VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 743
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 225
# 3 226
] Имам предвид, че Фънки не можа да му отговори, обиди се, определено. А и мисля, че те първо го обидиха, затова така се изказа Къци, ако някой има клипа да даде линк.   bouquet
Този момент съм го запомнила, защото беше моментът, в който Къци за пръв път, откакто е в Къщата ми направи крайно неприятно впечатление. Иначе бях очарована от него в началото.
Просто се изтърси насред разговора, послуша ги две минути какво си говорят и без всякаква причина реши да го каже. Всички го зяпнаха с учудване.
Юлиан даже му направи забележка /както направи и забележка на Фънки, когато искаше да чупи Орльовите крачета/. Това можем да му го пишем за червена точка,Fan.

# 3 227
Дават ли ги някъде онлайн

Не, вечер гледат да не ни го пускат  Crossing Arms

# 3 228
  • Варна
Заформиха се защитници - Бианка на Фънки, гост32 - на Орльо  Laughing и Бо на Мариянка.

Hug

# 3 229
  • Някъде в Матрицата
Някои от номерцата, които погаждат на Къци, са от тези дето навремето си ги погаждахме по лагерите.
Днес докато ги гледах, как са се засилили със завивките към него, си помислих, че само `мечка` не са му направили или зашиване на одеалото за чаршафите...
Нищо чудно и това да се случи. Thinking

По принцип, от самото начало съм "заложила" на Къци за победител. Но и на Орлин ще му отива да е победител.
А като казах Орлин, кога трябваше да го видим по брада?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 3 230
Дават Бонка при Венета.

# 3 231
Хахах Деян Икебаната е щял да влиза вкъщата и слава Богу, че не е. Плащали им по 15 000 лева за 2 месеца, което за мен е супер малко.

# 3 232
чакай, не ми слагай граници, Хексе  Hug
аз защитавам поведение, а не конкретни личности.
 Ако утре Марияна сглупи, то ще го кажа и в темата. Както между другото - не я одобрявах в поведението И с Камелия. Беше гадно от нейна страна да продължава да иска да я разобличи с мисия, въпреки, че знае много добре, че обикновено мисиите носят дивиденти. Но тя с настояването си показа, че знае каква е ползата от мисията (от отвън) и искаше да елиминира противник.  Wink
В този смисъл и вече след като се случиха толкова неща в къщата - поведението И бледнее на фона на останалите.  Hug

# 3 233
Заформиха се защитници - Бианка на Фънки, гост32 - на Орльо  Laughing и Бо на Мариянка.

Hug

Да бе, ще рече човек, че ще ги водим вкъщи след финала, заедно с тази тооолкоз голяма награда.Joy

Фънки хич няма нужда от защита,но след всяка моя реплика има по три дуплики, та се намираме на приказка.
Но честно казано и коменирането тази година не ми е толкова забавно, както през други сезони.

# 3 234
Е, коментираме - не харесваш коментарите, не коментираме, защо не коментирате.  Simple Smile

# 3 235
Аз харесвам Ники Мартинов и Юлиан Константив - двама яки мъжаки със собсвено мнение... Thinking За послендото не съм много сигурна  Grinning Но с удоволствие бих  опънала Ники....... още откакто беше в сървайварите - там ми беше фаворит и сега ми е фаворит заедно със Юлианчо.  Heart Eyes  Mr. Green

# 3 236
Аз харесвам Ники Мартинов и Юлиан Константив - двама яки мъжаки със собсвено мнение... Thinking За послендото не съм много сигурна  Grinning Но с удоволствие бих  опънала Ники....... още откакто беше в сървайварите - там ми беше фаворит и сега ми е фаворит заедно със Юлианчо.  Heart Eyes  Mr. Green

Naughty За Юлиян ще се караме  Joy

# 3 237
Е, коментираме - не харесваш коментарите, не коментираме, защо не коментирате.  Simple Smile
Айде сега се върни и пак прочети какво съм написала.
Освен коментиране е хубаво и да се чете написаното.

Или пък да се полаская от желанието да ми угодиш? Laughing

Раздвоена съм!

# 3 238
Айде сега се върни и пак прочети какво съм написала.
Освен коментиране е хубаво и да се чете написаното.

Или пък да се полаская от желанието да ми угодиш? Laughing

Раздвоена съм!
Няма да ти отговоря, защото те харесвам и не искам да си развалям мнението и да влизам в тъпи спорове.   bouquet

# 3 239
Бонка оправя Мариана. Интересно защо всеки, който излиза от къщата казва едно и също за нея.

Общи условия

Активация на акаунт