VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 760
  • 3 563
  •   2
Отговори
# 1 695
Дотук имаме по 2 гласа за Патрашкова и Камелия.

Бай дъ уей  Thinking това за о кея и аз съм го чувала, че е плод на грешка. Но защо, къде и как е възникнало разбрах днес.

Peace

ОК е шега  т.е. една дума с две правописни грешки (нещо като "уфтсъ").  
Било е нещо като мода, някаква временна тенденция, да се използват такива съкращения в Бостънската преса (такава с хумористична насоченост предимно) в началото на 19 век. Публикувано е за пръв път през 1839. Има препратки и към една президентска кампания, има сведения, че подобна дума се среща и в някои африкански диалекти и т.н.  Обаче моряци никъде  - освен в мокрите сънища на Въздишкова  Mr. Green

Хайде стига с тази Википедия, ето ти един достатъчно авторитетен източник, он-лайн ресурс на Oxford Dictionaries :

http://oxforddictionaries.com/words/what-is-the-origin-of-the-word-ok

Обърни внимание на следното:

A more likely explanation is that the term originated as an abbreviation of orl korrekt , a jokey misspelling of 'all correct'  which was current in the US in the 1830s.

# 1 696
Аз мисля, че Юлиян все пак ще номинира Къци  smile3530

# 1 697
Ама, вие сте МЕГА тъпи, щом не сте чували за такова къпане с яйце и сол против неприятна миризма от изпотяване  ooooh! ooooh!

Е, чак пък тъпи, недей така! Просто са малки.
Може  Wink

# 1 698
Незнам за учасниците,но Кънчев прави грешка след грешка в лайфовете Laughing.Според мен всичко е голяма пародя Thinking

В стила на шегата викам ако Орлин бъде изгонен от къщата на вип брадър 2012.Да вземе мястото на Ники Кънчев като водещ.
Може да,по добре ще е  Naughty.Къде му е професионализма на Кънчев?

# 1 699
Незнам за учасниците,но Кънчев прави грешка след грешка в лайфовете Laughing.Според мен всичко е голяма пародя Thinking

В стила на шегата викам ако Орлин бъде изгонен от къщата на вип брадър 2012.Да вземе мястото на Ники Кънчев като водещ.
Да бе, гейски изпълнения, да не са луди.  Stop

# 1 700
  • Пловдив
ХААААААААА Николай  Shocked Shocked номинира Фънки Sick
Голям лицемер е този а той все сипва на Фънки питиета ooooh!

# 1 701
"Заради Фънки пия през деня и нощта!"  Joy

# 1 702
Култово: Някои пият от радост, други пият от мъка , а трети пият от Фънки Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 703
Явно наистина голямо пиене пада там.

# 1 704
Едни от скука пият, други клюкарстват... нищо не ме учудва.  Whistling

# 1 705
Добре, че Любен Дилов е там, че онея патки само глупости дрънкат.  Peace Поне пуска и някой друг лаф.  Laughing

# 1 706
  • out of space
Култово: Някои пият от радост, други пият от мъка , а трети пият от Фънки Joy Joy Joy Joy Joy Joy

хахаха добре че не съм там! щях да вилнея по цяло нощи и по цял ден да къртя  Crazy

# 1 707
Орльо изглежда суупер недоспал  Grinning

# 1 708
  • out of space
Абе тази Никол никак не ми е красива на мен......
уж хубаво момиче, но има нещо, което никак не ми харесва във фейса й....не знам какво...

# 1 709
  • Велико Търново

Велик е Любо!
 Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт