Интериорен стил по аматьорски 10

• 63 862
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Аз чаках критики,а пък вие похвали Simple Smile.Според мъжът ми почти съм си повярвала,че ме бива.
Всичко беше много скоростно за една седмица се направиха всички мебели-кухня, 2 гардероба ,тоалетка и холно шкафче с минибиблиотека.Последната попълних с някакви книги от оно време,включително и руски.Впоследствие наемаелят се оказа от турски произход...красота..
Понеже Барбабо пусна няколко въпроса ,за които самата аз имах много съмнения , давам отговорите.
Рафтовете над дивана смятах да ги сложа над масата,но единствената картина  щеше да стои много самотно над меката мебел.Друга нямах време да рисувам.И без това смятах да и нарисувам някакъв цветен борд,но много опънах платното,а летвичките едни тънкашки....После мъжъм ми се смя,че това не било правоъгълник,а някаква неиндетифицирана форма.Ако я бях уконторила ,съвсем щях да я подчертая.Бях купила някакви постери  на известни абстрактни художници , но нямаше време да изфабрикувам някакви рамки.
Тоалетката е в спалнята.Това ,което не се вижда от снимките ,че има и огромен до тавана бял гардероб.Самото легло е на 7 години,както и покривалото и възглавничките  и грозните пердета   и не ми се даваха пари за нови.Не ни се занимаваше отново да го разглобяваме и да слагаме  някое по-евтино.
Това във кухнята е тапет.И мен малко ме дразни,че не е на цялата стена,но нямаше друг начин.Залепен е върху мебелна плоскост(нямаше време за гипс картони),която крие тръбата на аспиратора.С дърводелеца така се бяхме омазали с лепило,докато ги напаснем тези букви.Самата плоскост е 5см по-навътре от комина(частта без тапет)и нямаше как да го наглася на цялата стена.
Плотът и гърбът са от стандартните ламинирани плоскости.
Всичкият текстил е от дълбокият архив на майка и  баба ,уших сигурно 10 възглавници,но на място не ми стояха добре и оставих само тези.
Дори самите рамки за снимки съм ги оставила с изображението с което се продаваха.Абе ужас..то за една седмица колкото- толкова.
Зелените клонки  във вазата бяха някакви  тръни и  така ме надраха ,докато ги берях от близкият шубрак до блока  Close.Емоции не липсваха....
Още преди да е изистен  от ремонтният прахоляк се намери наемател и ми беше неудобно да го карам да снима банята и коридора като са изчистени.
Венелина ,много ми хареса тази сграда със стъклените фасади и английските покриви.
Вчера мъж ми ,ми показа клип от една много подобна къща,над която работят в момента.
Аз ахках,цъках а пък той "не си ли виждала плевня?"
В темата за строежите са наясно,че водим битка с "железният"(новото нарицателно на инатливото съпружеско тяло)за висок таван, в предстоящата къща.
Вчера обаче издебнах момента  след "поредната футболна драма",завършила благоприятно за нашият отбор  и май си стиснахме ръцете за компромисен вариант.И днес съм една усмихната...
На вас разчитам да помагате с идеи!

# 421
  • Пловдив
Енигма,аз съм за отделни дивани ,ако мястото го позволява.По-скоро тройка,двойка и двойна табуретка или някакъв вид кресло.Колкото до лежането пред телевизора,защо да не е удобно ?Преди 10 год,когато нямаше лежанки,да не би само да сме седяли на диваните?
Трябва да погледаш малко интериори в нета и да си набележиш какво ти харесва.Като дух и атмосфера.Трябва ти някаква изходна точка,дали това ще е цветът на дивана или стените.Посло ще се донагласи останалото.
Лично аз съм на вълна шведски интериор-бяло,светло с ярки акценти.Бих предложила неутрален ,не тъмен цвят дивани,защото това ще са  най-обемнати  мебели  в помещението,а подът не е светъл.
Колкото съфорумки има толкова мнения ще чуеш!

# 422
  • Варна
Енигма,аз съм за отделни дивани ,ако мястото го позволява.По-скоро тройка,двойка и двойна табуретка или някакъв вид кресло.Колкото до лежането пред телевизора,защо да не е удобно ?Преди 10 год,когато нямаше лежанки,да не би само да сме седяли на диваните?
Трябва да погледаш малко интериори в нета и да си набележиш какво ти харесва.Като дух и атмосфера.Трябва ти някаква изходна точка,дали това ще е цветът на дивана или стените.Посло ще се донагласи останалото.
Лично аз съм на вълна шведски интериор-бяло,светло с ярки акценти.Бих предложила неутрален ,не тъмен цвят дивани,защото това ще са  най-обемнати  мебели  в помещението,а подът не е светъл.
Колкото съфорумки има толкова мнения ще чуеш!
Аз също харесвам отделни дивани, но ако са две тройки та поне двама да са изтегнати Simple Smile Иначе първия обсебил тройката пИчели. Аз много харесвам едни модулни дивани, но са ми над възможностите, със сигурно сте ги виждали, само да намеря линк...

Ей ги на Того http://www.ligne-roset-usa.com/Products/living/sofas/Togo_37.aspx

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 14:00 от Doris

# 423
Да,модулни също са вариант,трябва да стават и за спане обаче-за гости като дойдат.Иначе точно това ме притеснява и мен ако сложа двойка и тройка,че  двойката ще е само за сядане,не че на мен много често ми се случва да се излегна пред телевизора де,ама все пак.....не знам за четирима човека дали е удачен вариант-двойка+ тройка....

# 424
Нелина, много ми харесва апартамента. Много уютно и небългарско. Хем има всичко необходимо, хем не е претрупано с мебели. Малките аксесоари (и "кичозната" лампа, на която толкова се чудеше) са прекрасни Heart Eyes
С бяло и дървесно почти е невъзможно човек да сгреши, затова и аз за бъдещите си проекти, които я станат, я не Laughing ще заложа най-вече на тази комбинация.

# 425
  • Варна
Цитат
не знам за четирима човека дали е удачен вариант-двойка+ тройка....
Аз съм за 2 двойки. Тройката никога не се използва на максимум, а заема доста място. Двойките са достатъчно дълги за полягване, а и може една от тях да се разпъва на легло.
И да, за светли цветове съм. Нещо натурално - сиво, бледосиньо, избелен коноп, лен и проч.

# 426
И аз клоня към бежовото май, секцията също ми се ще да е светла/май/,в такъв случай стените какъв цвят ще е добре да са,а завесите и килима?Аз все се въртя около кафяво-бежовата гама и като че ли ме се искаше да вкарам някакъв друг цвят,ама не мога да реша какъв Thinking.

# 427
  • Варна
Вкарай любимия си цвят. Кафяво-бежовото може да понесе всички цветове. Mr. Green

# 428
enigm@, ето тези дивани са много подходящи за полягване, стават и за 4 човека, когато се махнат възглавниците се превръщат в легла Heart Eyes  http://acervodeinteriores.com.br/images/sofas-modernos/cc-0573-1 … -com-preco_18.jpg

# 429
Тези ъглови дивани на мен лично много ми дотегнаха. В която къща влезна все ъгъл виждам.
enigm@ верно е, че кафяво-бежовата гама носи всякакви цветове-тюркоаз, светло синьо, светло зелено, бяло, розово. горчица...

# 430
Тези ъглови дивани на мен лично много ми дотегнаха. В която къща влезна все ъгъл виждам.

Заповядай в нас няма   Laughing

# 431

Заповядай в нас няма   Laughing
И у дома няма. Вече! Изхвърлих го с кеф!

# 432
  • Варна
И аз клоня към бежовото май, секцията също ми се ще да е светла/май/,в такъв случай стените какъв цвят ще е добре да са,а завесите и килима?Аз все се въртя около кафяво-бежовата гама и като че ли ме се искаше да вкарам някакъв друг цвят,ама не мога да реша какъв Thinking.

Сиво - също неутрален цвят и носи на всичко.

# 433
  • Варна
Цитат
не знам за четирима човека дали е удачен вариант-двойка+ тройка....
Аз съм за 2 двойки. Тройката никога не се използва на максимум, а заема доста място. Двойките са достатъчно дълги за полягване, а и може една от тях да се разпъва на легло.
И да, за светли цветове съм. Нещо натурално - сиво, бледосиньо, избелен коноп, лен и проч.
Така де, ама как да легна на двойка? Освен ако не съм кинта и двайсе... Laughing
Ами милото?

# 434
  • Варна
Моята двойка е 1,90см. Ако милото не е баскетболист, все ще се събере. Mr. Green Нали говорим за лежане пред ТВ, а не спане?

П.С. Гледах едно предаване за интериор. Там направиха експеримент със скрита камера точно за диван тройка. На голямо парти НИКОГА на дивана не сядаха повече от 2 човека. Ако се събираха 3-4, двамата сядаха на седалките, а други двама - на страничните облегалки. Явно е някаква псих. особеност да искаш свободен периметър около тялото си.

П.П.С. Пина, ела си, моля те. Липсваш Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт