VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 767
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 305

Току що ББ ги предупреди да не обсъждат хора от екипа на предаването, защото ще бъдат наказани. И, естествено, спряха стрийма.

Ама по какъв повод  newsm78 ?

И на Орлин му стана неприятно според мен. Но реши да си замълчи. По-добрия вариант в случая

На Орлин му стана най-неприятно. Люси усети и тя каква е работата, ама така като инструктура приятелката си усещам, че Брадъра скоро ще измисли нещо и за тях двете.

# 1 306

Ако са гневни на някого, да си насочат гнева натам. Особено някои типажи от пияниците на двора, претендират за болезнена откровеност, откакто са влезли в къщата.
Те бяха гневни на хората вътре, заради демонстративното злорадо купонясване.  И си го изкараха на тях.

Като казваш "те" кои имаш предвид? Аз видях един озлобен и комплексиран човечец и това беше Ласкин. Онзи Ники се присламчи на страната на силния, но и не изпадна в чак тоталната простотия на първия. Значи един човечец-алкохолик не можа да си подтисне егото и е готов да сговни вечерта на всички, и ние трябва да го разберем?
Не съм съгласна, простотията си е простотия. Ние не сме маймуни, вече сме еволюирали достатъчно, за да можем да се контролираме. Такива хора просто трябва да се игнорират от останалите и сам ще си промени поведението. За съжаление, повечето от хората вътре се страхуваха много да не ги нападне и предпочетоха да се включат в неговия тон.

# 1 307
Ох, много навътре го взимате това шоу.  Laughing

Аз не пледирам да ги разбираме и оправдаваме.
Аз ги наблюдавам и констатирам. Опитвам си да си обясня защо даден човек е реагирал така. Интересно ми е да гледам различни типажи. Не им давам оценки като на личности, може да преценям само постъпките им - и то според подборката на Брадъра.
Не се вживявайте толкова и не хабете нерви, забавлявайте се.

А защо се нахвърлиха точно на Марияна, а не на Багата, м?

# 1 308
Марияна си заслужи "обичта"на феновете.Да реве,че никой не я уважава сама си го е направила така.

# 1 309
Няма представа.
Ако някой е гледал по-рано днес онлайн и е чул, да каже.

# 1 310
Стига бе хора.. от кога хора с 2-3 имота и се наричат милионери  Laughing
нямах предвид такъв милионер  Peace
Той е и продуцент, сценарист, режисьор, оператор, писател, музикант, има и детска градина.
Освен споменатите имоти, а те са си актив, голям при това.

това можем да го оценим аз и ти, и неколцина други.. но се вижда и колко сме, и как Къци е изтикан в ъгъла на обществото.

# 1 311
Ох, много навътре го взимате това шоу.  Laughing

Аз не пледирам да ги разбираме и оправдаваме.
Аз ги наблюдавам и констатирам. Опитвам си да си обясня защо даден човек е реагирал така. Интересно ми е да гледам различни типажи. Не им давам оценки като на личности, може да преценям само постъпките им - и то според подборката на Брадъра.
Не се вживявайте толкова и не хабете нерви, забавлявайте се.

А защо се нахвърлиха точно на Марияна, а не на Багата, м?

Щото ако онези пияндурници Юлианчо Константинов ,Ники Мартинов и Фънки  ако бяха се нахвърлили срещу Багата.Щяха да ядат много голям бой от него.

# 1 312

Къцко се почувства подкрепен и окрилен и се включи.

Направо си предствих Къцко с крилца, как реди ситни стъпки, като младо петле, и ахаа да литне. Laughing

# 1 313
Щото ако онези пияндурници Юлианчо Константинов ,Ники Мартинов и Фънки  ако бяха се нахвърлили срещу Багата.Щяха да ядат много голям бой от него.
Не се нахвърлиха, щото не ги е подразнил с нищо. Както знаем, той само лежи, спи и отказва секс.  Laughing

# 1 314
Стига бе хора.. от кога хора с 2-3 имота и се наричат милионери  Laughing
нямах предвид такъв милионер  Peace
милионер си е Къци , в прекия смисъЛ на думата , не в косвения ,
затова Слави така се бореше да го изгони и успя , макар , че посЛе и СЛави не издържа дъЛго ,
Къци затова така духовно го играе - като те отстранят от бизнес , от който тече като река , а само се обръщат буквички , доста кофти е чувството , та търсиш за нещо да се хванеш , емоционално ...

виж, ВИП потайностите не ги знам, че съм далеко  Peace
Сигурно е така... изненадана съм.

# 1 315
чак сега загрях, че водещата Александра е жената на Ласкин.
Язък за хубавото момиче, че и дете му е родила Shocked

# 1 316
Гласувах /знаете коментара ми за анкетите  Tired/
Много грубо беше отношението към Марияна-и аз бих се засегнала  Tired
Алекс беше много изкуствена в изповедалнята  Tired

# 1 317
  • София
Аз много харесвам Алекс, обаче не можа да изиграе изненадата от думите на Ласкин в изповедалнята. Поставиха я в тъпа ситуация - да се прави на разчувствана от нещо, което вече е чувала и виждала.

Отношението към Мариана наистина беше грубо, но каквото посееш, това ще пожънеш. Тя не спря да дудне и интригантства за всеки и всичко. Сълзите й не бяха от обида, а от безсилие и злобна безпомощност. На Ласкин просто не му пука, той е безпардонен, безцеремонен, обидно откровен и не я харесва именно заради интригантската й душица. Но тя просто нищо не може да направи по въпроса, затова бяха и сълзите й. 

# 1 318
Явно цяла вечер ще гледаме черен екран  Crossing Arms

# 1 319
Мнението ми за Ласкин е раздвоено. Честно,понякога имам чувството,че в него живеят двама души.
Единият е забавен,умен, интересен,състрадателен, мил, а другия-агресивен,злобен комплексар.
Не го разбирам.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт