Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да спонсорирам семейството си за Канада?
Откъде мога да поръчам новогодишни календари за доставка до български адрес?
Кога се отпускат федералните детски надбавки в Канада?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да спонсорирам семейството си за Канада?
За да спонсорирате семейството си за Канада, можете да се консултирате с Консулството на Канада в София, което предоставя съвети и полезна информация. Въпреки това, тъй като консулството вече се занимава само с канадски граждани, е по-вероятно да ви насочат към консулството в Букурещ. Спонсорирането може да отнеме време, но процесът се ускорява с новите промени в законодателството.
-
Откъде мога да поръчам новогодишни календари за доставка до български адрес?
-
Кога се отпускат федералните детски надбавки в Канада?
-
Какви са възможностите за моето дете при преместване в Канада?
-
Какви са изискванията за гражданство на Канада за деца, родени в чужбина?
Адски много ми се струва това, споделете и вие да си сравним часовника, дето се вика.
в САК, картинката става плачевна
Пазарим основно в Макси и Супер С
че някой ги спомена - ние сме купували банани на 9 цента на либра - хубави банани говоря не преоценени.
Не всичко е далавера обаче да се купува от там, аз не съм много на ти с цените, обаче мъжът ми е като енциклопедия и той си прави сметката. Плодове и зеленчуци обикновено купуваме от Бонанза също, а месо, от едно Интермарше, понеже купуваме халал. Иначе рибата, скаридите и другите морски неща от замразените в Костко мисля са много добри разфасовки. Друго, което си струва да се взима от там е бутилирана вода, хляб, мляко Натрел (излиза на същата цена като Беатрис) сириъл, сметана за кафе, яйца, Филаделфия, йогурт Астро и тези стринг чийз детските са на много добра цена, едно гръцко фета сирене в саламура - това се сещам за момента.
и знам кое от къде да купувам. А и съм си поставила някакъв лимит на цените; например: краставица над долар не купувам; домати - гледам да са около 2-3 долара; броколи - до 1.50; карфиол - до 2 долара; микс зелени листа в кутия и либра - 4-4.50; да не изреждам всичко...Май май и аз съм нещо като енциклопедия.