За тези, които четат любовни романи №3

• 83 719
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
...
А ''Рай'' и ''Гордост'' на Макнот, които много от вас харесват, за мен са изключително скучновати и наивни, както и ''Нежна победа''. Изобщо, всичко по-ранно от съвременните на авторката не ме грабва, ама никак. Същото важи и за ранните на Линда Хауърд, впрочем.
...

Да, въпрос на вкус е. На мен мнооого ми харесаха  Heart Eyes Бяха ми препоръчани тук в темата, но в момента съм и в такъв период, че ми се чете нещо неангажиращо, леко, даже и наивно  Wink

# 541
  • Плевен / София
Всеки има право на избор какво да чете,но по някога една "наивна и лековата" книга те разтоварва много по добре  от една "сериозна"

# 542
  • София
Всеки има право на избор какво да чете,но по някога една "наивна и лековата" книга те разтоварва много по добре  от една "сериозна"

Именно затова говоря. Такъв ми е периодът т.е. "разтоварващ"  Peace

# 543
В общия случай, ''лековати'' са всички любовни романи. Тази, която препоръчах по-горе, също спада към въпросната категория - разтоварваща, лека, булевардна. Тук други ли обсъждаме, а аз да не съм разбрала   Grinning
Всичко останало е въпрос на субективно усещане. Употребих думите ''скучновати и наивни'' и за мен тези книги са такива. В крайна сметка нали темата е да споделяме впечатления.  Simple Smile
Аз си падам по дългите ревюта и спокойно мога да се аргументирам защо мисля така, но какъв е смисълът? Няма да променя мнението ви, нито вие моето. Факт е, че харесвам други книги на Джудит Макнот, особено историческите ѝ.
При съвременните романи обичам съвсем други типажи, малко по-реалистични характери, ако щете по-уличен език и т.н. Сигурно затова харесвам ужасно много Лайза Клейпас и С.И.Филипс, и съвсем никак друга предпочитана авторка тук - Даяна Палмър. От последната си причиних две книги, до трета едва ли ще стигна.

# 544

ladychar86 имаш поща

# 545
  • София
ооо, нямала съм намерение да променям мнението на някого, явно така е прозвучало  Embarassed Разбира се, че всеки е свободен да чете това, което му харесва. Аз напр. не обичам романи с крими- и фентъзиелементи. Прочитам постовете, но преценявам, че не е за мен  Peace Има много момичета, които точно това търсят.

Сега ще започвам "Влюбен до безумие", да видим дали ще ме "грабне"  Peace

# 546
Благодаря. Надявам се някой да е толкова отзивчив и за Просто приятели на Робин Сисман.

# 547
Благодаря. Надявам се някой да е толкова отзивчив и за Просто приятели на Робин Сисман.

Аз не съм я срещала в електронен формат на бг. Има я на руски в нета-ако те устройва.

"Влюбен до безумие" ми хареса. Хареса ми най-вече героинята с нейните миниполи и високи ботуши,и като цяло визията и характера и.Малко по-реални бяха нещата Виж сюжета ми е прекалено познат, но те масово любовните романи могат да се делят на категории според сюжета, а точно тази категория не ми е от любимите.

# 548
  • София
....
"Влюбен до безумие" ми хареса. Хареса ми най-вече героинята с нейните миниполи и високи ботуши,и като цяло визията и характера и.Малко по-реални бяха нещата Виж сюжета ми е прекалено познат, но те масово любовните романи могат да се делят на категории според сюжета, а точно тази категория не ми е от любимите.

Аз сега я започвам, да видим дали ще ми хареса  Rolling Eyes

# 549
  • в сърцето на един мъж...
....

Аз сега я започвам, да видим дали ще ми хареса  Rolling Eyes

А къде я има книжката и на кой автор е?

# 550

[/quote]

имаш поща Simple Smile

# 551
  • София
....

Аз сега я започвам, да видим дали ще ми хареса  Rolling Eyes

Извинявай, чак сега виждам поста ти (виждам, че са ти я пратили)  Peace На Рейчъл Гибсън е, досега не съм чела нищо нейно  Rolling Eyes

# 552
  • Пловдив
          Здравейте!От доста време следя темата и съм много благодарна на всички вас, които активно пишете за съветите, предложенията и книгите.
          Любимото ми занимание е в свободното време, най-вече късно вечер да се свия на дивана с приятно и отпускащо четиво. Последните две книги, които прочетох и препоръчвам са на  Мерил Сойър - Танцът на късмета и Целувка в мрака. И двете ми харесаха, въпреки крими елемента в тях.
          Дано не съм прекалено нахална и помоля за сканиран вариант на "Влюбен до безумие".
          На всички вас желая красива новогодишна вечер, веселие и усмивки!

# 553
  • Плевен / София
Здравейте,може ли и аз да помоля за сканиран вариант на "Влюбен до безумие". Ако някой иска да я изпрати, да ми пише на лични.Благодаря предварително и весели новогодишни празници

# 554
  • София
gostenka68, Danima, напишете си моля mails на ЛС  Peace

п.с. виждам, че вече сте я получили  Wink

Общи условия

Активация на акаунт