За тези, които четат любовни романи №3

• 83 719
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
И двете имате поща. Надявам се книгата да ви хареса. Весели празници на всички  Simple Smile

# 556
  • Плевен / София
Благодаря много за отзивчивостта.Весели празници на всички.Започвам да чета...... Party

# 557
  • Пловдив
И двете имате поща. Надявам се книгата да ви хареса. Весели празници на всички  Simple Smile
smile3525Благодаря!Весели празници!

# 558
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря много Hug Весели празници, момичета!

# 559
  • София
Някой чел ли е Среднощен танц Кн.2 от поредицата Блайдън ? Струва ли си? Смятам да я търся след Нова година Rolling Eyes

# 560
Някой чел ли е Среднощен танц Кн.2 от поредицата Блайдън ? Струва ли си? Смятам да я търся след Нова година Rolling Eyes
  Аз не съм, но имам огромно желание да я прочета.Има ли я електронен вариант?

# 561
  • София

Мисля, че не. Тя е много нова. Издадена е август 2012г.

# 562
Аз съм я чела,на английски, и много ми харесва

# 563
  • София
Аз съм я чела,на английски, и много ми харесва

мерси  Hug Значи ще я търся  Peace

# 564

Жалко, но какво да се прави... ще чакаме Simple Smile

# 565
  • София

Жалко, но какво да се прави... ще чакаме Simple Smile

Тя е за Бет  Peace

# 566
  • Плевен / София
Честита нова година!!! Да сте здрави,щастливи и много обичани !!! Книгата "Среднощен танц" я прочетох , но повече ми хареса "Великолепно"
 Поръчах си я по куриер от store.bg. 

# 567
  • София
Честита нова година!!! Да сте здрави,щастливи и много обичани !!! Книгата "Среднощен танц" я прочетох , но повече ми хареса "Великолепно"
 Поръчах си я по куриер от store.bg.  

Мерси за информацията. И аз ще я поръчам, ако не я намеря в близките книжарници  Peace

ЧНГ!

Някой да е прочел вече "Влюбен до безумие"? Аз още съм на пролога  Rolling Eyes Няма време от гости и празници  Simple Smile

# 568
Здравейте и ЧНГ!

Аз по историческите не съм, ама съвременни позачитам. Сега ме е ударило на паднали ангели, не, че съм young adult, ама...  Mr. Green

Някой ако иска английски pdf-и на Hush, Hush четирилогията, мога да ги пратя. Иначе почвам да чета на Лорън Кейт третата. Секс няма, ама кат за млади, толко  hahaha

# 569
  • Плевен / София
ЧНГ -2013 г.
Може ли,  анонс на тази поредица. Не съм я чувала.Аз прочетох това, което е излязло от "Среднощен ловец","Братството на черния кинжал", "Нощни ловци". Имах период на "фентъзи".
Сега се върнах към "булевардните"

Общи условия

Активация на акаунт