Огледален свят по VOYO ~ тема 14~ В очакване на втори сезон~

• 30 420
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Скрит текст:
леле тоя отмъщението колко завързан и интересен и какви обрати супер е Party Partyне е като афкей Rolling Eyes
ЗА този сериал те питам  Hug

# 601
# 602
Скрит текст:
леле тоя отмъщението колко завързан и интересен и какви обрати супер е Party Partyне е като афкей Rolling Eyes
ЗА този сериал те питам  Hug
Скрит текст:
Revenge / Отмъщението  американски сериал има 1 сезон преведен сега почна 2ри  Peaceсериите ги има в арена  и замунда Hug

# 603
Мерси много Hug

# 604
# 605
До колкото знам ще има и такъв турски сериал с Берен Сеат

# 606
До колкото знам ще има и такъв турски сериал с Берен Сеат
Да по някъкъв игрален филм"отмъщението ще го правят Peace

# 607
# 608
# 609
# 610
  • в подножието на планината

Ехооо! wavey wavey wavey

ФЕмир, които в трети сезон са забравени, според сценаристите не са съществували,сякаш 2 години са отишли напразно...може ли такава любов да се забрави...поне аз не мога .... Cry

Cry Cry Cry

# 611

Ехооо! wavey wavey wavey

ФЕмир, които в трети сезон са забравени, според сценаристите не са съществували,сякаш 2 години са отишли напразно...може ли такава любов да се забрави...поне аз не мога .... Cry
Hug Hug HugНикой не може да ни накара да ги забравим LaughingАз се примирих че гледам друг сериал а с новия сценарий още повече PeaceАз съм го казвала 2ри сезон гледам до куршума Peaceза мен са щастливо женени Laughing

# 612
Hug Hug HugНикой не може да ни накара да ги забравим LaughingАз се примирих че гледам друг сериал а с новия сценарий още повече PeaceАз съм го казвала 2ри сезон гледам до куршума Peaceза мен са щастливо женени Laughing

Клодиии, Hug Hug Hug завиждам ти, че можеш да се дистанцираш от всичко по този начин и да приемеш, че гледаш нов сериал... Sad аз не мога, опитвам се, но не мога и това е... Cry

# 613

# 614

Този клип не го бях гледала... Joy аз да съм пропуснала ФЕмирски клип... Shocked

Общи условия

Активация на акаунт