С две чертички се похвали - чакаш ЮЛСКО бебе ти!

• 26 804
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Перник
да го "заебем" ми прозвуча така. Както и да е. Не нападам никого, все пак всеки си има мнение по въпроса. Аз просто изказах моето Simple Smile Извинявам се, ако някой се е засегнал!

# 601
  • София
Веси, не мисля, че е преиграване... Значи тя обяснява колко обича котките, а второ обяснява как ще я депортира и че е някво си там животно независимо от всичко... За мен това не е нормално. Или ще го обичаш това животно и ше го гледаш както трябва, или просто не се захващай. И съм убедена, че ако няма къде да остави котето, ще я остави я някое в село, я някои в приют... Просто има много противоречие в поста... За това така реагирах особено ...

# 602
Не съм казала едва ли не да изхвърлиш животното на улицата.Има си добри начини за разделяне с питомеца,далеч не толкова жестоки.Винаги можеш да намериш някой да го отглежда и това е въпрос на добро желание.За мен лично е супер нехигиенично и отблъскващо котката,кучето или каквото и да било животно да съжителства с бебе.Животното ходи навсякъде,по пода,и после да се въргаля покрай детето и нещата му - Не мерси.
Въпрос на лично мнение,аз съм твърдо против.Не съм обидила никой с това.Както се написа по-горе всеки сам си решава.  Hug

# 603
  • София
А ако ти кажат, че застрашава дедето ти, тогава кое ще избереш?

# 604
  • София
Роси, мерси за забележката.  Peace

Веси, ще се изолирам от котките и това е и всеки месец изследвания. С мъжът сме се разбрали той да поеме тоалетните им и това е. Не им се радвам често, както преди да ги гушкам, да ги целувам, да ги къпя ... Значи преди да вземем второто коте в другият ни апартамент, ни беше пределно ясно и с уговорки да не се влизат в стаите, където ще спим ние и детето, и поехме тази отговорност.

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 10:25 от Гeритo

# 605
Герито, аз разкарах кучето си, заебах го, или там, както е удобен изразът за теб, защото се хвърляше да хапе голямото ми дете. Кучето заключено в хола, детето няма право да влиза там. Нормално ли е според теб?
Прочети за риска, който носи токсоплазмозата.

# 606
Добро утро момичета! Минавам на бързо, за да ви попитам нещо - нормално ли е да не ми се гади и яде? Чета, че почти всички го имате този симптом, но при мен липсва? Болят ме само гърдите, но болката е ужасяваща, не мога да стоя без сутиен, не мога да спя по корем, ужас  Sad и другия ми симптом е прерязващата болка ниско долу и честото пишкане  Grinning

# 607
  • София
И аз ги имам тези симптоми + гаденето + киселини. Каква красота, нали?
Всичко е възможно, всяка бременност е индивидуална. Не се тревожи.  Hug

# 608
  • Перник
oceanlab Аз също нямам кой знае какви симптоми На мен също не ми се гади При всеки симптомите са различни май, такаче не се притеснявай толкова  Simple Smile

# 609
oceanlab не се притеснявай.Това,че нямаш даден симптом не значи,че има някакъв проблем. Hug
Абе момичета,да ви попитам нещо за направленията.Мисля,че е объркано нещо и няма да ми върши работа.Пише
Медицинско направление номер 781
амбулаторен лист 2329
диагноза аномални кръвотечения от матката и вагината номер 93
Мисля,че това изобщо не ми върши работа,защото нямам никакви течения.дали няма да ме върне док,заради сгрешеното направление??

# 610
  • София
Кодовете не ги знам, обаче знам, че в България простотията е, че за да те пратят на гинеколог, трябва да имаш оплаквания! Пълна глупост.
Едва ли не, нямаш право на профилактика! Здравна система... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 611
може да са те писали по друга пътека, за да ти дадат направление- знаеш, е имат определена бройка на месец и ако не е нещо важно няма да ти дадат. Едва ли ще имаш проблем с това Peace

# 612
  • София
Точно така, Касита! Точно тази дума е! Защото на вас ви беше кеф да вземете животното да го гледате, а после не ви е удобен и го зарязвате. А за твоят случай няма да коментирам, защото вие сте виновни, а не кучето, защото ви е грешно възпитанието към кучето. Занимавам с животните и знам наистина за какво става въпрос. Спирам вече да коментирам по този въпрос.

# 613
  • София
Чакайте, чакайте.
А какво ще кажете за кучетата, които са супер мили, кротки и възпитани и само един единствен път избесняват и се нахвърлят на човек, на малко дете? А има много такива сличаи. За това какво е обяснението и кой е виновен, а? Може би този, който го е хранил и гледал цял живот?

# 614
Бих те помолила само за едно, Герито, да не правиш обобщения на едро. Както ти харесва, така приемай моя случай. Аз най-добре зная какво ми е коствало да се разделя с кучето си, както и какво рискувах, ако го оставя у дома с детето си.
Пожелавам ти освен животни, да възпиташ добре и децата си.

Общи условия

Активация на акаунт