VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 768
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 660
Като не иска нищо да се случва пред камерите, защо изобщо е влязъл? Започвам да се замислям.
А през това време... Патрашкова търси поредната сензация.

# 661
Като не иска нищо да се случва пред камерите, защо изобщо е влязъл? Започвам да се замислям.
А през това време... Патрашкова търси поредната сензация.
За да си мишкува до края и да лапне голямата награда

# 662
Чак пък майка, айде няма нужда... Злате, тя гладна няма да остане, ще продължи да си пише гадостите.  Grinning

# 663
  • София
Според мен има шанс за багата и Златка. Толкова ми беше красноречива реакцията му...

# 664
  • София
Според мен има шанс за багата и Златка. Толкова ми беше красноречива реакцията му...

Да, да Simple Smile Дори и Златка го разбра и се зарадва.

# 665
Може би Багата е голям актьор, който умело си прикрива чувствата, но като излязат навън дали ще е така?

# 666
Че има шанс ми подсказа разговора между Багата и настоящата му приятелка  Laughing
- Искал си да ме чуеш?
- Това беше отдавна   Heart Eyes Joy Joy Joy

# 667

Да, да Simple Smile Дори и Златка го разбра и се зарадва.

Аз нищо не забелязах...

# 668
Че има шанс ми подсказа разговора между Багата и настоящата му приятелка  Laughing
- Искал си да ме чуеш?
- Това беше отдавна   Heart Eyes Joy Joy Joy
Ето това беше разговор между влюбени  newsm78

# 669
  • Някъде в Матрицата
Мама Цоцоланка - не....беше много мелодична и мисля, че беше изпълнявана от мъж....долових само how i'm feel...... Embarassed докато усиля и почна последната песен и дадоха Ники накрая.

Не съм чула песента, но когато ми опишат песен като мелодична, съдържаща how i'm feel и изпълнявана от мъж, се сещам за тази:

# 670
  • Велико Търново

Аз също. Той си каза, че няма какво да урежда с нея и приключи по въпроса.

# 671
  • в ябълковата градина
Карбовски тръгнал да държи сметка на Патрашкова????!!!!
Та те са абсолютно еднакви "журналисти".
Карбовски дето взима интервюта с де що простак и профан има.
Интервюира екс гларуси, изнасилвачи и пр. и гениите на мисълта
Николета Лозанова и любимия и, както и Азис.

Как държи сметка на Патрашкова, като той е съвсем същият!?!?

За Златка - може да е добродушна, но има не празнини, а грамадни пропуски в познанията си!

# 672
сега го изпуснах , ще пусна повторение , но преди това забеЛязах по някои негови реакции , че той има интерес към нея ...даже като вЛизаха си Личеше ..

# 673
Мен Багата този път странно не ме подразни  Thinking  Връзката им явно не е била духовно-интелектуална  Mr. Green (т.е. не са си говорили  Laughing), та сега какво ще си кажат  newsm78 А и аргументът на Златка бeше тъп  Mr. Green - да идем на вечерА, чИ да убедим цяла България как м/у нас няма нищо  Crazy

# 674
Пригответе се да ревем със Златка ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт