За тези, които четат любовни романи №3

• 83 718
  • 738
  •   2
Отговори
# 570
Ето я първата част: http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=14066

Секс няма, главно гледане и пипане  Laughing Малко е досадно как Нора се съобразява с майка си и с кой ли не, все едно не толкоз не може да тропне с крак  Rolling Eyes

Ама отношенията между двамата са описани по-горещо, отколкото между Лус и Даниел на Лорън Кейт. Като цяло, това е плюса на поредицата, няма кой знае къв екшън.

Ето я и първата на Л.К., аз оттам я четох. В книжарниците толкоз много фентъзи се навъди, че не знам дали щях да я отсея. Добре, че корицата хваща окото  Mr. Green - http://www.booksbg.org/booksbg/component/remository/Художествена-литература/Трилъри/Паднали-ангели/

Обаче! Не я купувайте, една камара грешки ми се набиха на очи във втората част, която имам на хартия. Ко толкоз нямат кадърни редактори, да кандидатствам за позицията  Laughing

p.s. Линкът не се отваря на книгата, но това е сайта. Трябва регистрация, обаче.

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 13:34 от Анонимен

# 571
Честита Нова Година!

Търся "Безумно влюбен'', ако някой има възможност да ми я изпрати ма мейла. Получих линк за нея в dox.bg, но не става със свалянето.

Някъде по страниците четох, че търсите в електронен вариант "Среднощен танц" Джулия Куин, сканирала съм книгата около 2/3 и се надявам в скоро време да успея да довърша започнатото. Доста време отнема, и то в pdf формат, за който част от вас пишат, че е неудобен, за мен също, но нали има електонни четци и конвертиращи програми за тях.

# 572
  • Плевен / София
напиши e_mail

# 573
  • София
Честита Нова Година!

Търся "Безумно влюбен'', ако някой има възможност да ми я изпрати ма мейла. Получих линк за нея в dox.bg, но не става със свалянето.

....

пратих я като прикачен файл, така не трябва да имаш проблем  Peace

п.с.още съм в началото, но стилът нещо не ме трогва, а и главният не е мой тип по описание- дълга коса, обица.... Rolling Eyes Ще почета още малко, дано стане интересно  Tired

# 574
      Прочетох "Безумно влюбен". Приятна е книжката, но както вече  бе написано тук -  историята е отдавна позната. Не бях изненадана и знаех как ще свърши още от самото начало. Главните герои са ми приятни, но този мъж много глуповат ми идва, уникално недосетлив и неразумен. Чак ме издразни в един .момент.
   Сега се връщам да дочета "Господар на желанието", да я видим и нея... Simple Smile По-късно сякаш ще ми се дочете фентъзи-любовно, но не съм фен на young adult's  и не знам към какво да се ориентирам.
Предложете нещо ! (Не чета на английски, чела съм Братството и Породите) Simple Smile  Хем ми се чете, хем не ми се купуват книги, хем не ми се превежда - тежък случай съм!  Laughing

# 575
  • Плевен / София
"Нощни ловци"-издателство "Ибис" там може да видиш кратко резюме на поредицата

# 576

Някъде по страниците четох, че търсите в електронен вариант "Среднощен танц" Джулия Куин, сканирала съм книгата около 2/3 и се надявам в скоро време да успея да довърша започнатото. Доста време отнема, и то в pdf формат, за който част от вас пишат, че е неудобен, за мен също, но нали има електонни четци и конвертиращи програми за тях.

Не мога да ти опиша колко ме зарадва.  smile3525 Вече се бях примирила, че ще трябва да чакам до лятото за да си я купя и прочета. Огромно благодаря за труда и спорна работа

# 577
  • Пловдив

OOoòoo с нетърпение те чакаме  Mr. Green

# 578
  • София
Прочетох "Влюбен до безумие". В началото не ми вдъхна доверие, но после ми стана интересна и докато не я "изкълвах", не легнах  Crazy

# 579
  • Варна
Честита нова годинааа  Heart Eyes

От два дни се сетих че си бях изтеглила поредицата Малори и съм я забравила.Снощи прочетох книгата за Антъни  Heart Eyes  Така да ме е яд как съм могла да я забравя  ooooh!
А на вас кои ви е любимия Малори ?  Hug

# 580
  • ВАРНА
................
А на вас кои ви е любимия Малори ?  Hug

На мен за Джеймс пирата,нещо иначе висшите общества са ми малко отегчителни....  Thinking С мъка прочетох за Антъни и с още по-голяма мъка се опитах да изчета за Ейми и ....забравих кой беше,така и не съм я завършила още,отлежава ми докато досъбуди интереса ми отново  Joy Иначе като поредица ми допада това,че във всяка следваща книга се доразвива действието и с останалите членове на семействата  Peace Сега си купих една нова за Дрю http://www.pleiadbooks.com/books/3-/81-

# 581
  • София
Дайте пак съвет за съвременен, интересен, страстен роман    Praynig

# 582

Чете ли Мечтан любовник - не е точно съвременен, че се преплитат доста неща от митологията със съвременното, но определено е интересен и страстен.Лично на мен много ми хареса

# 583
  • София

Чете ли Мечтан любовник - не е точно съвременен, че се преплитат доста неща от митологията със съвременното, но определено е интересен и страстен.Лично на мен много ми хареса

Има ли фентъзи елементи? Аз много не ги обичам, ако има  Rolling Eyes Искам нещо леко за четене, ако е възможно без крими- или фентъзи елементи. Е, кримиелементи може да има, ама малко  Wink

# 584
  • Пловдив

Има ли фентъзи елементи? Аз много не ги обичам, ако има  Rolling Eyes Искам нещо леко за четене, ако е възможно без крими- или фентъзи елементи. Е, кримиелементи може да има, ама малко  Wink
missence, препоръчвам ти "Танцът на късмета" от Мерил Сойър. Книгата е интересна, с увлекателен сюжет.Има крими елементи, но с мярка. Чела съм и други книги на авторката, но тази ме "грабна" най-вече.

Общи условия

Активация на акаунт