VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 745
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 375
Е най-сетне ви изчетох Grinning Знам че темата за Къци вече стана банална,но искам само да спомена нещо,което никой не прочетох да е отразил.Мариана като  надъхваше Къцката да се изправи срещу ''мъжкарите'' и да ги сложи на място,т.е. да престанат с бъзиците по негов адрес, той каза,че не може да прави скандали ,защото получавал сърцебиене.Паника го обземала JoyНе че е за смях това,ама казано от мъж си е баш за смях.
За това си мисля,че той не реагира остро на провокациите,не защото е много възпитан,ами защото го е шубе от  паник атака  Joy

# 3 376
Цитат

Май няма голям смисъл от анкетата, като гледам мъжете Laughing , но ако има и други желаещи да дадат глас. Mr. Green

Съгласна. Мъжете в този ВБ са анти мъже. Единствения, на който бих поверила нещо мое, много съкровено е Къци. Не бързайте да ме замеряте с камъни и подигравки. Бих  дала внука си в неговата детска градина за да  го възпитат в търпение, смирение, толерантност, в грижа към собственото си тяло и в любопитство към заобикалящия го свят в цялото му многообразие.
Дозата арогантност, агресия, високомерие, цинизъм, злоба, завист и.т.н. мисля, че твърде успешно си набавя без никакви усилия от  наша  страна. 
Дано в крайна сметка  порасне един  здрав, балансиран и добър човек.
[/color]

За съжаление на тези хора е най-трудно в този свят  Peace Само погледни от прозореца си на улицата и веднага ще забележиш, че ще изградиш човек (колкото и да не ми се иска да го казвам), който няма да се справи с живота без помощта на някой як покровител... Peace
Иска ми се всички да са добри, но за съжаление простащината е на всякъде и повсеместно и не е само в България...  Rolling Eyes Оправят се точно хора като Юлиан ... а не като Къци ... Всички мислят, че е добър, но ако им дадеш възможност ще го сравнят със земята... И глупавата Златка (най-често) надава глас, вместо да си мълчи... Винаги съм се дразнела от това поведение и в живота  Peace Twisted Evil
С кликата от злонамерени душици е най-трудно да се бориш особено, когато се съберат като компания и казват на черното бяло само и само да не видят, колко са жалки в действителност...
Отвори Дисни канала... и гледай филм за тинейджъри ...  Поведението се копира... Не го знаех, докато племенницата ми не ми "изигра" един етюд от там и то на живо Wink

Мила Клодия, не ме разбра. Аз съм супер голям реалист и в никакъв случай не искам децата ми да се превърнат в бъдещи безпомощни жертви на цвъкащите навсякъде по света простаци и агресори. Само исках да кажа, че възпитаването на децата в ценности като въздържане от конфликти, спазване на правилата , било в игрите ( ВП е само игра) или в обществото в което живееш, отстъпчивост в определени моменти, умението да обидиш простака с мълчание и пренебрежение е много по- трудно постижимо от това да ги оставиш да попиват като гъби моделите на поведение от "героите" в детските и тинейджърските филмчета. И тъй като те, независимо дали ни харесва, много бързо и безпроблемно попиват тези модели, мисля че за формиране на една балансирана личност е необходимо да се полагат усилия в другата посока. Спомняте ли си за какво се подиграваха на Къци? За това, че цялото семейство, с чисти и изгладени анцузи слизат от колелетата и чинно преминават пешеходната пътека, бутайки ги, че бил стриктен и изпълнителен като комсомолски секретар. А спомняте ли си в какво обвиняваха същите тези хора Ирен Кривошиева? Че не е възпитала и научила на ред, спазване на правила и въздържание сина си. Пак казвам, баланс е нещото към което хората трябва да се стремят. Иначе, народът го е казал мн отдавна: "Прекален светец и богу не е драг."

# 3 377
  • София
Е най-сетне ви изчетох Grinning Знам че темата за Къци вече стана банална,но искам само да спомена нещо,което никой не прочетох да е отразил.Мариана като  надъхваше Къцката да се изправи срещу ''мъжкарите'' и да ги сложи на място,т.е. да престанат с бъзиците по негов адрес, той каза,че не може да прави скандали ,защото получавал сърцебиене.Паника го обземала JoyНе че е за смях това,ама казано от мъж си е баш за смях.
За това си мисля,че той не реагира остро на провокациите,не защото е много възпитан,ами защото го е шубе от  паник атака  Joy

Е не е за подценяване това, здравето е на първо място.А сега заради някакъв ВБ , няма се умирга , я. Joy
Симпатизирам му на Къци ,   той е една от изненадите за мен, щото имах друго мнение за него. Промени го, в положителен аспект.
Фънки примерно си е такъв за какъвто смятах , голямото разочарование ми е Мариана, щото аз си реших , че щом не пее чалга момичето е о.к.  JoyДа ама не  ooooh!

# 3 378
Е най-сетне ви изчетох Grinning Знам че темата за Къци вече стана банална,но искам само да спомена нещо,което никой не прочетох да е отразил.Мариана като  надъхваше Къцката да се изправи срещу ''мъжкарите'' и да ги сложи на място,т.е. да престанат с бъзиците по негов адрес, той каза,че не може да прави скандали ,защото получавал сърцебиене.Паника го обземала JoyНе че е за смях това,ама казано от мъж си е баш за смях.
За това си мисля,че той не реагира остро на провокациите,не защото е много възпитан,ами защото го е шубе от  паник атака  Joy

А не мислиш ли, че получава паник - атака именно, защото е културен човек и арогантността и скандалджийството са му чужди?
С тези наши балкански разбирания за мъжественост има много да си патим.  Sick

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 11:55 от usmihni_mi_se

# 3 379
Най-после ви изчетох. Вие кога спите ? Crossing Arms
 Пак сте отделили доста време на Къцко. Моето мнение си остава същото за него. Не ми харесва твърде пасивното му поведение. Не е нужно да крещиш и псуваш,за да поставиш някой на място и да го накараш да спре. Тъй наречените "майтапи" с Къци на останалите "мъже" са много детински и тъпи. Не разбирам как може възрастен човек да го намира за забавно. Дано решат да търсят нова интрижка продуцентите,че да отклонят вниманието малко от Къци,че много досадно взе да става вече.

# 3 380
Като гледам точно, тези които имат огромно самочувствие останаха -плебеи Wink Това е гадничко за хора, които мечтаят за власт  Mr. Green Mr. Green Mr. Green а ББ само нагнетява обстановката  Joy Joy Joy с тези мисии  Wink
Ами тази психоложка не напразно е част от Брадъра. Политиката на предаването е да изнервя, да предизвиква конфликти, да изкарва най-гадната страна от човешката природа. Постига го с различни методи - различни лишения, с естеството на мисиите, с алкохола, дори и с първичния подбор на участниците. Аз затова съм много отвратена от ролята на психологията в случая. Не бих позволила дипломата ми да служи на такива цели.

# 3 381
ама Орлин хи4 не е тъп
само при жените си стои
то така е много приятно, много лесно ще му мине престоя, ама то нали победителя трябва и да е малко
мъ4еник - нали я знаете психиката на българина

# 3 382

А не мислиш ли, че получава паник - атака именно, защото е културен човек и арогантността и скандалджийството му е чуждо?
С тези наши балкански разбирания за мъжественост има много да си патим.  Sick

Не, не мисля,че получава атака защото е културен(даже съм го написала,чети първо),а точно защото е страхлив. и има заешко сърце.Това е моето мнение,не ангажирам никого с него.Както и не искам някой да ме вини,че имам такова.
И изобщо не ми е това разбирането за  мъжественост StopАйде ако обичаш не ме анализирай толкова погрешно.Хич даже не харесвам и одобравям действията на Юлиан и Николай.Даже ако става на въпрос ,те ми паднаха много с тези свои действия.Предпочитам тях да изгонят,отколкото Къци.И мисля че точно те,тласкат Къци към финала.Ама човек сам каквото си направи,друг не може.
Мнението  ми за Юлиан тотално се промени.Противен ми е,когато се прави на пуберитет към Къци,противен ми е когато съботира почти всяка мисия.
Мариана за разлика от повечето тук,не ме дразни толкова,както някои други.И за това не искам някой да ме нападне,както виждам се случва в темата.Някой много лично приемат мненията към дадени участници.Темата не е,ние да се обиждаме,а участниците в ВБ.Те нали затова са си продали г.за, Joy Blush Mr. Green

# 3 383
Нищо и няма на психологията, хората са там по свое желание. Много добре знаят за какво става дума и как ще бъдат манипулирани и експлоатирани. Това принизява психологията точно толкова, колкото принизява и операторското майсторство, сценаристиката, монтажа, сценографията и всичко останало свързано с едно телевизионно предаване  Wink

А за Къци - и на мен ми направи впечатление това със сърцебиенето и ми стана тъжно. Кой знае през какво е минал, за да стигне до такова положение при конфликти  Sad   Но всъщност нямаме информация дали наистина са панически атаки, или просто е много чувствителен на тема скандали и всеки от нас си проектира собствения опит в такива ситуации  Joy

Не искам да си ходят Фънки и Патрашкова, симпатични са ми и двамата по уникален начин. И от двамата мисля, че имам доста какво да науча.

# 3 384
Абе как може да мислите, 4е зад краха на кариерата на Къци стои Сл.Трифонов, наистина ли го вярвате това newsm78.

# 3 385
Онзи ден се видях с един познат, който е бил публика във ВБ и разказа доста интересни неща, които не мога да ви ги кажа сега, че да не му навредя на момчето. Но горе-долу се оказахме прави за гафа с репликата на Ники Кънчев: А сега изгоненият Ники Мартинов....  Wink

# 3 386
 Мариана беше отвратителна в изказването си на Златка. Вкрайна сметка Златка само констатира факт, не е излъгала. Относно кариерата на Мариана- аз също знам само песента и за Евровизия /за която тогава доста критици се изказаха, че е предимно викане и вой/ и тази и с Орлин Горанов. Скоро е била на участие в моя роден Свищов, с Дани Милев - от което си участие е научила за Камелия-Софи...за сравнение- друга гост звезда е била Мими Иванова, ако някой помни коя е.

За новите съквартирантки- мисля, че Николета ще е една от тях. Тя беше писала, че няма да влиза като съквартирант засега...което ме навява на мисълта, че все пак ще се появи за някакъв период. Но тя без придружител- Георги Неделчев, Азис или Ванко ще е  само декор.

# 3 387
Онзи ден се видях с един познат, който е бил публика във ВБ и разказа доста интересни неща, които не мога да ви ги кажа сега, че да не му навредя на момчето. Но горе-долу се оказахме прави за гафа с репликата на Ники Кънчев: А сега изгоненият Ники Мартинов....  Wink
Напълно о4аквано, дали са му отрязали възнаграждението на Н.К. заради този гаф?

# 3 388
Кога ще влизат новите?

# 3 389
Абе как може да мислите, 4е зад краха на кариерата на Къци стои Сл.Трифонов, наистина ли го вярвате това newsm78.

Слави го пЛюеше зверски , искаше да го изгони и  като много , много нагъл и нахаЛен човек успя , после СЛави не успя да задържи своето предаване ,
е , ако Къци бе достатъчно уверен и предаването бе достатъчно добро нямаше да падне ,
 той няма качества и способности да направи и наложи ново предаване , то и онова , детското е взето от друго подобно ....

Общи условия

Активация на акаунт