"Модерните" детски градини на Европа

• 19 748
  • 318
  •   1
Отговори
# 15
  Shocked Какъв е тоя костюм на Путин?
 Норвежките извратеняци - мъже и жени - искали да правят секс с четиригодишен Путин, така ли...

Не можеш да разбереш на кого му хлопа дъската...

# 16
  • София
Днес сигурно са пръскали с нещо. Стига бе хора, някои сме на работа.  Joy hahaha
Корейското клипче много ми хареса, отвори ми очите за живота в САЩ.

# 17
  • Куциндрел
Ох, всичкото куку-войнство в нета-събрано. Crazy

# 18
За какво е тази тема?
За клипчета?
Едно е просто да изразяваш мнение, друго е да го подкрепиш с доказателства -...
Само че мнението ти липсва.

Мнението ми е в началото на видеото, ако си го гледала. Също така писах, че нещата са извън представите ни. Т.е. ние бодро вървим в Европа, без да знаем всъщност какво точно ни чака там.
А Европа се е заела с "толерастия".  Нормалните семейства се наричат натурали. Те не са модерни. Модерно е да бъдеш обратен, дори педофил, зоофил, некрофил се приема като добро, а това, че си натурал вече е срамно да кажеш в Европейските държави.
Стигнали са до образователни програми в детските градини и има търсене на такива детски градини, а това означава, че европейците са стигнали твърде далеч.
В статията "Законът за еднополовите бракове вече е и пред нашата врата" http://alterinformation.wordpress.com/2013/04/20/9035325/comment … ge-1/#comment-948
за която споменах по-горе пише следното:
"...Така се стигна до нещо едновременно тъжно и смешно. Зоофили в Холандия се бяха разсърдили, че педофилите са партийно представени, а те не са....
....И ето, че законът за еднополовите бракове се оказва доста близо и до България, а ние се “славим” със старателното си следване на американско-европейските практики. Пък и един такъв закон е поредната капчица в огромния вир на депопулацията и в България. Неминуемо и ние ще трябва за пореден път да покажем, че Бай Ганьо е по-европеец и от европейците на Запад! Времето ще покаже."
Пак повтарям, че нещата са извън представите ни. Трябва да се информираме, за да можем да спрем разпространението на тази ДЕМОНкрация.

Вижте още:
Обърнете внимание, че на това "мероприятие" ПРИСЪСТВАТ ДЕЦА, БЕБЕТА

# 19
  • София
Не се ли нагледахме достатъчно на руска пропаганда?  Sick

# 20
  А коя е държавата, дето е добро да си зоофил и некрофил? За педофилия е излишно да ни успиваш - във ВСИЧКИ европейски държави педофилията се преследва от закона.

# 21
 А коя е държавата, дето е добро да си зоофил и некрофил? За педофилия е излишно да ни успиваш - във ВСИЧКИ европейски държави педофилията се преследва от закона.

За зоофил и некрофил - Норвегия, Холандия...
За педофилия грешиш, защото не си гледал видеото, което е в начало на темата. Виж видеото от 9 минута 15-та секунда. Все пак това е официална реч на Руския Президент по време визитата му в Холандия.
Анна пише следното:
Не се ли нагледахме достатъчно на руска пропаганда?  Sick

Как може да се нарече официалната реч на Руския Президент пропаганда???
Руският Президент казва, стоейки до Холандския Премиер Марк Рюте в Амстердам: "Аз трудно си представям, че някакъв съд в Москва би позволил да ФУНКЦИОНИРА ОРГАНИЗАЦИЯ, която пропагандира ПЕДОФИЛИЯ. В Холандия това е възможно. ИМА ТАКАВА ОРГАНИЗАЦИЯ."

Е как може Руския Президент да лъже в случая????? От видеото се вижда, че никой не се възмущава. Всички спокойно стоят и слушат.

И като се поровиш малко из интернет, то може да намериш всичко.
Party for Neighbourly Love, Freedom, and Diversity
http://en.wikipedia.org/wiki/Party_for_Neighbourly_Love,_Freedom,_and_Diversity

А това са снимките и биографиите на основателите на движението на педофилите в Холандия.
http://www.pnvd.nl/bestuur.html

# 22
Ето и едно доказателство как се живее в Америка. На руски е.

http://www.youtube.com/watch?v=v83wr9NVTl4

Joy Joy Joy

Доказателство? Кажи, че се шегуваш.

# 23
  • София
Не бе, той руският президент никога не лъже. Ти сериозно ли? ooooh!
А това за зоофилията и некрофилията в Норвегия и Холандия направо завърши темата.  Sick Истината е, че скандинавските държави са толкова далеч като стандарт от останалата Европа и Русия, че какво ли не измислят някои, за да очернят идеологическия, а в случая икономически враг.

# 24
   Ооо, Руският Президент го казва в очите на викингите!!!!
   Ясно.

# 25
Абе, айде стига с тези измислени видеа - всеки с читав телефон вече може да си снима, монтира и субтитрира, каквото иска.

Във всяка държава педофилията е престъпление, което се наказва. Отвратителни са ми опитите на някои хора да я приравнят с хомосексуализма, който освен при хората съществува и в животинския свят.

# 26
  А четохте ли за партията? Трима(това е общия брой на членовете), единия от които дъртак на 62 се опитали да създадат партия,  с цел да бъде снижена възрастта за доброволен секс от 16 на 12. Не стига, че се развихрила жестока дискусия, ами и не могли да съберат никакви подписи, необходими им за включване в избори.
 И се саморазпуснали.

Туй Руския Президент нямаше да го допусне никога. Вече да чукат камъни в Сибир. Joy

# 27
Ще отговоря с ново видео:
След прегда на видеото всеки нормален човек би трябвало да преразгледа вижданията си за Европа. Но няма да се учудя, ако пък някой ще реши, че по-добър стандарт на живот е по-важен.
Според мен добре е да има по-добър стандарт, но не такава цена.

Тъмната страна на Европа се показа при визитата на Путин (2013)

Вижте 12:00 ОТ ВИДЕОТО -  педофил е канен на телевизията, където сериозно го питат, КАКВО ТОЙ МИСЛИ ПО ТАЗИ ТЕМА!!!

# 28
Без да искам да влизам в тона на автора на темата, факт е, че педофилската партия е била разрешена от закона в Нидерландия. За мен това е малко прекален либерализъм и е радващо, че дори и тяхното общество не е "дораснало" за него.

# 29
Без да искам да влизам в тона на автора на темата, факт е, че педофилската партия е била разрешена от закона в Нидерландия. За мен това е малко прекален либерализъм и е радващо, че дори и тяхното общество не е "дораснало" за него.

Ще кажа само, че според мен радващото е друго, че НАШЕТО БЪЛГАРСКО ОБЩЕСТВО не е "дораснало" за този "прекален либерализъм" и ние само можем да се гордеем с това, а тяхното, европейско, е с двата крака вече е в л***ната.
За това говори фактът, че педофилите са канени на телевизия, където на пръв поглед сериозни хора сериозно ги питат, КАКВО ТЕ МИСЛЯТ ПО ТАЗИ ТЕМА!!! (Вижте 12:00 ОТ ВИДЕОТО "Тъмната страна на Европа се показа при визитата на Путин (2013)")

Последна редакция: ср, 24 апр 2013, 13:55 от Liubo1

Общи условия

Активация на акаунт