VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 763
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 505
Лееелеее мернах Мариана докато Алекс я даваха, неможах да повярвам  Shocked Shocked Shocked Shocked беше ГРИМИРАНА !!!  Mr. Green Mr. Green

Да не са й дали мисия да се приведе във вид  Joy

# 2 506
Изпуснах началото. Какво стана до сега?

# 2 507
Аз също

# 2 508
Ама брадъра им стана съучастник за бтерите на Къци... Усещам как Къцко ще поиска сам да излезе след 2 седмици..

# 2 509
Лееелеее мернах Мариана докато Алекс я даваха, неможах да повярвам  Shocked Shocked Shocked Shocked беше ГРИМИРАНА !!!  Mr. Green Mr. Green

Да не са й дали мисия да се приведе във вид  Joy

Ами богините са така по длъжностна характеристика.  Flutter

# 2 510
  • варна
Като даваха Патрашкова и Златка в гръб ми направи впечатление , че задникът на Златка е по голям от На Патрашкова Joy

# 2 511
Ама брадъра им стана съучастник за бтерите на Къци... Усещам как Къцко ще поиска сам да излезе след 2 седмици..

Яко го бъзикат! Правят си всички гаргара с него  Mr. Green

# 2 512

Сценаристи, водещи, съквартиранти, бай брадър - нямат шанс, само Марианка може да го хързулне по пързалката навън.
Да видим ще се усети ли Къцко.

# 2 513
Нищо - скри батериите на Къци - той мрънка.

Златка била дочула, че в нета се пишело, че Благой ще става татко. Сензационно новина, видиш ли.

Убива ме този Къци. Joy
Той си е за гавра отвсякъде. Пълен мухльо.
 Защо си е избрал такава роля - не знам, но тя няма да му помогне да се върне на екран.

# 2 514
  • София
В общи линии Мариана се опитва да нахъса  Къци да вдигне скандал на останалите мъже.
Някъде назад преразказвах част от този раговор.

Опитах да прегледам дали  Mari_Mar го е записала, но албумът с клиповете и е празен. Rolling Eyes
Това затъмнение започва все повече да не ми допада и започнах да губя интерес . Днес ще го гледам по навик, най-вече заради удоволствието да ги коментираме тук.
Но предвид това, че непрекъснато показват кофти монтирани и стари кадри, не остана и какво да коментираме.

Здрасти, не е празна папката ми в Пикса, но и аз не разбирам защо линковете ту работят ту не, или работят в нначалото и после спират. А иначе следобяд качих тринови клипа, които успях да запиша за краткото време в което имаше излъчване днес. Записах и борбата на Люси с Ники и Къци се буташе там, но е без звук.

А видеото където Мариана надъхва Къци, го свалих и запазих, сега го качих, но те сигурно ще го дадат сега.

най долу в колекцията е
https://picasaweb.google.com/109550223086415036216/VipBrother201 … p;feat=directlink

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 21:38 от Mari_Mar

# 2 515
  • Стара Загора
Къци към Багата-кво се хилиш кат пача!! Laughing

# 2 516

Яко го бъзикат! Правят си всички гаргара с него  Mr. Green
А какво друго да правят като той сам се поставя в такава роля?  Joy Joy Joy

# 2 517
Аз ако съм на Къци щях да тегля една майна на ББ и да си говоря без  микрофон.....

# 2 518
Браво на Къци и Орлин ще са скрили алкохола от пияндурниците Ники Мартинов ,Юлиан Константинов и Фънки.Да ги видим сега как биха реагирали като няма със какво да се наливат вечер.И аз да бях там щях да изхвърля всички шишета със алкохол в кофата за боклук.Пък да ги видим после какво биха направили.Орлин е скрита лимонка бива си го в шегите

# 2 519
Oф, Биг Брадър ВЪН!!! Вече и режисьорите се гаврят с Къци. Баси малоумниците! Това е последният епизод, който гледам! Къци да излиза и да не пада на нивото на тези селяни! Вкл. и длъжностните лица!

Общи условия

Активация на акаунт