VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 742
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 180
Бианка, абе злобничък си е Фънки, не казвай сега, че не е така.
Поне е по - забавен от Юлиян и Ники. Simple Smile
Не мога да се съглася с това. Ироничен, саркастичен, с черен хумор - да. За мен Къцко е злобен, че и страхлив, но ти няма да се съгласиш.  В крайна сметка имаме различни възприятия за хората и не е нужно чак толкова напористо да се опитваш да промениш нечие мнение. Grinning

Имаме двама мъже с привидно еднакви положителни качества - Орлин и Къци. Помисли защо единия изпадна в ролята на шут, а другият е харесван от всички.

# 3 181
Е, как Орлин пък ще е харесван от всички?  newsm78 Малко ли му се подиграваха и на него...

# 3 182

е, то на всеки му идва капката, която прелива и като говорят зад гърба ти всеки може да недоволства. Да ти кажа речника на хората, когато са афектирани е най-малкото от което можем да се оплачем, когато гледаме този ВИП Брадър... това да и е кусура на Марияна и аз щях да я завра Златка там където никой не е бил.  Twisted Evil и какво каза - каза, че пъпките и са малко - ами наистина Златка не може да се мери на малкия пръст на Марияна  Laughing Laughing
А вие не гледате как малките душици говорят зад гърба на останалите, пък сте седнали да обсъждате, че една жена се била ядосала, защото е нарочена и оплюта незаслужено от бившите си приятелки.
А, че Марияна помага на Златка, когато оная изпадаше в несвяст- забравихте...

Peace Подкрепям  Grinning
+1
Maриана е клюкарка-ок.А какви са КП,Златка,Никол,Камелия,Къцко,ЮК,Фънки,Николай/БАгата той изобщо не говори/?И те говорят зад гърба на другите.

# 3 183

Имаме двама мъже с привидно еднакви положителни качества - Орлин и Къци. Помисли защо единия изпадна в ролята на шут, а другият е харесван от всички.

Не съм съгласна. Ролята на шута се играе безапелационно от Фънки.

# 3 184
И аз мисля, че Фънки си е злобничък. Но всъщност от него дават малко и ми е трудно да го преценя.

# 3 185
Три дами ? Да не са попрочели тук и да са се сетили за тризначките  newsm78

# 3 186
Е, как Орлин пък ще е харесван от всички?  newsm78 Малко ли му се подиграваха и на него...
Кой?

Освен репликата на Фънки /за която ще бъде минимум бичуван/, една вечер Никол се чудеше дали е гей или не и снощните реплики на Патрашкова в същата посока?
Кой си е позволил да се гаври с него по същия начин, по който го правят с Къци?
Даже честичко и той участваше в шегите към Къци.

# 3 187

Не съм съгласна. Ролята на шута се играе безапелационно от Фънки.
Да, Къци му го каза, а той май не знаеше как да реагира, защото знаеше, че е прав.

# 3 188
  • Пловдив

е, то на всеки му идва капката, която прелива и като говорят зад гърба ти всеки може да недоволства. Да ти кажа речника на хората, когато са афектирани е най-малкото от което можем да се оплачем, когато гледаме този ВИП Брадър... това да и е кусура на Марияна и аз щях да я завра Златка там където никой не е бил.  Twisted Evil и какво каза - каза, че пъпките и са малко - ами наистина Златка не може да се мери на малкия пръст на Марияна  Laughing Laughing
А вие не гледате как малките душици говорят зад гърба на останалите, пък сте седнали да обсъждате, че една жена се била ядосала, защото е нарочена и оплюта незаслужено от бившите си приятелки.
А, че Марияна помага на Златка, когато оная изпадаше в несвяст- забравихте...

Peace Подкрепям  Grinning

+ 2   newsm10 newsm10 newsm10

# 3 189
  • Под липата
Лелеее, гледайки аватара ти, Фънкаря много ми заприлича на Фестър Адамс ! Поразителна прилика  Laughing
Ама , те и други са го забелязали , де Simple Smile
http://www.vbox7.com/play:fda1d84e

# 3 190
  • Велико Търново

Е те тогава вече ще стане Цирк "Буш".
Stop

# 3 191
Кой?

Освен репликата на Фънки /за която ще бъде минимум бичуван/, една вечер Никол се чудеше дали е гей или не и снощните реплики на Патрашкова в същата посока?
Кой си е позволил да се гаври с него по същия начин, по който го правят с Къци?
Даже честичко и той участваше в шегите към Къци.
Е, тези малко ли ти се струват?  Simple Smile Коментираха го също, че си ляга с жените.

# 3 192
Не вярвам....все пакм казаха дами  Joy Joy Joy

# 3 193
Бианка, абе злобничък си е Фънки, не казвай сега, че не е така.
Поне е по - забавен от Юлиян и Ники. Simple Smile
Не мога да се съглася с това. Ироничен, саркастичен, с черен хумор - да. За мен Къцко е злобен, че и страхлив, но ти няма да се съгласиш.  В крайна сметка имаме различни възприятия за хората и не е нужно чак толкова напористо да се опитваш да промениш нечие мнение. Grinning

Фънки, е рядък ,,олигофрен,,
На Къци му е тръгнало още от,, Риск печели, риск губи,, да не бива приеман съвсем насериозно.

# 3 194
Чул те Господ Mr. Green По-точно брадъра.
Ще се изкефя максимално. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт