"Модерните" детски градини на Европа

• 19 686
  • 318
  •   1
Отговори
# 30
 Е така е, свободата на словото си има своите слабости. При демокрация ето какво се получава на практика - всеки екстремист е канен да изрази публично схващанията си и му се дава възможност да се опита да наложи по законов ред вижданията си, ако намери достатъчно съмишленици. На прима виста се сещам и за разни пропагандатори на леката и не толкова лека дрога, които също биват канени и изслушвани с интерес и у нас...
  Какво да правиш, явно като кажеш А, трябва да кажеш и Я.

# 31
  • София
Пак руско филмче. Whistling Няма ли нещо различно, та поне да се позамислим за тая тъмна страна на Европа?  newsm56

# 32
Пак руско филмче. Whistling Няма ли нещо различно, та поне да се позамислим за тая тъмна страна на Европа?  newsm56

Като те гледам, няма смисъл да се замисляш.

# 33
По-къс вариант на по-горния филм. Казва се "Тъмната страна на западноевропейския стандарт (В.Путин в Европа, 2013г)"

# 34
  • София

Като те гледам, няма смисъл да се замисляш.
Няма, няма. Мисленето образува бръчки, пък аз искам да съм младолика. Че да съм конкурентна на гейовете.  smile3508

# 35
Какъв смисъл е вложен в думата "педофил"?
педофил = извратеняк или педофил = гей?
Защото тук педераста= педофил, а за гейовете има друга дума.
Някак отказвам да повярвам, че в някоя държава може да съществува открито и законно педофилска партия.
А извратеняк може да е всеки, не е нужно да е гей. Може да е дебел, плешив чичка, женен, с деца и внуци, но да ходи на секс туризъм на лов за млади девственици.

А и няма нужда се радваме, че нашето бг общество не било дорасло. Защото те не се афишират, но ги има и са много гейовете. Относно педофилите - винаги сме ги имали в Бг. Чела съм книги на тази тематика, имаше и някъде из този форум подобна тема.

# 36
Съществувала си е. Съвсем законно. А радостта ми беше, че не сме дорасли да легализираме сдружения на педофилите (където педофилия значи вид психично отклонение).

# 37

Останах безмълвна. Болни хора.

# 38
Де да знам, донякъде съм съгласна с Ирис, че кажеш ли А, трябва да изкараш цялата азбука. На мен по-антипатична ми стана една свръхактуална детска градина в Стокхолм, където не се насърчавала употребата на мъжки и женски местоимения, да не се засегне някое малцинство. Губят мярка, мисля.

# 39
Кое малцинство?
Хубавото на демокрацията е, че може да запишеш детето си в тази детска градина, може в друга, която ти допада.
А хомофобията е нещо страшно , имало е доста наистина интересни теми.  Любо с неговата пропаганда не предизвиква никакъв интерес.

# 40
Всяко с различна от обичайната (присъща на мнозинството) сексуална/родова идентичност.

# 41
  • Sofia
Уау, този руски "учЕн" ми събра погледа  #Crazy
"...жените в определени дни в месеца не възприемали адекватно света.." или нещо такова... Sick
ами да вземат да ни затварят в изолатори ли, що ли....

# 42
  • Galaxy 13197853088
След толкова години наблюдения, високо
оценявам предложената идея!

# 43
Уау, този руски "учЕн" ми събра погледа  #Crazy
"...жените в определени дни в месеца не възприемали адекватно света.." или нещо такова... Sick

Ми да не би да не е истина? Laughing

# 44
Абсолютно съм съгласна, в тези дни жените не трябва да ходят на работа и  изобщо никъде. Мъжете да поемат тяхната работа.

Общи условия

Активация на акаунт