Канадска есен - 52

• 37 992
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
www.redtag.ca намалят всяка сряда вечер цените - само за няколко часа. Аз първата почивка от там я запазих и съм доволна. После разбрах, че намаляли цените ... може да пробваме тази година

# 601
  • Торонто/София
ние за последните 10тина години сме ходили към 15тина пъти до Куба... Варадеро няколко пъти, между Варадеро и Хавана, Холгуин няколко пъти, Cayo Coco доста пъти и Санта Лусиа (Камагуи)и Cienfuegos...най добре винаги сме прекарвали във Cayo Coco - за мен там са най фантастичните плажове....ако имате по конкретни въпроси питайте.

# 602
Мерси за включванията за почивките. Обаче, работа май няма да я бъде - оказа се, че мъжът ми нямало да има ваканция като редовите ученици, чак една седмица лятото, а тогава май не е най-доброто време за почивка "на юг" Simple Smile
Всъщност това ми е едното чудене - кога според вашия опит е най-доброто време за такъв тип почивка?
Знам, че сега им е високият сезон, но да няма неприятни изненади с температурите? Лятото пък е много горещо и има урагани...аз си мислех за почивка март-април, ама да видим дали ще можем да откраднем някак една седмица...сайтове има доста, но американските специално не предлагат почивки до Куба, само канадските, иначе покрай ученическата пролетна ваканция май е най-скъпо, доколкото преглеждах и сравнявах цените. Redtag и на мен ми е от фаворитите, други са voyagesarabais, exit.com, kayak.com, но както казах, последните два нямат почивки за Куба.

# 603
  • Канада, Монреал
Камбанка, съжалявам че така се получава при вас, дано намерите дупка за почивка Simple Smile Покрай ученическите ваканции страшно много се вдигат цените, поне преди като сме гледали, бях останала с такова впечатление. Всъщност ти ме подсети за Куба и тръгнах да търся  Laughing
Момичета, страшно много ви благодаря за сайтовете  и за инфото Hug
Досега зяпах този на reddflag, който  theHellgirl пусна, мерси камбанка и на теб Simple Smile)
booboo's mama и Rocky, определено ще погледна и Кайо Коко, малко по-скъпо е от Холгуин, но има доста оферти.
От кои хотели останахте доволни?

# 604
  • Калгари, Канада
Благодаря Titina И ние обичаме да се мотаме из разни места, а не да сме на едно място.

# 605
Куба е ембаргова държава за САЩ и за това няма почивки до там. От Канада сме ползвали http://www.aircanadavacations.com имат наистина добри дилове, като някой сме ги купували през Жоро Травела ( той даваше по-добри цени). Общо взето обаче добрите цени излизат през Торонто и Монтреал, Калгари е девета глуха

# 606
Момичета , мислим да ходим на почивка , но един от паспортите ни изтича няколко дни след връщането от евентуалната почивка . Мислите ли , че може да има някакъв проблем с това?

# 607
  • Vaudreuil Canada
dany_nik зависи къде ще ходите - най-добре питайте в агенцията.

# 608
В Мексико . Мерси много Шемет .

# 609
ние сме от ходешите на Юг всяка година като ходим винаги в периода между 25 Март и 15 Април. В Куба ходим само заради плажовете и факта, че няма американци. Храната е меко казано ужасна  и затова винаги си избирам хотел за който е потвърдено че е храната е добра. Тази година както писах вече отиваме на 10 Април в Cayo Coco и сме в Иберостар . Аз също имам много информация за хотели почивки и дестинации и много често си чатя със агентите от Voyage a rabais онлaин от които получавам информация от първа ръка. всяка година все така ми се получава, че резервирам с Itravel2000, но има вече страшно много сайтове с дилове. Дани, в Мексико ще ти създадат проблем заради паспорта смени си го сега да ти е мирна главата, сигурна съм че от агенцията ще ти кажат да го смениш. Титина аз пък никога не съм откривала дилове с Еър Канада всичко им е много скъпо. Лейдй Чери, ако имаш нужда от съвет питай с каквото мога ще помогна. Ако има някой от вас на Cayo Coco Април месец, втората седмица да се обади ние ще сме в Иберостар хотела.

# 610
  • Монреал
Половината май спим зимен сън, а другата половина са някъде на топличко под палмичка, а  Mr. Green

Я кажете хора, по колко ви излизат сметките за храна/консумативи на седмица/месец - имам чувството, че или цените главоломно са скочили или пък ние много харчим. При нас мъжа ми пазарува и планува храната за седмицата и купува много точно продуктите да са свършили до следващото пазаруване, без да има допълнителни неща да се развалят и да се изхвърлят, знае как са цените и купува на промоция и тн, обаче не ни мърдат по 200$ на седмица  ooooh! Адски много ми се струва това, споделете и вие да си сравним часовника, дето се вика.

И още един въпрос - това ли е е чеклиста за документита за посетителска виза?
http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/forms/IMM5484E.pdf
На доста до тях пише - if applicable - аз откъде да знам дали е апликабъл или не? Има ли някъде по-синтезиран чеклист?

# 611
Tarilimom, първо честито за розовите новини Flutter

За сметките, и аз бях писала наскоро, че май само бананите са на същите цени  Money:

За въпроса с визата не мога да помогна, може би някой услужлив агент на телефона, ако намериш, ще ти разясни формуляра Peace

# 612
  • Варна - Монреал-Едмънтън

И още един въпрос - това ли е е чеклиста за документита за посетителска виза?
http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/forms/IMM5484E.pdf
На доста до тях пише - if applicable - аз откъде да знам дали е апликабъл или не? Има ли някъде по-синтезиран чеклист?

ред 1.2.6.7.8. са документите, които пратих аз
Успех

# 613
  • Монреал
ред 1.2.6.7.8. са документите, които пратих аз
Успех

Супер! Мерси!  Hug

Tarilimom, първо честито за розовите новини Flutter

Hug Хехе, забелязала си значи! Мерси!

# 614
  • Лавал-Пловдив
Много си поскъпна, ние вчера уж замалко в Макси, само бисквити и сок да купим, за 1 гостенин и хвръкнаха 80$  Thinking Ние пазаруваме основно в Мейранд, Бонанза и промоциите на Макси, не си угаждаме много и под 110-130 $ сметка нямаме. Ама сме и много хора  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт