VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 760
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 815
Аз съм за Патрашкова и Багата да си ходят.

# 1 816
Ако ще си ходят двама, нека са Фънки и Кристина.
Багата ще е на финал, не че му пука за което, но съм сигурна, че ще си лешкуни до финала.

Къци тази седмица ще му е спокойно. Simple Smile

Представям си как ще се разпищоли - ядки, грозде, котлет от сьомга, мерене на кръвно  - кеф  Laughing

# 1 817
Патрашкова и Ники са аут. Тъпото е, че който и да си тръгне този сезон, няма да ме е яд, толкова да са ми безинтересни, но навик, к`во да правиш! Няма как да има ББ и аз да не го следя, вече повече от форума, отколокото по ТВ-то или в нет-а, но все пак...

# 1 818

Номинираните - Багата, Николай, Патрашкова и Фънки...

Този път не познахме......

2-ма излизат в понеделник....

# 1 819
  • Пловдив
Багата няма да е изгоненият ,нали се тръби ,че неговата лИбоФ ще влиза в къщата Mr. Green Mr. Green
ВЕСНИКАРКАТА И СЪРВАЙВАРЧЕТО  те ще са - пу на бас newsm10 Wink Joy Joy

# 1 820
Не знам дали сте коментирали назад, но Юлиян такава
приказка за ползите от спорта за невръстните деца се опита да ни разкаже,
че на мен чак свят ми се зави от толкова лицемерие. doh
Изобщо не ме кефи "мъжкарското" му поведение и дано Мариана го схруска,
че то няма кой друг да му излезе насреща.
 box

# 1 821
Ще гледам предаването отново! Tired Внимавах повече във форума, отколкото в ТВ. Ама, то тук много интересно, бе!  Laughing

Епа много ясно, затова и сценаристите надничат тук редовно, даже се говори, че следващият Биг Брадър ще е с участници от форума "бг-мамма", проблем ще има само с участниците от мъжки пол, все пак това е женски форум.

# 1 822
Йее аз този път цели двама за изгонване от анкетата познах: Фънки и Патрашкова (третия ми беше Юлиян)

Иначе много кофти аргументи от Юлиян, направо да се маха и той пффуу, при мен не е в групата на ""мъжкарите"  Crossing Arms

# 1 823
  • Пловдив
]

Епа много ясно, затова и сценаристите надничат тук редовно, даже се говори, че следващия Биг Брадър ще е с участници от форума "бг-мамма", проблем ще има само с участниците от мъжки пол, все пак това е женски форум.

Въздишкова ти ще си първата вкарана и ще изтрепеш рибата направо hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 1 824
Защо са разделени на златни и някакви други сега в къщата? Каква е новата мисия? итам щото сигурно ще ни казжат след седмица

# 1 825
Ще гледам предаването отново! Tired Внимавах повече във форума, отколкото в ТВ. Ама, то тук много интересно, бе!  Laughing

Епа много ясно, затова и сценаристите надничат тук редовно, даже се говори, че следващия Биг Брадър ще е с участници от форума "бг-мамма", проблем ще има само с участниците от мъжки пол, все пак това е женски форум.
Joy Joy Joy

ВЕСНИКАРКАТА И СЪРВАЙВАРЧЕТО  те ще са - пу на бас newsm10 Wink Joy Joy
Ооо, Зичеее, залагай папийонката, вИднага! bowuu

# 1 826
 newsm78 За анкета ще ми е интересно кого харесват хората повече - Къци или Юлиян.

Вторият продължава да ми става все по-противен  Sick

Иска ми се Фънки да остане. Да си върви Багата и още когото от останалите двама може да носи със себе си - гледам е силен да ги грабва и двамата+Златката  Joy

# 1 827
  • Пловдив

ВЕСНИКАРКАТА И СЪРВАЙВАРЧЕТО  те ще са - пу на бас newsm10 Wink Joy Joy
Ооо, Зичеее, залагай папийонката, вИднага! bowuu

Залагам на Любен Дилов пИпИонката вИднага smile3508

# 1 828
newsm78 За анкета ще ми е интересно кого харесват хората повече - Къци или Юлиян.

Peace

# 1 829
Тази вечер всички мъже тайно стискаха палци, Златка да познае бързо отговора и да се цопне в басейна..  Mr. Green и после с мокра фланелка да потича за да натисне ..бУтона на ББ.
За ненаситните и невидялите ББ се опита да повтори събитието, но уви... Златка бе затруднена.

А не знаех, че Фънки е ... Орфея посвирил на ... струната на Николай.  Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 23:47 от Бо_

Общи условия

Активация на акаунт