Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 11

• 49 522
  • 774
  •   1
Отговори
# 510
Някой знае ли БТ Сердика-София дали е с удължено работно време?

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 18:28 от migeo

# 511
  • До хладилника, който обичам
Някой да е срещнал някъде из обученията или компетентностите ArchiCad?

# 512
Някой да е срещнал някъде из обученията или компетентностите ArchiCad?
http://training.az.government.bg/list/search/kk?search%5Bmode%5D … jaGlDQUQgLQ%3D%3D

http://training.az.government.bg/list/search/kk?search%5Bmode%5D … gQ0FEIDkgLSAg0Ycu

Ама няма нито за Пловдив, нито дистанционно  Tired

# 513
Уф Tired язък!
Това значи, че и да пиша "дигитална компетентност", не мога да заявя точно тези, нали?

# 514
  • в тристайна гарсониера :)
Сега разбрах номера с книжките категория Ц  Simple Smile Пише се:  Монтьор на транспортна техника
специалност: Автотранспортна техника. Доставчици има бол и не се доплаща нищо.

# 515
Бу   Само предположение: Питай доставчиците на дигитална компетентност какво влиза в програмата и ако имаш късмет...  Другото е, че при професионалните квалификации в началото се учат по-общи неща, виж учебна програма за компютърна графика или нещо от сорта може би.

# 516
Знае ли някой как седи въпроса с пълномощните?

# 517
Един друг въпрос, ако някой знае, че докато се наканя да звънна, БТ затвориха. Имам изучавани някои от предметите, които ме интересуват, в университета (45 часа) - дали мога да заявя ключова компетенция за същото (примерно аз съм учила 2D, без да е упоменато в дипломата ми, там се учи 3D) или надали?

# 518
  • София
Някой знае ли БТ Сердика-София дали е с удължено работно време?

Днес ходих на обяд и имаше около 70 човека и реших да отида след работа.
В 17:30 нямаше никой, но ми обясниха,че работното им време е до 17:00, приеха ми документите по изключение.

Успех на всички.

# 519
  • В Балкана
С пълномощно подават само фирми, които имат най-малко 15 служители, които кандидатстват.

На съпруг/съпруга/дете, не можеш да подадеш.

# 520
  • Canada
С пълномощно подават само фирми, които имат най-малко 15 служители, които кандидатстват.

Точно така!

# 521
И аз тази сутрин си подадох документите в БТ Младост. Когато отидох в 7 ч. имаше около 5-6 човека пред мен. Преди да започнат да приемат заявленията, една жена обясни, че на бланките задължително трябва да има текста "Инвестира във вашето бъдеще". Самото подаване не отнема повече от 5 минути, ако всички документи са подготвени.

# 522

Точно така!
Така ,ама не е така! Миналата кампания подадох на съпруга ми с пълномощно (генерално, ако нямате такова си направете или за конкретната цел или такова което да ви послужи. Каквото да е точно нотариусът ще ви каже не съм толкова компетентна). Днес също подадох на съпруга ми като приложих и копие на пълномощното и представих оригинала за сверка. Така че става.

П.П. за дете не мога да кажа нищо, не съм запозната, но не мисля че ще откажат

# 523

Точно така!
Така ,ама не е така! Миналата кампания подадох на съпруга ми с пълномощно (генерално, ако нямате такова си направете или за конкретната цел или такова което да ви послужи. Каквото да е точно нотариусът ще ви каже не съм толкова компетентна). Днес също подадох на съпруга ми като приложих и копие на пълномощното и представих оригинала за сверка. Така че става.

П.П. за дете не мога да кажа нищо, не съм запозната, но не мисля че ще откажат

Къде това , бе ? Thinking
При нас , изрично , преди да започнат да приемат документи , предупредиха , че само ЛИЧНО се подават . Peace

# 524
Аз не мога пък да разбера как дават входящите номера. Моят номер е със 19 по преден от на съпруга ми а подавам едновременно и на двамата. Миналата година бяха последователни. Сестра ми която влезе малко след мен (след около 2-3 души) е с номер между нас двамата???

Не че е нужно да отговаряте, просто споделям учудването си Simple Smile

Успех на всички! Дано и този път ни одобрят!

Общи условия

Активация на акаунт