Канадска есен - 52

• 38 021
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Лавал-Пловдив
При мен на закачалки висят само якета, ризи и рокли. Всички блузи и панталони ми са нагънати в скриновете. Имама 2 мои (някъде във фейса имам снимка, че лятото си ги намерих и реставрирах). Мъжът ми има 1, всяко дете - по един.
За идеи - в Икеа има интересни органайзери за дрехи, можеш да си ги пъхнеш и в уолк-ин-а може и да не ги пъхаш, ти си ги напасваш по размер.
http://www.ikea.com/ca/en/catalog/categories/departments/bedroom/10452/
http://www.ikea.com/ca/en/catalog/categories/departments/bedroom/19053/

# 571
И най-добре оправеното легло е готовото за спане - оправянето на легла е голяма загуба на време  Mr. Green

Joy Подкрепям с две ръце,че оправянето на легло е загуба на време!

# 572
  • Монреал
Ааа, не, аз не мога да гледам разхвърляни легла по цял ден, много ме дразни, а и цялата стая да е разхвърлена, а само леглото оправено, някак си изглежда по-подредено  Crazy То само да поопънеш завивката и готово  Grinning

# 573
Да де то и аз гледам да пооправя,макар и далеч да не съм перфектна,но продължавам да мисля,че е загуба на време  Laughing

# 574
mammamia, ако съм те разбрала правилно за подреждането погледни тук. Клипа го взех от темата по-долу, дават много полезни неща. Надявам се да е полезно.
http://www.youtube.com/watch?v=LysFhHBYTmE
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=672251.0

# 575
Момичета, пак аз с молба за мнения Simple Smile
Дайте идеи за дестинация и конкретни хотели в Куба? Да са подходящи за деца и по възможност 5 звездни, но преди всичко да имате положителен личен опит + малко подробности.

# 576
mammamia, ако съм те разбрала правилно за подреждането погледни тук. Клипа го взех от темата по-долу, дават много полезни неща. Надявам се да е полезно.
http://www.youtube.com/watch?v=LysFhHBYTmE
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=672251.0

newsm09, колко дрехи можело да събере едно чекмедже  smile3501

# 577
камбанка къде точно в Куба, аз мога да ти препоръчам няколко например във Варадеро, Блау Варадеро, Barcelo Solymar, Blau Marina и всичките Iberostar. Ние тази година сме се запътили към Cayo Coco и там мога да ти препоръчам Tryp Cayo Coco или Ibersotar Daiquiri (nie shte sme v tozi). Ох супер дайте да обсъждаме почивки и почивни дестинации, аз с това се занимавам в момента Simple Smile

# 578
  • Монреал
Да де то и аз гледам да пооправя,макар и далеч да не съм перфектна,но продължавам да мисля,че е загуба на време  Laughing

Аа, не не исках да прозвуча като перфектна щото съм далеч от това, не знам защо точно леглата обаче много ме дразнят  Grinning Пък и вечер като отиваш да си лягаш, е едно такова уютно да се мушнеш под приладеното юрганче  Mr. Green Joy

За подредбата на дрехите - нашите всичките са на закачалки - нямам време и нерви да сгъвам и гладя  Peace Мамамия, не мястото ти е малко, а дрехите са ти много  Whistling

# 579
Пък и вечер като отиваш да си лягаш, е едно такова уютно да се мушнеш под приладеното юрганче  Mr. Green Joy
Много е хубаво особено ако някой друг ти го е оправил  Grinning

За дрехите,нашите са по закачалки.Якета или ризи,рокли и някои блузи,а останалите са по шкафовете.Верно,че сгъването е досадно ама и няма място по гардеробите.
Мамамия, не мястото ти е малко, а дрехите са ти много  Whistling
Дрехите никога не са много  Laughing Шегата настрана и ние сме заринати,май ще трябва да почна да изхвърлям.Хич не ми се иска ама освен в гаража вече да ги слагаме не виждам друг начин.

# 580
  • Калгари, Канада
Оправянето на легла е най-вече безсмислено, ако сутрин ставаш и излизаш от стаята и вечер се прибираш в нея да си легнеш  Wink Иначе предпочитам да ми е оправено и приятно без нахвърляни неща из стаята, леглото в това отношение май ми е най- лесното за оправяне  Laughing

kaka_dora, sunny2012 , благодаря ви за предложенията. Със сигурност ще погледна и предложената тема.
Тази мадама от клипчето много хубаво ги сгъна / намачка всички дрешки.  Laughing Аз по-подобен начин си нареждам летните роклички и блузки, които са от материя, която не се налага да гладя и поддържам в "изправност". Но ако си сгъна така "леките" зимни блузки, после всички ръбове се виждат по тялото ми, а да се гладят също не е добра идея, на закачалки се получава на рамената едно разтягане, ако висят повече време. Общо взето стигнах до следната идея:

Лошото е, че ми трябват по плитки шкафове, за да не са по 10 един върху друг и да не се камарат и мачкат. Другото е, че един размер по- голями и вече няма да влизат в шкафа, т.е. трябва не само по плитки, ами и по широки /дълги чекмеджета. Иначе може да се прегънат на две и пак да влязат, но върху някои материи пак си остава следа от прегъването точно над корема.

Аз понеже съм мързелива обичам да бръкна в шкафа и да си взема готова за обличане дреха, а не такава дето трябва да гладя тепърва. Тъй че сгъната на четири тениска (или както ги сгъват в магазините, много добре изглеждат, де) не ме блазни, по добре да е на закачалка и изгладена.

А те дрехите уж много, ама като не са подредени пак няма какво да обличам  Wink Един walk-in гардероб ще ми дойде много добре. В БГ ми беше лесно, зимни и летни дрехи - разменям ги в гардероба и готово, ама тук може да ми потрябва и лятна потничка за под пуловера и по- дебела дрешка за летните вечери; времето си е никакво почти през цялото време и обличането на слоеве си е необходимо.

За почивките съм пас (точно аз да го кажа  ooooh!).

# 581
камбанка къде точно в Куба, аз мога да ти препоръчам няколко например във Варадеро, Блау Варадеро, Barcelo Solymar, Blau Marina и всичките Iberostar. Ние тази година сме се запътили към Cayo Coco и там мога да ти препоръчам Tryp Cayo Coco или Ibersotar Daiquiri (nie shte sme v tozi). Ох супер дайте да обсъждаме почивки и почивни дестинации, аз с това се занимавам в момента Simple Smile

Ами аз и за дестинации приемам съвети...но нямам претенции, решаващо ще е съотношението качество-цена.

# 582
Камбанка значи ако е до бюджет най добре Cuba-Cayo Coco. Стана ми интересно как много малко хора от тази тема ходят на почивки на Юг и рядко се обсъждат ваканции... не се заяждам да знаете Simple Smile

# 583
Ами аз чета темата от доста време и да ти кажа ходят си. Wink Просто много хора вече не пишат тук.
Други си пишат, но избират какво да споделят. Тяхно право и аз ги разбирам прекрасно. Simple Smile

# 584
  • Монреал
Ние не сме ходили, много ни се иска една ваканция до Куба обаче  Grinning

Нашия уок-ин гардероб е в детската  Whistling, ама и там съм ги наредила на закачалки, а останалото пространство е заето от играчки  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт