по списанията едни такива квадратни и просторни... а стаята, която се мисли сега, на мен ми изглежда тясна и дълга... т.е. нещата там ще седят съвсем различно...

1,80 е стената до вратата + макс 1м за врата и още малко стена ...
А колко е дълга?
И цялата стая всекидневна/хол ли ще е или трябва да има и трапезна маса?

На мен ми харесва това мебелите да не "лепят" по стените... но в нашите кутийки нещо не се получава съвсем.

enigm@, можеш да помислиш за 3ка на/пред дългата стена и 2 2ки ИЛИ 2ка и кресло и табуретки наоколо. Това подредено П-образно, като поне 2ките да не са долепени на стена.
Стената на която е и вратата може да се ползва за рафтчета и декорации разни.
Под прозореца може да се сложи нар/лежанка с опция за скрин...

# 447
  • UK
Здравейте отново девойки  Hug Чета ви редовно, но не списвам само "крада" идейки Crazy ПИНА усеща се липсата ти ...  bouquet
Тъйййй сега имам пак аз едно питане Wink Значи търся нещо като преградна стена, но от разлини елементи/орнаменти (които са като фигури), които се закачат едно към друго и така стават, като тип преградна стена, която по-скоро само визуално да разделя помещенията #Crazy Изместихме се в една къща, край морето и аз Flutter само се чудя, как да разнообразя интериора и Mr. Green
Ще се радвам да споделите   bouquet

# 448
Богиня, откъде си поръча  Rolling Eyes И да ти напомня, че един свещник щеше да показваш Naughty

Нелина, ако е бронз, направо си е златно. Тук знам един магазин, в който продават подобни, от дърво и са по няколко стотин лева, та  и хиляди, при по-големи размери. Но мен ме влече бронза, и ако може да е автентично....ама много искам, знам Simple Smile

# 449
предлагам да пуснем нова тема, в тази да не пишем, така ще отиде надолу в листата (може и с молба към админ да я заключат), последният пост да е с препратка към новата тема и да се надяваме там да е пак Pina, тя е сърцето на тази тема, без нея не тупти, така да се каже, както трябва, нещо липсва и всички знаем кое.
това го пиша най-доброжелателно към всички, писали в темата Simple Smile

Скрит текст:
чудех се коя да махна и накрая ги лепнах всички, малко предколедно Simple Smile

няма да мога да стигна така до 50та стр.  Mr. Green 

Общи условия

Активация на акаунт