Канадска есен - 52

• 38 881
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • Vaudreuil Canada
Аз и тази година съм направила клипче на големия змей ей тук http://www.portablenorthpole.com/home

# 301
  • Канада, Монреал
TariliMom, честито за хубавата новина! Да имаш оттук нататък една лека бременност. Отдавна се каня да пиша във форума, ама пусти мързел.
За подаръци - Сами вече си ги избира - обикновено иска колички, тази година пак - сега сме на тема Hot Wheels или Monster Track, лепна се за една писта в Коско, но го чакам писмо да "напише".
За Джулиа - ще потърся дрешки за кукли, за да може да си преоблича куклата, мислех си и за детска кухня или къща, но е много обемна играчка.  Голям хит при нея е детско легълце за кукли, взехме го от Уол Март, прилича на бебешко туристическо легло. Освен куклата, си слага вътре бибероните и всякакви дребни неща. Така го мъкне по стаите.
Гледам за дървения куб сте писали. При нас нямаше никакъв успех, Сами въобще не го хареса. В Коско има доста по-евтини - по 50 долара.

# 302
Здравейте момичета, не съм писала много отдавна, но все не остава време, а и имах проблем преди време с кирилицата,та за това. Сега имам един проблем и се надявам, който може да ми помогне със съвет.
 Моя син е вече на две годинки вече, но ве4ер преди да заспи си пие прясно мляко,обаче след една седмица 6те летим за България с полските авиолинии и незнам как да му взема мляко за самия полет.Знам, че не мога да взимам течности  в самолета,миналата година няма6е проблем,защото беше на сухо мляко(вече не му харесва и отказва да го пие), но сега е различно.Въпроса ми е , знаете ли дали продават някакво мляко на летището,след като минеш митницата или дават в самолета .Летели сме с различни авиокомпании, но никога не ми е трябвало да си искам мляко.
Ако някой знае, ще се радвам да ми кажете, защото ще видим голям зор, а и останалите покрай нас в самолета Grinning

# 303
  • Vaudreuil Canada
hifito повечето компании май имат мляко щото го предлагат с кафето, а и май не е толкова затегнат режима вече вземи си някаква малка разфасовка с теб в най-лошия случай ще ти я вземат.

# 304
Ние летяхме м. май, но не с полските авиолинии. На летището в Отава преди паспортната проверка имаше специални кошчета за течности, за остри инструменти и т.н.
Иначе потвърждавам, че 2% мляко е имало на всички полети. Дори аз съм искала за Диди точно чаша мляко Peace Лек полет Hug

# 305
  • Канада, Монреал
Ако е изсипано директно в бутилката, от която пие, мисля че също няма да има проблем. Ако те питат, обясняваш защо ви е. Докато децата са малки, няколко пъти служители са ми казвали, че водата, предполагам и млякото минава. Става дума за детска бутилка, повече от 250 мл. Карали са ме веднъж да отпивам. Иначе мляко има в самолетите, искала съм, че и моите пият.

# 306
Благодаря Ви,аз също се надявам да имат в самолета.А другото, което мисля да направя е да си взема, а пък ако мине- мине.Ще  заложим на варианта "проба-грешка".

# 307
  • На бял кон в Pierrefonds
hifito, според мен няма значение с кои авиолинии ще летите, защото течностите се проверяват на митническата проверка, която е за всички. Аз също бих наляла мляко в някакви бебешки шишета по 250 мл например. Не мисля, че ще ти направят проблем. Аз носех вода към 3-4 бутилки по 500 мл и тук нямах никакъв проблем. В България ме караха да отпия от всички шишета, но пак ме пуснаха. В самолетите мисля, че млякото не е обикновено прясно, а от онова в кутиите, което може и да не стои в хладилник, не знам каква точно е разликата.
Това вярно ли е, на лентичката, че си имате рожденичка днес? Да ви е жива и здрава!

# 308
Да вярно е,мерси много.Растат децата, а ние остаряваме Grinning

# 309
hifito,Ronnie е права,няма значение от авиолиниите-на митниците проверяват.Ние пътувахме април и специално съм говорила,казаха ми,че няма никакъв проблем да взема за детето храна,вода,сок каквото си поискам стига да е в шишенца от по 100мл-имам право на 1л.Но дори и да го налееш в бебешкото шише (250мл) нищо няма да кажат-аз така направих.Не са ми правили проблеми.
Честито и от мен на рожденничката  Simple Smile

# 310
  • На бял кон в Pierrefonds
Хайде малко "Up" на темата.

Аз пак с въпросче.....

Вие каква вода пиете?

Тук съм се заровила да чета за питейната вода, филтри, пречистващи системи, мислим нещо да сложим в къщи. Ако някой има полезна итформация или личен опит ще ми е много от полза.

# 311
Филтри от февруари-март насам на чешмата в кухнята и на душа - http://www.aquasana.com/
Не съм ги проучвала лично; доверих се на споделяния на познати/приятели.

Преди това имахме филтър само на чешмата в кухнята - Брита.

# 312
Отностно гражданството имам един въпрос.
Подадени са документи за мама ,тати и дете под 12г и се чака тест,възможно ли е детето да не присъства на теста,клетвата и изобщо да не е в Канада по време на двете.Предполагам  че евнтуално ако трябва да му се вади канадски паспорт в последствие тогава ще е нужно присъствие му ???

# 313
  • Монреал
Ние пием чешмяна вода, но гледаме да имаме по 1 кашон бутилки за всеки случай.

Davidorentol, не мога да отговоря на твоя въпрос, но би ли споделил/а колко време чакате за теста?

# 314
  • Vaudreuil Canada
По въпроса с водата аз такава не пия  Mr. Green , но мъжете в къщи са на бутилирана - ная и селексион предимно.

Отностно гражданството имам един въпрос.
Подадени са документи за мама ,тати и дете под 12г и се чака тест,възможно ли е детето да не присъства на теста,клетвата и изобщо да не е в Канада по време на двете.Предполагам  че евнтуално ако трябва да му се вади канадски паспорт в последствие тогава ще е нужно присъствие му ???

Не знам дали изобщо се изисква присъствието на детето на теста - за клетвата май трябва  да е там. Да се обадят и да питат директно.
Ние пътувахме до БГ докато чакахме за дата за тест и понеже седяхме дълго там им пратихме писмо от кога до кога няма да ни има - та те ни насрочиха теста 10-тина дена след като се върнахме тъй че е по-добре предварително да им пишат ако е такъв казуса.

Общи условия

Активация на акаунт