VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 745
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 030
Мариана е сдавила Златката ли  Shocked А Златката какво направи - имаше ли тън-пън, так-так  Mr. Green

# 3 031
  • в ябълковата градина
Големите "мъже" Юлиян, Николай и Благой със своето поведение към Къци не излагат него, а себе си!
То наистина се изисква да си голяма работа да тормозиш най-слабия.
Като са им толкова забавни шегите, да си ги правят помежду си!

# 3 032
  • Пловдив
Леле, този Юлиан като излезе от къщата, по-добре да емигрира някъде.
Аз още не мога да повярвам, че е брат на Пламен.
Няма такова долно същество! Как пък един не се намери на му каже в очите, какъв нещастник е! ?

newsm10

# 3 033
  • София
Цитат
Дали наистина са ги разменили? Днес като гледах пак същите хора си бяха с божествени дрешки.

Не са разменени, но би било добре и на простосмъртните да покажат, какво говорят боговете.

Алекс каза нещо накрая, че боговете се сгромолясали заради някаква мисия. Ама ще го видим в понеделник...ако остане време.
Каза,че ядът на боговете ще се сгромоляса върху простосмъртните.

# 3 034
Цитат

Аз да попитам, че изтървах края на предаването: Казали са, че ще вкарват нови хора? Трима човека?
В понеделник?

Да. И май ставаше въпрос за 3 жени. Защото до сега само жени били излизали.
Благодаря  bouquet

Искам Ни Ло Mr. Green Сашка Васева и ... Диана Найденова. Ей тия тричките искам аз. Mr. Green

Сашка не беше ли в някое от ВИП изданията? Ако е така, значи искам Вихрето или Ирина.

# 3 035
а сега страшна активност в резултат на небивалата простотия. това се продава - това ни показват  Rolling Eyes
Те друго не показват, а и това много подбрано ни го дават.

Орлин за секунда няма да наруши добрия тон, което не означава, че не си ги подрежда както си иска. Игра, да бе да. Така, както им се усмихва, така им крои капата. Но има нещо между ушите, не само вятър.

Без да искам да ставам адвокат на Юлиан, но в интерес на истината той не веднъж е казвал на Къци какво го дразни в него.
Последният така и не можа да предизвика съжаление в мен.
С влизането си и мисията, с която спечели на Аксиния парти ми стана леко симпатичен, но оттам насетне все повече и повече ме отвращава ролята му на жертва, която с удоволствие е заел. Има нещо нечистоплътно в това привидно възпитано и много чистичко, облечено в беличко човече.

# 3 036
О да, Любина и Русата Златка и мисия да стоят вързани заедно с Блек Голди за Багата!  Mr. Green

Таман  като заспи, да  могат да го пренасят тричките насам-натам ... само една няма да може   Mr. Green

# 3 037
  • Велико Търново

Ама в тазвечерното предаване ли са го дали? Не съм го видяла.

Да, Мариана почна да ръси какви ли не епитети по адрес на Златка. Разбирам, че ѝ е станало неприятно, но не това е начинът да покажеш, че си обиден.

# 3 038
Юлиян е срам за мъжете по света.

# 3 039
Едни ще го приемат лично, други - не толкова. Аз на някои моменти се посмях, ако бях там сигурно щях да съм втрещена...Различно е като го гледаш отстрани.

Мариана, защо се разпсува толкова, не разбрах Rolling Eyes ?
Защото до преди няколко дни триеше сополите и сълзите на Злата/докато още обичаше Багата   Joy/ а сега Златка, за да угоди на КП и приглася и говори срещу Мариана.

И само тя й бършеше на Златка потните крака, както сама се изрази Марияна:
Кой ти бършеше потните крака!- така каза.

Фънки макар и да си изля кофата с помия на главата, пак си остана злобар.
Вече като БОГ пак се изцепи за Къци, че това трябвало да му остане за
назидание за цял живот. Shocked
А такааа, ББ нещо друго да го накара да направи още - нещо. с което да си
прочисти душевната помия.

# 3 040
Оказа се че когато крият на Къцко батериите,това е забавно и не е защото искат да се бъзикат с него и да го направят за смях....а ей така от добри чувства и да става весело.Но когато Къци,Бонка и Орлин скриха пиячката...това е друга работа-не е забавно,злобно е и непристойно,че даже КП и ЮлЮ се разсърдиха.
А сега де....кое е майтап и кое обида-май зависи само и единственно от това на кого е скроен номера  Thinking

# 3 041
да тормозиш най-слабия.

не мисля че Къцито е най-слабия мъж там newsm78

според мен Юлиан -раздавайки го мъжкар се показвазва от към слабата си страна.

# 3 042
Оказа се че когато крият на Къцко батериите,това е забавно и не е защото искат да се бъзикат с него и да го направят за смях....а ей така от добри чувства и да става весело.Но когато Къци,Бонка и Орлин скриха пиячката...това е друга работа-не е забавно,злобно е и непристойно,че даже КП и ЮлЮ се разсърдиха.
А сега де....кое е майтап и кое обида-май зависи само и единственно от това на кого е скроен номера  Thinking

PeaceДвоен стандарт

# 3 043
а сега страшна активност в резултат на небивалата простотия. това се продава - това ни показват  Rolling Eyes
Те друго не показват, а и това много подбрано ни го дават.

Орлин за секунда няма да наруши добрия тон, което не означава, че не си ги подрежда както си иска. Игра, да бе да. Така, както им се усмихва, така им крои капата. Но има нещо между ушите, не само вятър.

Без да искам да ставам адвокат на Юлиан, но в интерес на истината той не веднъж е казвал на Къци какво го дразни в него.
Последният така и не можа да предизвика съжаление в мен.
С влизането си и мисията, с която спечели на Аксиния парти ми стана леко симпатичен, но оттам насетне все повече и повече ме отвращава ролята му на жертва, която с удоволствие е заел. Има нещо нечистоплътно в това привидно възпитано и много чистичко, облечено в беличко човече.

Ти лично как би реагирала ако беше на мястото на Къци?
Наистина ми е интересно?
Задавам си този въпрос и на себе си и ми е трудно да си отговоря.
Как да отговориш без да паднеш до нивото им?

# 3 044
Много точно.

Общи условия

Активация на акаунт