VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 767
  • 3 563
  •   2
Отговори
# 2 550
Няма такова злобно и жалко същество като Патрашкова  ooooh!

През ушите даже й излиза злобата  Sick

# 2 551
Патрашкова се уплаши. А уж не й дремело.

Златка как се омота с тази жена, не е истина.

# 2 552
как определиха кои да са богове и кои да са простосмъртни

# 2 553
Багата пък какъв пример може да бъде за младите  ooooh!

А що пък да не е пример? Откога спортисти - шампиони не са на почит и не могат да бъдат пример?

# 2 554
ЕЕх яд ме е, че Мариана не е при простосмъртните, та да я видят хубаво приятелчетата й как плюе.
На Патрашкова работата е ясна, в понеделник така или иначе си заминава  Grinning

# 2 555
  • Cyprus, Пловдив

И на мен ми стана интересно  Thinking

# 2 556
по-добре Бага, отколкото никому неизвестната Камелия - всички знаем защо е вътре - защото е гадже на някой..Ами да си знае мястото!

# 2 557
Така като гледам обаче, най-страдащ за скритият алкохол е Патрашкова. Laughing
Тя по-скоро се потресе от постъпката, но иначе заедно с Марианка си покръква заедно.

Интересно Патрашкова защо толкова се застъпва за Багата. Не ще да е заради спортните му постижения. Ех, служба, службааа.

Ааааа, ще ни показват Мариана като герой, за това всеки път спират камерите, като се дави в собствената си злоба. Ти да видиш! Mr. Green

# 2 558
И аз съжалявам, че Мариана не е при простосмъртните. Както двете с Патрашкова ги оправяха всички наред.  Laughing
Обаче голяма привилегия им дадоха - всичко с цел да има интрига в шоуто, и ще постигнат целите, де.

# 2 559
  • София
Ама какво й стана на тая Патрашкова? Като че ли тъпоъгълника Багата е някаква изключителна личност, която даже не може да бъде номинирана? Тази жена се побърка нещо, уж беше по-премерена, по-разумна, каква е тая вендета?

# 2 560
Патрашкова явно се е надявала на по-слаба конкуренция при елиминачиите, за да остане тя. Като Камелия, например, затова така я пооплю на тема какво работи.
И не разбрах защо така злобно коментираше Мариана пред Никол. Какво толкова е направила Мариана, освен че не й пука за силните на деня и си отстоява мнението? Или й скри алкохолеца и Патрашкова от това е в потрес? Че може и да не удари някоя друга чашка?

# 2 561
Kaзаха ли на Багата, че ще става баща? Той как реагира?

# 2 562

И на мен ми стана интересно  Thinking

Ами имаха една игра, там първите два отбора които спечелиха мисията с песните трябваше да позират за снимка и да не мърдат, всеки които помръднеше отпадааше, докато не остане само 1 човек от двата отбора. Това се оказа Орлин (като избраха в тяхния отбор да е Никол, защото им трябваше още един човек) и така Орлин остана последен и те станаха богове, а останалите простосмъртни... дано нещо не съм се объркала, ама до колкото помня така беше  Peace

Стрийма работи, ще обърна нещо  Shocked  Mr. Green

# 2 563
  • София
Ама какво й стана на тая Патрашкова? Като че ли тъпоъгълника Багата е някаква изключителна личност, която даже не може да бъде номинирана? Тази жена се побърка нещо, уж беше по-премерена, по-разумна, каква е тая вендета?

Пияна е, според мен

# 2 564

Вчера имаше игра - участваха двата отбора, които победиха в състезанието с музикалните клипове. Караха ги да позират за фотосесия и който издържи най-дълго без да помръдва, неговият отбор печели. Накрая остана Орлин и го обявиха за Зевс. Никол май е Афродита, Мариана - Хера и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт