Канадска есен - 52

• 38 240
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • Лавал-Пловдив
http://www.economeubles.com/lit-superpose.php

Аз купих легла на децата оттук. В магазина на Ташрьо има изложени повече отколкото има в сайта. Харесвам го този магазин, дивана ми също е от тях, както и холовата маса (огромни са). Ние най-вероятно ще се местим тази пролет и направо ми се изправя косата как ще ги транспортираме  ooooh!

# 631
  • Монреал
Ето заслужава си да пита човек, нито един от тези два магазина не бях чувала. Мерси за линковете - интересни са, заслужават си да се разгледат, но явно ще трябва да се ходи на място, да видим кога ще стане това. Нашето легло в момента е това от линка на кака Дора, точно първото, само че го купихме от Бро Мартино. Доста е височко, хубавото е, че се разделя да стане на 2 индивидуални легла, ама още мъдруваме как ще стане работата - нали ще трябва 3 броя да вместим сега в детската  Mr. Green

# 632
  • Лавал-Пловдив
Има едни, които хем са на 2 етажа, хем отдолу има и едно, което се дърпа като чекмедже. Това ще е добра идея за вас. Имам и други ама ще ви струват много парииии  #Crazy Crazy

# 633
Момичета, привет! wavey

Вече сме почти 2 месеца в Канада.
Чувстваме се добре. Намерихме си прекрасен нов дом, синът ни започва другата седмица senior kindergarten. Мъжът започна веднага работа, а аз ще доучвам езика.
Предстои ми и да се запозная с една от вас. Wink

Разучавам храните в Канада и се чудя дали има някакъв аналог тук на изварата. Много я обичам и така ми се иска и тук да намеря нещо подобно.
Дайте ми съвет с какво бих могла да я заместя?

Благодаря ви! Hug  

# 634
И на мен ми беше полезно споделеното на тема пазарене.

А колкото големи са големите разфасовки на Костко? И колко струва годишния им абонамент? Заинтиригувахте ме с ядките и брашното.

Също ми направи впечатление, че половината супермаркети, които споменахте при нас ги няма. Всъщност, може и да ги има оттатък моста в Отава, но ние там не сме пазарили Peace

Иначе за промоциите, аз често ги уважавам, не съм лоялна към никоя марка  Crazy, и не виждам защо трябва да давам понякога и два пъти повече за едно и също нещо. Мога да чакам... Whistling

Бибита, аз съм си правила домашна извара, т.е. подвара. Един път купих cottage cheese и ricotta също сме пробвали, но така ни удряха и двете на химия, че не можахме да ги изядем и отидоха в кофата Sick

# 635
Галче, ще споделиш ли, моля те, как правиш домашна извара? Благодаря ти! Hug

# 636
Бибита, точно преди да кипне прясното мляко изтискваш един лимон или слагаш малко лимонтозу. Като поизстине малко прецеждаш. И друг вариант, който на мен лично ми допада повече към прясното мляко изсипваш около 7-8 лъжици кисело мляко. С лимона става по-ронлива и излиза по-малко като количество.
От хранителна гледна точка и двете нямат хранителната стойност на изварата, а по-скоро тази на прясното мляко Peace
Истинска извара се прави от суроватката останала от направата на сирене.

# 637
  chef
Да ви се намира рецепта за баклава, аз горе долу имам някаква концепция, но не си спомням през колко реда кори се слага плънката и колко заливка се прави за около пакет кори....

# 638
Само да вметна за Костко, че и фото услугите са много по-евтини Peace
За паспортни снимки в едно фото ми поискаха 25$, а в Костко - 7$. Далавера, а Laughing
И когато вадите снимки на хартиен носител, пак е по-евтино от навсякъде другаде Peace

Bibita, гледам, че си в Торонто, не знам къде точно живеете, но близо до метростанция Киплинг има руски магазин за риба(точно срещу бълг. магазин Карлово). Там всяка сряда получават прясна извара. Като нашата е.

# 639
Тъкмо щях да пиша, че страхотна извара купувам от руските магазини...

# 640
Bibita  Hug  Wink
Извара и аз нещо не съм срещала,но не съм и търсила де.Почти убедена съм,че трябва да я има в Highland Farms.Намира се на Hurontario.
TariliMom,честито и от мен за розовата лентичка! Heart Eyes Така като се замисля на седмица ни отиват по 200+ долара за храна.И аз не знам къде какви са цените Simple Smile Просто не мога да ги запомня а и не се старая.Специално аз харесвам Highland Farms-има много голямо разнообразие.
Голям студ захвана в Торонто.Дано в Монтреал да ви е поне малко по-добре,че тука е ужасно  cold
Момичета и аз с един въпрос Simple Smile
Понеже смятам да пробивам ушите на мойта девойка (2г.) Само във фризьорски салони ли ги пробиват?Понеже в БГ и в УНГ кабинети може та се чудя къде е по-добре.Не знам как ще я удържа и за двете уши  ooooh!
Хубав ден на всички!   bouquet

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 18:01 от WithinTemptation

# 641
Разучавам храните в Канада и се чудя дали има някакъв аналог тук на изварата. Много я обичам и така ми се иска и тук да намеря нещо подобно.

# 642
Благодаря ви!  Hug
А как e името на руските магазини, за да видя дали покрай нас има?

# 643
Цитат
Я кажете сега къде могат да се намерят хубави детски мебели, само да не е Икея. Харесах нещо такова за батковците, че искаме
ето още един линк http://www.kidobebe.com/store/category/3/5/LITS-SUPERPOSES/

# 644
  • Canada
Здравейте!

Чета по диагонал, май ще изпишем есенната тема вече  Mr. Green.

Тарили, честито розово очакване!!! Много сладко звучи като разказваш за батковците. Heart Eyes

Мярнах в два поста за Костко - девойките пазаруват био мляко от другаде - в нашето Костко в Къркланд има био Натрел много изгодно като цена, нещо като 4.20-4.30 ми се върти за 2 литра. Hug

Общи условия

Активация на акаунт