The Vampire Diaries - Сезон 4 (Тема 28)

• 27 795
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
 hahaha Много готино.

И защо се храни само от Мат, а брат и се покрива някъде. Ми да се предложи и той и Бона и така.

И това много ми хареса! Ми така де, да не смуче само от един, да ги редува, по-хуманно е, пък и гладна няма да остане.  Mr. Green

# 676
  • срещу двата комина :)))
оф, и аз да си кажа ... мислех, че няма накъде сценаристите да падат, но с тоя лек за вампиризма вече ровят под дъното  Tired това ще е най-голямата глупост , която могат да причинят на сериала  Mr. Green

# 677
Това ми хареса  Mr. Green

Само трябва сега да изхвърлим малко пътници от борда и готово Whistling
newsm62 Иииии КЛАУС ИДВА!

# 678
the_vampire_diaries, ми аз вярно се обърках...ма то заклинанието нали мама Естер го направи като бяха будни всичките? ... и всъщност после затова не ги изтрепаха останалите...щото не се знае кой откъде е, тъй де, разбра се че не са от линията на Фин само newsm78

Ванеее, като си казала.........в твоите очи и в на Лорил......нека не му трябват hahaha аз таковата...нищо не казвам, че да не захвърчат домати към мен hahaha

Разбра се, че са от линията на Клаус

# 679
Изгледах серията. След всички спойлери очаквах нещо повече, но ми хареса.
Както по-голямата част от вас и аз не искам Елена да става пак човек. В края на 3 сезон бях разочарована, че Елена става вампир, но сега не искам да обръщат процеса.
Елана беше толкова щастлива с Деймън в колежа, а на лекцията бяха толкова сладки. Точно като влюбена двойка, която не иска да слуша лектора, а да се чукат сладко. Ох, Бонка защо ги прекъсна?! Докато ги гледах как танцуват имах чувството, че всеки момента Елена ще захапе Деймън и този път щеше да е по нейно желание, а не защото Деймън и е казал.
Защо Стефан не замина с Клаус, да си се поскитат двамата като в добрите стари времена. Чудя се дали Стефан изтри спомените на Джер  newsm78.
Професора крие нещо голямо, явно е запознат с нещата много добре с живота в Мистик Фолс. Започвам да си мисля, че и той е от потенциалните ловци или иска да стигне до вампирското лекарство. Когато ловецът се появи на вратата в колежа, затаих дъх в очакване на нещо голямо, а епизода свърши.

# 680
  • КиТ
Това ми хареса  Mr. Green

Само трябва сега да изхвърлим малко пътници от борда и готово Whistling
newsm62 Иииии КЛАУС ИДВА!

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 681
  • София
аааа това е добро!!!! (смеещи се емотки)

знаете ли, че забравих да гледам серията?

# 682
  • КиТ
Ти от облъчването забрави ли  Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

# 683
аааа това е добро!!!! (смеещи се емотки)

знаете ли, че забравих да гледам серията?

сериозно????? цял епизод Клаус и ти забрави... Crazy веднага да се поправиш и да изкоментираш

много неща съм забравила май, ма то с тия почивки техните ooooh! и с PLL така стана ooooh! затова пък докато наваксам свръха ще е излязъл и целия осми сезон hahaha

# 684
  • Атлантис, Галактика Пегас
Не съм гледала серия още... обаче попаднах на това

творчество на руска фенка Wink

# 685
  • DE
Аз вчера изгледах по нощите. Много ме дразни Елена и нейната хуманност...Стефан какво се е затръшкал как нямала да си прости, ако изяде някой...И лек за вампиризъм  #Crazy Много ми стана мъчно за Ребека, тя доста ми харесва, а все я приспиват. Деймън горкия пък и за него ми е жал как Елена го мъчи. Даже съм близо от това да се откажа от идеята за Делена, компромисно може и Катрин да върнат...Тя поне имаше характер.

# 686
  • sf
Аз тъкмо я изгледах.
От Елена и Стефан ми писна. Даже и Деймън започна да ме дразни с това поведение на послушно паленце  Rolling Eyes ходи след Ленка като влюбен ученик.
Май само Клаус ми доставя истинско удоволствие  Heart Eyes на моменти се улавям,че забравям да чета субтитрите , защото съм втренчена в него  Joy
начинът , по който изговаря някои думи ме докарва до умопомрачение  hahaha

# 687
А , като спомена GraGra , че Ребека все я приспиват ........все се чудех как е отикала 2000г. като е толкоз проста, и най-сетне ми светна  Crazy , че тя е по - зле и от Спящата красавица! Добре ,че е брат и да я боцка с камичката.

# 688
  • КиТ
че тя е по - зле и от Спящата красавица! Добре ,че е брат и да я боцка с камичката.

hahaha hahaha hahaha

# 689
  • Велико Търново
А , като спомена GraGra , че Ребека все я приспиват ........все се чудех как е отикала 2000г. като е толкоз проста, и най-сетне ми светна  Crazy , че тя е по - зле и от Спящата красавица! Добре ,че е брат и да я боцка с камичката.

Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт