VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 756
  • 3 563
  •   3
Отговори
# 1 845
Ей, размина ѝ се на Камито...нищо, другата седмица.
Впрочем адски ме дразни начина по който се възмущава от всичко. Нарече Патрашкова, Марияна и Никол безскрупулни, заради това, че все си шушукат, пък я гледам иначе след скандала тръгна да успокоява Мариянка, да я целува и да я убеждава колко я обичали хората. На Никол по цял ден и лакира ноктите, иначе безскрупулна била Rolling Eyes . На Бони беше казала 'ТЕ мислят, че не си истинска', пропусна да каже, че и тя мисли така. Опитва се да следва стъпките на Люси, която не влиза в конфликти, но уви, не ѝ се получава, личи ѝ, че би отворила голяма уста ако Люси не беше наоколо.

Багата пък, беше номиниран единствено за да раздвижи нещата. Другите номинирани не са му конкуренция Peace

# 1 846
  • София
Пак ли няма да ни пуснат живото предаване  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Hug Как да няма, я сядай до мен да гледаме как се пекат на бавен огън номинираните

# 1 847
Надявам се Багата и Фънки да са изгонените. И ще ми е много интересно да разбера  Багата на кой ще даде медальона си. Защото Златка му каза, че ще му даде нейния, ако излезе преди него.

# 1 848

Hug Как да няма, я сядай до мен да гледаме как се пекат на бавен огън номинираните

идвааам

# 1 849
Обаче Люси и Орлин много ме изкефиха в играта тази вечер. Heart Eyes
Особено Люси супер се раздаваше и беше много бърза мисловно и физически.
Впечатли ме. Peace

Специално за Златито пък трябва да измислят някоя игра тип
"Мис мокра фланелка"  Laughing, какво я мъчат с такива сложни игри.
Скрит текст:
Излизането й от басейна беше най-ефектната част от играта й, ако забелязахте. Joy

Бо    bouquet, сега те прочетох, че имаме сходни мисли за фланелката. Laughing

# 1 850
Надявам се Багата и Фънки да са изгонените. И ще ми е много интересно да разбера  Багата на кой ще даде медальона си. Защото Златка му каза, че ще му даде нейния, ако излезе преди него.
Ако излезе сега, може би ще го даде на Къци!  Grinning На Златка - в никакъв случай.

# 1 851
Забелязахте ли как Никол скочи в басейна?   Joy

# 1 852

идвааам

къде гледате? 

# 1 853
Ако излезе сега, може би ще го даде на Къци!  Grinning На Златка - в никакъв случай.
И аз мисля, че няма да го даде на Златка. Къци най-вероятно, или може би Юлиан незнам, а може би ще ни изненада неочаквано

# 1 854
Багата няма да го даде на ЗЛатка , няма да покаже нищо пред пубЛика относно нея ,

Фънки ще изЛезе , показват ,че доста  си пийва , а и той все повтаря , че е седяЛ прекаЛено много ,

мен Лично вече никой не ме дразни , така че всички могат да седят до края , само КамеЛия не харесвам ...

# 1 855
  • София

идвааам

къде гледате? 

как къде, във фурната - за сега толкоз, че Биги няма да пусне да гледаме тази вечер в къщата му, за да не издадеме мисията.
ето ти пуканки, яж ама тихо, да слушаме какк цвърчи този..всъщност кой е този на  грила, че не виждам добре на този малък монитор  Laughing (фурна)

# 1 856
Дайте линк към днешното предаване и по-специално към играта ,моля Hug. Имахме рожденичка днес и бяхме навън. Благодаря  bouquet

# 1 857
Mari_Mar, дебеличък ми се вижда, не ще да е Патрашкова.  newsm78

# 1 858
и ЗлАтка каза ( както и КАрбовски вчера ) , че Къци много иска да се хареса на аудиторията  ..

# 1 859
Ще има ли късно издание?

Общи условия

Активация на акаунт