VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 774
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Че нали вече за поредната седмица им гледаме физиономиите какво става като тя остане.. Дано да си излезне най-накрая. Искам да видя нейната физиономия, защото няколко пъти каза как ще остане до края, айде време й е, ама и разликата да не е малка!
smile3521
Бони много ме разочарова в ББ.Мислех, че купонджийка и веселячка, а тя се държи като дърта свекърва и прави цигански номера.Също ме подразни  и миналата седмица, когато казваше на Николай:"горски пътник"
За разлика от Марияна, която хич не ми бше симпатична преди.

# 391
# 392
  • До сърцето...
За разлика от Марияна, която хич не ми бше симпатична преди.

Убийте ме с презрение, но и на мен Мариана взе да ми харесва в ВБ.

P.S. Кога изписахте толкоз страници от новата тема  ooooh!

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 19:46 от Radika

# 393
Защо да те убиват с камъни? Не мисля, че всички мразят Марияна. Както и не мисля, че всички са очаровани от Къци Peace

# 394
  • София
Прочетох откъси от книгата на Къци и да ме извиняват някои потребители, но ми звучи баш като дървен философ. Писал, писал, писал, колкото да има с какво да запълни страниците...Чудя се щом мнението му за Биг Брадър е такова, чий го дири в къщата newsm78 ? Ама за пари и слава хората какво ли не правят Whistling .
Да, по-умен е от Златка и от Бони, но това няма да стане причина за да почна да му симпатизирам. В крайна сметка на финала ще спечели най-харесваният, а не най-умният, най-начетеният, най-ерудираният. Съмнявам се Бони, Златка или Къци да са на финал, така че все някога в близките седмици ще изхвърчат, в каква последователност не мога да зная...

To това е факт неоспорим, откакто тризначките гушнаха парите Mr. Green

# 395
 Искам да ви попитам и на вас ли не ви тръгват епизодите, качени в нова плей? Липсва видео на сървъра, това ми се получава.

# 396
Присядам и аз в очакване на чудото и Бонка да си ходи.
По повод спора -Къци и неговата книга- не правете като Патрашкова: да коментирате книгата преди да сте я прочели  Mr. Green

# 397
Прочетох откъси от книгата на Къци и да ме извиняват някои потребители, но ми звучи баш като дървен философ. Писал, писал, писал, колкото да има с какво да запълни страниците...Чудя се щом мнението му за Биг Брадър е такова, чий го дири в къщата newsm78 ? Ама за пари и слава хората какво ли не правят Whistling .
Да, по-умен е от Златка и от Бони, но това няма да стане причина за да почна да му симпатизирам. В крайна сметка на финала ще спечели най-харесваният, а не най-умният, най-начетеният, най-ерудираният. Съмнявам се Бони, Златка или Къци да са на финал, така че все някога в близките седмици ще изхвърчат, в каква последователност не мога да зная...

To това е факт неоспорим, откакто тризначките гушнаха парите Mr. Green
И факт ,че форума не е представителна извадка освен ако победителят не е нагласен.

# 398
  • До сърцето...
Защо да те убиват с камъни? Не мисля, че всички мразят Марияна. Както и не мисля, че всички са очаровани от Къци Peace

Поправих си камъните, щото се уплаших от тях  Joy
Уф, аз и Къци не харесвам. Имам си един такъв познат, хипохондрик, мери си кръвното по 5 пъти на ден. Отстрани е сладък, ама с него повече от 2 дни не се издържа. Разбирам ги какво им е на съквартирантите.

# 399
 Naughty не беше точно така: чела е откъси от нея - не е като да не я е отваряла!

# 400
Бонка е вънка днес
като правя прогноза за нещо познавам само в скромните 90% от случаите

# 401
  • Варна
Присядам и аз в очакване на чудото и Бонка да си ходи.

Хич не ми се вярва, макар да тая и аз надежда. Mr. Green
ще е по-интерсно да останат Къци и Златка.

# 402
....
Доста често нелеп, но пък винаги е толкова възпитан. Laughing

Айде сега стискайте палци Бонка да си ходи.
Ша стискаме, к'вото кажете  Laughing
бтв. Фънки ще трябва много да те черпи.  Laughing

И тъй като съм учтива, понякога почти, колкото като любезния лос да не пропусна да поздравя и

За ужас на Златкините обожателки, аз също съм тук Hug
ooooh!

Здравей Въздишкова!
Може би си ужас за някого, но тук постигаш обратни резултати вече честно казано   Mr. Green  

Защо ли не ви организират един бой в кал със Златка, та да мирясаш най-сетне  ... Laughing  

# 403
Банкерът много лошо изигра Николчето, той и друг път го е правил, промени офертата в последния момент, за да не вземе Никол 50 000 лева. Предложи и 25 000 лева, а тя пък каза, че не ги иска и взе 300 лева. Хубава игра беше, но накрая постъпи глупаво. Като не и трябват пари, по-добре друг да спечели VIP Brother. Tя няма ясна цел. Личи си,че е млада и че няма житейски опит.

# 404
предполагам, че Бонка ще остане - съсловието и феновете й ще я подкрепят. Къци и Златка са най-заплашени

Общи условия

Активация на акаунт