За тези, които четат любовни романи №3

• 83 720
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Линда Хауърд има една книга, в която една се грижи за един, който си мисли че е съпругът й
После се оказа че не е той, но тя искаше да му помогне, а по-късно се и влюбиха
Тереса Медейрос също има книга за един сляп, който се влюби в гледачката си
Чете ми се нещо подобно, сещате ли се подобна (хубава) книга ( и без да умре някой от тях все пак, държа на хепи енд)

# 526
  • Плевен / София
 Много ще се радвам ,ако някой има в електронен вариант "Непокорни желания"
Ще изпратя e_mail. Весели празници!

# 527
  • Разпиляна във въображението
Започнах четвъртата от поредицата Малори - Ейми и Уорън. Май тя ще се окаже най-интересната за сега. Забавляват ме Grinning

# 528
  Здравейте,искам да помоля ,ако някой има Великолепно на Дж.Куйн да ми я изпрати.Имейла ми е krasa_toni@abv.bg Благодаря предварително.

# 529
  • ВАРНА
Линда Хауърд има една книга, в която една се грижи за един, който си мисли че е съпругът й
Чете ми се нещо подобно, сещате ли се подобна (хубава) книга ( и без да умре някой от тях все пак, държа на хепи енд)

Ще предложа няколко подобни сюжета,по принцип съм забелязвала,че не са ни много сходни вкусовете,но дано ти допадне нещо,иначе двете описани от теб съм ги чела и може би са по-добри( за мен) от другите ми описани  Peace

Катрин Сътклиф Вярност - http://chitanka.info/book/2264-vjarnost -  не бих казала че има много страсти... по-скоро е за възвръщането на желанието за живот

Кристина Дод светлина в мрака http://chitanka.info/book/2581-svetlina-v-mraka - тук мъжът е сляп,девойката също,май тя му ставаше икономка,а не точно гледачка  newsm78

Сандра Браун - Единствен изход - след катастрофа са само 2-ма оцелели,тя е  ранена,той се грижи за нея - една от любимите ми  Heart Eyes

Сандра Браун - от тъничките - Връщане към живота - той богаташ инвалид след травма,тя - рехабилитатор,не се понасят,мен ми е много забавна,но все пак е от тъничките романчета - свършва прекалено бързо без да се задълбочава особено

# 530
  • Пловдив

Сандра Браун - от тъничките - Връщане към живота - той богаташ инвалид след травма,тя - рехабилитатор,не се понасят,мен ми е много забавна,но все пак е от тъничките романчета - свършва прекалено бързо без да се задълбочава особено

+ 1  Heart Eyes и това от човек, който не обича да чете съвременни романи  Peace

# 531
Джейн Еър?

Аз дочетох книжката за Ники Дьовил "Вълшебства".Мноого бързо свърши ooooh! Искаше ми се нещо по-подробно.И все пак ми хареса.

А къде да открия "Връщане към живота" на Сандра Браун?В читанката не я видях...

# 532
  • ВАРНА

+ 1  Heart Eyes и това от човек, който не обича да чете съвременни романи  Peace

Другата книжка Фантазия е за другата сестра - тя е също много романтична и приятна ,без особени катаклизми  Peace

# 533
  • Пловдив
Аз Фантазия едвам я изчетох, много ми беше скучна  Rolling Eyes не харесвам такъв тип героини...

# 534
  • ВАРНА
Аз Фантазия едвам я изчетох, много ми беше скучна  Rolling Eyes не харесвам такъв тип героини...

Да,ама Лайла и там пуска бисери  Joy

# 535
А някой има ли книгата на Робин Сисман- Просто приятели. Ако я имате пращайте. Анотацията ми се стори толкова интересна, че нямам търпение да я прочета. В нета не я  открих. Само заявки за нея, и аз дадох, та дано да я качат. Но все пак, ако някой я има- нека ми я прати да я прочета. Много обичам подобни сюжети.

А Думи от кадифе на Сандра Баун така и не я намерих. Ако я имате в електронен вариант също може да ми я пратите. Пишете на лични, или направо на lady_char86@abv.bg

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 19:49 от ladychar86

# 536
  • София
  Здравейте,искам да помоля ,ако някой има Великолепно на Дж.Куйн да ми я изпрати.Имейла ми е krasa_toni@abv.bg Благодаря предварително.

имаш поща  Wink

# 537
  • София, Младост 2
Много силно препоръчвам една книжка на Гийом Мюсо - "Защото те обичам" Hug

Противно на очакванията, които създава заглавието, не е любовен роман - но понеже се познаваме с някои от вас и имаме сходни вкусове, споделям препоръка. Книгата е ужасно свястна, много неочаквана като обрати и много емоционална Hug Но за жалост я нямам в почти никакви вършещи ви работа варианти - само като аудио на немски, ако някой я иска.

# 538
  • София
Благодаря за "Влюбен до безумие"  Hug Дано ми хареса   Praynig

hedra, аз бих прослушала аудиото на немски ез.  Peace

# 539
Тази книжка е много приятна, препоръчвам на тези, които харесват съвременни романи: http://chitanka.info/book/3991-nechakano-shtastie
А ''Рай'' и ''Гордост'' на Макнот, които много от вас харесват, за мен са изключително скучновати и наивни, както и ''Нежна победа''. Изобщо, всичко по-ранно от съвременните на авторката не ме грабва, ама никак. Същото важи и за ранните на Линда Хауърд, впрочем.
В момента чета ''Харем'' на Колин Фалконър. Хм, няма да се изказвам, докато не я довърша, макар май да не е за тази тема обсъждането ѝ. Още една прехвалена книга.

Общи условия

Активация на акаунт