"Модерните" детски градини на Европа

• 19 681
  • 318
  •   1
Отговори
Нещата са извън представите ни.

# 1
  • София

Ами, тъй де, като хукнат да се реализират жените в "обществения живот и в професията", кой  да гледа малки деца?
  Гейовете.

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 04:35 от desy_net

# 2
Здравей, Любо, ела в тази тема. Точно половите различия обсъждаме! Ще ми бъде приятно.  Hug

# 3
Във връзка с това видео получих една статия. Ще дам линка и т.к. тя е къса отчасти ще я постна тук.
"Законът за еднополовите бракове вече е и пред нашата врата"
http://alterinformation.wordpress.com/2013/04/20/9035325/comment … ge-1/#comment-948
"Преди дни Нова Зеландия стана поредната държава, която узакони еднополовите бракове. В съседна Румъния се готвят да внесат предложение за легализацията им.....
...И ето, че законът за еднополовите бракове се оказва доста близо и до България, а ние се “славим” със старателното си следване на американско-европейските практики. Пък и един такъв закон е поредната капчица в огромния вир на депопулацията и в България. Неминуемо и ние ще трябва за пореден път да покажем, че Бай Ганьо е по-европеец и от европейците на Запад! Времето ще покаже."

# 4
Лошото е че такива хора имат пари и могат да налагат стандарти.. нищо, че е са малцинство. Уж нямало нищо по-нормално от това да си гей - така се влияе на психиката на децата.  Confused

# 5
А какво ли си мислят мюсюлманите за нас - леле, техните жени имали права колкото и мъжете, хаха.

Всичко е въпрос на гледна точка.

В една наша българска детска градина една ТКЗС лелка ошамари сина ми. Не мисля, че това е по-добре. В нашите според вас какви точно деца се възпитават? Биещи по-слабите, непризнаващи другите, ошлайфани от чалгата.

После да не питате защо стандарта на живот е друг?

# 6
А какво ли си мислят мюсюлманите за нас - леле, техните жени имали права колкото и мъжете, хаха.

Всичко е въпрос на гледна точка.

В една наша българска детска градина една ТКЗС лелка ошамари сина ми. Не мисля, че това е по-добре. В нашите според вас какви точно деца се възпитават? Биещи по-слабите, непризнаващи другите, ошлайфани от чалгата.

После да не питате защо стандарта на живот е друг?

Май всичко се опира до стандарта, нали?
Ако да имаш този стандарт означава да платиш с детето си? Ето едно видео на протестираща руска майка. Тя е рускиня и говори на руски.
Тя разказва, че се е оженила и е заминала да живее в Норвегия -стандартът я е поблазнил. А после се оказва, че мъжът й и роднините му (и мъже , и жени) са обличали общото им 4-годишно дете като Владимир Путин. Роднините един след друг са го насилвали.
Когато тя, ужасена, се е обърнала към организация за закрила на децата в Норвегия, те са дошли и са й взели и двете й деца, защото тя не е толерантна към техните сексуални възгледи. В Норвегия по закон се смята, че на 4 години вече е късно за определяне на сексуалната  ориентация на детето. Майката казва още, че тя знае, че ще загуби малкото си дете, като разказва истината, но й дава сили мисълта, че по този начин ще спаси други майки от грешки да живеят и да раждат деца в Скандинавските страни. ИЗЛИЗА , ЧЕ СТАНДАРТЪТ НЕ Е ТЪЙ ВАЖЕН!
Един човек може да се нарича човек, когато той може да управлява инстинктите си.

# 7
  • Ямбол
За какво е тази тема?
За клипчета?

# 8
  • Galaxy 13197853088
Педерастки работи ...
Добре че мюсюлманите и радикалите се множат по-бързо.

# 9
За какво е тази тема?
За клипчета?
Едно е просто да изразяваш мнение, друго е да го подкрепиш с доказателства - и няма значение дали е клипче, документ или снимка. Все пак това е клипче от информационна емисия на обществената руска телевизия - 1-ви канал.
Модерните детски градини е обсъжданата тема и това не изключва показаното от мен, понеже в Европа зад това название (модерни детски градини) се крие не това, което ние приемаме за модерно.

# 10
Лошото е че такива хора имат пари и могат да налагат стандарти.. нищо, че е са малцинство. Уж нямало нищо по-нормално от това да си гей - така се влияе на психиката на децата.  Confused

Това е тъжното и жалкото. Дори е гнусно да се влияе на децата по такъв начин!

И някои не могат да понасят църквата, защото тя пречи на въпросните извращения и проповядва някакви ценности.

# 11
  • Ямбол
За какво е тази тема?
За клипчета?
Едно е просто да изразяваш мнение, друго е да го подкрепиш с доказателства -...
Само че мнението ти липсва.

# 12
  • Пловдив
За какво е тази тема?
За клипчета?
Едно е просто да изразяваш мнение, друго е да го подкрепиш с доказателства -...
Само че мнението ти липсва.
Ха, как не си разбрала, че автора на темата е хомофоб.

# 13
Ето и едно доказателство как се живее в Америка. На руски е.

http://www.youtube.com/watch?v=v83wr9NVTl4

# 14
Педерастки работи ...
Добре че мюсюлманите и радикалите се множат по-бързо.

Виждала съм гей турчин-не знам как си живee в Турция,но преди това каза,че е живял в Германия,където със сигурност му е било добре Laughing

Общи условия

Активация на акаунт