Интериорен стил по аматьорски 10

• 63 885
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
# 406
# 407
А нещо такова...
http://decorbox.bg/images/13144644964e5922f03bd0a.jpg

... на космическа тема ....

# 408
  • хасково
Благодаря за предложението Лазурит. Ще им го покажа. Дано кажат вече Да ,че аз пощурях  с този тапет

# 409
  • Варна

Та каза природа и аз затова постнах дървото...
Иначе си мисля, че на тази възраст спорта е голямата работа - футбол, коли, мотори...

# 410
  • Австрия

Преди време пак обсъждахме фототапети и някое момиче пусна линк... към немски сайт, мисля че беше. Но никак не го помня.

Аз бях. Сайтът. Покрай него се сетих за вариант фото-тапет поръчка по снимка. Правят ли се и дали си заслужават парите в България? Ако да, може би, ще е компромисен вариант за всички - и майка, и татко, и двама близнаци с различни мнения  Wink

# 411
  • хасково
Да правят се и по собствена снимка, но не намерих в нета с достатъчно добра резолюция. Линковее които пуснах са точно такива-по поръчка.Благодаря за сайта.Наистина има хубави,но са доста скъпи.Да видим какво ще каже "Министерството на младежта и спорта"  от първи клас. Rolling Eyes

# 412
Когато търсех в нета стикери за детската стая попаднах на подобен тапет ( с тема космос, сфари, джунгла и каквото ви дойде на ум). Струваше между $120 и $60

# 413
  • Пловдив
И таз хубава ,изтрили ми последните мнения и аз си мисля,че никой не пише в темата ,щото не ми излиза в отговори.
Аз да си призная повече клоня към стикер отколкото към тапет.Лесно се слага,лесно се сваля.Някаква жена във форума правеше по поръчка и не бяха никак скъпи.
Може само аз да съм толкова нескопосана,ама единственият фототапет ,който лепих ми разказа играта.

Пускам ви малко снимки(колкото имам и те с ужасно качество)от нискобюджетният апартамент под наем,с аксесоарите от 1 паунд.Аранжировката съм я правила за 15 мин ,3 часа преди да литна на обратно.Не го казвам ,за да не ме съдите.Давайте смело,че и къща ми предстои и се уча,уча...
http://nelinalondon.snimka.bg/properties/proekti.699703.28495032

# 414
tanyaviolin - да дам и аз едно предложение - за ето този тапет в комбинация с текстил и играчки Спайдърмен  Grinning в чест на новата четвърта серия. След време би отивал идеално и на юношеска стая. Лесен и комбинативен с много цветове и стилове, би му отивала както шарения така и минималистична монотонност.

nelina_london много е хубав апартамента и много ме изкефи кухнята  Peace Акцентите са много сладки и добре подбрани. Харесаха ми и калъфките на столовете в трапезарията и тази на табуретката  Heart Eyes много добри попадения.

А за моята трапезария ще пусна снимки, ама чакам да я видя подредена - нещо все партита са се заредили, та не мога да сколасам. Виз, ти докъде стигна с детската? А с целият дом?

За Коледа - елха, изкуствена. Тук естествени едно че няма, а и много ми е жал да ги гледам отрязани и изсъхнали след Коледата. С изкуствена пак ми е празнично и без да зеносвам дръвчето. Покривчици, лампички, джуфки и джвъчки насам-натам, на къщата отвън от тези висулчестите лампички и един светещ Дядо Коледа дето се катери по една стълбичка. Може и още някакви светлинки да добавим тази година по случай новата къща. Май като гледам елхата ще е под стълбата - хем няма да се пречка, хем свети много хубаво, защото стълбата е открита и много интересно разпръсква светлината през процепите нагоре.  И една по-малка няйде другаде. И свещи. Много. Предлагам като украсим да показваме снимково-нагледно. Аз украсявам по-отранко, че да ми е празнично по-дълго. Освен това количеството сладки, които пека всяка година нараства едва ли не в геометрична прогресия и все не стига  ooooh! От края на ноември ще запрятам ръкави и ще пълня кутиите, па дано насмогна.

# 415
nelina_london, много ми хареса:цвета на стената в спалнята, надписа, ЛАМПАТА Heart Eyes, тоалетката, табуретката, дивана и възглавничките Heart Eyes, масичката в хола, тапета с буквите в кухнята.Откритите рафтчета до масата за хранене. Многото рамки за картини Heart Eyes.
СТРАХОТНО си се справила Hug
Това гледах сега и ми хареса

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 10:22 от venelina2006

# 416
  • густо майна Филибето
Много ми хареса жилището! Изглежда толкова удобно и практично (освен красиво)!

# 417
Нелина, супер е! Браво!
Холът, когато му се вдъхне живот, ще е още по-хубав.
Единственото, което бих променила - вместо двете рафтчета над дивана, бих закачила картини.
И нещо исках да попитам: Тук тапетът с буквите защо не е по цялата стена?
Това в хола или в спалнята ли е? Нещо не разбрах къде точно се намира.
Гърбът на кухнята ламинат ли е или истинско дърво?

# 418
Нелина , супер! И красиво и удобно. Харесва ми. Това с надписите над шкафовете в кухнята тапет ли е?

# 419
Здравейте момичета,имам нужда от съвет ,надявам се да ми помогнете с идеи.Трябва да обзаведа хола ни -дивани,завеси,килим,секция и т.н и съм пред дилема дали да купим ъгъл или два самостоятелни дивана-двойка и тройка и евентуално някакъв фотьойл,който да си е самостоятелен,не серия към диваните.Идеята ми е ако е ъгъл да обхваща ъгъла от вратата на коридора в дясно,,а ако са двойка и тройка дивани-в дясно от вратата да е двойката ,а в средата да е тройката,т.е-мястото под прозорците да остане свободно-не както е сега.Не знам дали са достатъчно удобни самостоятелните дивани,в смисъл така за изпъване пред телевизора ми се струва,че не са толкова удобни,от друга страна повече ми харесват от ъглите.Също се чудя и за цвят на стените,в момента е шампанско,но не ми харесва,искам да си изградя цялостна визия на хола и така да поръчам всичко във времето,естествено първо ще са диваните.Мебелите,които виждате в момента ще се махнат в най-скоро време-те са ни наследство от старите собственици и ги ползваме по принуда.Хем ми се иска нещо цветно-не бежово,кафяво,сиво или пък дивана да е нещо бежово,а тектсила да взема по-цветен-завеси и килим,моля дайте някакви идеи за цялостното обзавеждане,че така "на парче" като се правят нещата накрая нищо не става.Хола ни е отделен от кухнята с портална врата.Пускам снимки на хола и ще се радвам да споделите идеите си:
http://prikachi.com/images.php?images/573/5436573R.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/574/5436574a.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/575/5436575J.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/576/5436576B.jpg

Общи условия

Активация на акаунт