Канадска есен - 52

• 38 026
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Май пак не стана ясно, тя не пита за Канада, а за Блгария...

Сладка Писанка, най-обикновен преглед си е. Тегло, ръст, преслушване, гърло, уши, някои въпроси към родителите за минали заболявания на детето и това е ощо-взето. Не правят изследвания, рентгенови снимки и т.н на малки деца.
[/quote]

..на мен такива неща не са ми искали за детето, но той беше още много малък. Само аз съм била на мед. преглед. Но може би по различен път сме кандидатствали.
сори, исках да помогна.

# 556
Благодаря, точно за България се интересувам сега, но и другата информация ми е полезна.
Успокоих се, щом е нормален преглед без рентген. Синът ми прекара пневмония скоро, но иначе изследванията му са добри, а и имаме още време до медицинските.

# 557
Благодаря, точно за България се интересувам сега, но и другата информация ми е полезна.
Успокоих се, щом е нормален преглед без рентген. Синът ми прекара пневмония скоро, но иначе изследванията му са добри, а и имаме още време до медицинските.
На нас ни предстоят медицински и аз обстойно проучих как протича прегледа, защото дъщеря ми е на 3г. и аз не бих позволила без основателна причина рентген или взимане на кръв.
Няма за какво да се притеснявате. Успех!!!

В този ред на мисли, има ли преболедували от пневмония, които да са имали проблем с рентгеновите снимки за медицинските навремето?
Прочетох разни истории в бгканада, не знам колко са основателни, че при прекарана пневмония на дроба се виждат петната след години дори.

# 558
Не се притеснявай, няма да има проблем. От личен опит говоря, а не е като да не съм имала много сериозни белодробни проблеми. Освен това, тях ги интересува моментното ти състояние, а не какво е било в миналото.

# 559
Не се притеснявай, няма да има проблем. От личен опит говоря, а не е като да не съм имала много сериозни белодробни проблеми. Освен това, тях ги интересува моментното ти състояние, а не какво е било в миналото.
Благодаря!   bouquet  Друго е си е информация от първа ръка.
И аз така разсъждавам, че е важно моментното състояние, но доста се наплаших с тези остатъчни петна. А не съм и сигурна, че имам такива... след 2г. Thinking

# 560
  • Vaudreuil Canada
Най-много да те пратят на тест за туберкулоза.

# 561
  • Лавал-Пловдив
Момичета, кажете нещо, че скука. Аз от нямане какво да правя, сготвих 2 манджи и един таратор. Сега си дремя, гледам снега през прозореца и се присещам за заглавието на темата миналата зима: Сняг се сипе на парцали, вино има нека вали  hahaha

# 562
  • Монреал
Ами моите мъже излязоха на пазар, оставиха ме да се наспя Grinning (ще кажеш, че съм се преуморила направо) Сега ми звъннаха, че минават след малко да ме вземат, да ме водят на 5-минутна разходка до мола да видя малко бял свят и аз  Mr. Green. Тъпият ми телефон нещо се скапва и ще гледам да го сменя там, пак няма да е разходка като разходка, ама друго си е да помиришеш въздуха навън малко.

Между другото нашият мол (Галери д'Анжу) го преустройват и последно като го видях преди 2 месеца някъде беше много хубаво направен, но още работеха тогава.

# 563
A, при мен няма скука! Има много планове в главата и се чудя кое по-напред да Фана. Simple Smile

# 564
  • Торонто/София
момичета - минавам на бързо да кажа едно ГОЛЯМО благодаря на tarili, mamamia, rachevi, shemet, ronnie i galina за страхотните картички! Много хубаво стояха над камината през празниците!

аз откакто се върнах на работа няма време да се обърна .... ooooh!

# 565
  • Vaudreuil Canada
Оф на мен никога не ми е скучно май ...  Mr. Green

# 566
  • Лавал-Пловдив
щото си човек с много хобита...Аз освен да играя табла и да чета май друго нямам, а това бързо омръзва. Но пък днес си направихме хубава разходка и пързаляне с шейни  Party На пистата бяхме само 2 семейства - и двете бг (по случайност, не сме се уговаряли). Май сме най-лудата нация  hahaha

# 567
  • Vaudreuil Canada
Аз освен да играя табла

Мдааа и табла играя ама от кога не ми се е случвало някой трябва да ми я припомни  hahaha

# 568
  • Калгари, Канада
Аз пък се чудя как така бързо отминаха почивните дни, децата започват училище и прискул във вторник. И аз, и те искаме още почивни дни, не че аз съм се преуморила, ама когато нямам задължението да карам някой насам-натам си е направо почивка. Пък сега пак ще ставам в 7, ще трябва да организирам децата бързо сутрин, та да не закъсняваме, после пак ще си поглеждам часовника кой в колко трябва да взимам.  Crazy Абе, човек като си няма проблеми, и такива проблеми като моите си намира  Laughing Ама друго си е да не смятам кога да си сложа манджата, та да ми стане навреме преди да изляза.  Wink

Иначе празниците при нас минаха благополучно, с повече спокойствие и излежаване. Половинката най-накрая успя да отиде на ски, и е много доволен. На Владко пък днес му беше първото качване на ски и той също грее от щастие. Та такива скиорски новини при нас. Намислили са и мен да ме качват, ама ще видим кога ще е, че аз мога и догодина ... както се казва, никак не бързам.

Картичките висят на три простора (заедно с тези от другата тема) и нямам намерение да ги свалям скоро. Много ми е приятно така  Heart Eyes Даже и снимки направих, ама още не съм се нагласила да ги пусна.

Бял сняг нямаме из града, дано завали малко заради децата. Тази година и снежен човек още не сме правили.

Аз се опитвам да си организирам някак дрехите, та приемам съвети в това отношение. Много дрехи, малко чекмеджета и гардероби. Сега правим ремонт в мазето, та сигурно ще сложим и там един гардероб. Направо си мечтая за стая- гардеробна, ама няма да ме огрее май (поне не в близките 15 години). Това обличане на слоеве тук също ми бърка в здравето - че дрехите се умножават именно от него. Мислех си за някакви плитки чекмеджета, та леките пуловерчета, хем да не се размъкват по закачалките, хем да са лесни за вадене, пък и да си лежат там без много прегъване. Изобщо, ако сте срещали подобно нещо споделете. Пък и изобщо за организацията може да си поговорим. Аз при все, че съм човек пълен със списъци и движещ се по списъци, съм много дезорганизирана по отношение на вещи. Ако може всичко да ми е на видно място най-добре, сложа ли нещо в кутия и после не само че не мога да го намеря, но и не се сещам за него, все едно го нямам - пък тогава каква полза от тази вещ.  Crazy

# 569
  • Vaudreuil Canada
Аз при все, че съм човек пълен със списъци и движещ се по списъци, съм много дезорганизирана по отношение на вещи. Ако може всичко да ми е на видно място най-добре, сложа ли нещо в кутия и после не само че не мога да го намеря, но и не се сещам за него, все едно го нямам - пък тогава каква полза от тази вещ.  Crazy

Това все едно аз съм го писала - дрехите, които ползвам най-често, изобщо не стигат до гардероби и закачалки - обикновено са метнати на столове или върху някой скрин  Blush С две думи не мога да ти помогна особено но бих се възползвала ако откриете решение на проблема.

И най-добре оправеното легло е готовото за спане - оправянето на легла е голяма загуба на време  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт