VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 746
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 985
А Орлин кога е бил в отбора на губещите когато се отнася за подобен род мисии?
И звезда беше, и сега е Бог. Наистина ми се ще да го видя в ролята на загубил. Да видим как ще се държи тогава Whistling
Не се изразих може би правилно.
От номинираните за изгонване, единствено при него не видях нито злоба, нито го даваха в някакви лоши моменти, нито да обсъжда някой и да злослови като клюкарка.
Винаги в настроение и приема всичко като игра. Забавлява се...
Попадал е в отбор на губещите и беше номиниран за изгонване... и съответно спасен от зрителите.
Аз имах предвид ,е досега не се е налагало да го "унижават" -най-общо казано. Двете игри ,които разбуниха духовете бяха звездите и сега-боговете. Той все е в по-добрата позиция. Та ще ми е много интересно ,ако попадне от другата страна дали ще е така позитивно настроен.

# 2 986
Имала съм някаква симпатия към Юлиан - дали заради брат му или заради чувството за хумор, го харесвах в началото. Вече от тази симпатия не остана и капка. Най - малкото, което искам е Юлиан да си тръгне преди Къци. С това его не знам как ще го понесе, още повече пък ако Къцко победи.

# 2 987
Марияна ще си седи сама и нещастна в живота, с тази злоба няма щастие.
Айде...започнаха с клетвите.Пък после Марияна била злобна
Какви клетви, това е извод.
Марияна си има мъж, има си дете, има си кариера...

Мариана си мечтае за пръстен, който няма да получи, очевдино защо, а за кариерата...злобата и не е идва от нищото.  Whistling

# 2 988
  • София
  Къци от такава купичка ли ядеше преди малко?

# 2 989
Другата седмица Юлиан и Мариана вън, под ръка.  Whistling

Много добра идея   bouquet

Данооооооооо  Praynig Praynig Praynig

И сега кой са новите? Николета, Любина и Жан Клод ван Дам  Thinking Mr. Green

Имам чувството, че и сценаристите незнаят още  Joy  hahaha Но доколкото разбрах 1000% няма да е Николета, четох някъде, че много се радвала, че не са се разбрали с Вип Брадър, защото не й допадало какво се случва  в къщата, а и имала да си гледа семейството....

# 2 990
А дано не.
Да им вкарат вътре Сашка Васева, Деян със съчките и Слави Трифонов /последният като гост звезда само/.

# 2 991

Май ще са само жени. Значи другата Златка  Joy

# 2 992
Сега си представям, че ще вкарат разни плеймейтки, чалгарки или манекенки. ooooh!

# 2 993
Защо толкова плюете по Мариана? Какво толкова е направила? И вие да видите как ваша приятелка говори зад гърба ви, няма да ви стане приятно. При Марияна нещата поне са директни, каквото има да казва, го казва. Аз така харесвам.
 Най не ме кефи Юлиан, голямо его, нафукан, арогантен и самозабравен. После Патрашкова - голяма сплетица. Ама какво да очаква от човек, чийто занимания са списването на жълт вестник. Като остане без Николай другата седмица да го видим тогава, кой ще му приглася.

# 2 994
  • Велико Търново
  Къци от такава купичка ли ядеше преди малко?

Joy Joy Joy Joy Страшна си обаче. Винаги прилагаш супер забавни материали. Иначе купичката на Къцко подозрително прилича на тази.

# 2 995
Едни ще го приемат лично, други - не толкова. Аз на някои моменти се посмях, ако бях там сигурно щях да съм втрещена...Различно е като го гледаш отстрани.

Мариана, защо се разпсува толкова, не разбрах Rolling Eyes ?

# 2 996
  • в ябълковата градина
Юлиян е много груб и неприятен. Беше напълно излишно да обижда Къци с "цървул".
Големият мъж и "победител" Юлиян.
С големи претенции, а от поведението му излиза, че е един зъл комплексар!

# 2 997
И какво се оказа сега- "големия" мъж Юлиан бил страхливец.
Не посмя да каже нищо в лицето на Къци. Само извърташе и се оплиташе в думите си.
Много подло и просто човече.

# 2 998
О да, Любина и Русата Златка и мисия да стоят вързани заедно с Блек Голди за Багата!  Mr. Green

# 2 999
А дано не.
Да им вкарат вътре Сашка Васева, Деян със съчките и Слави Трифонов /последният като гост звезда само/.

Joyтова за жалост едвали...

жалко - щеше да е бомба  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт