Боя за коса - Вlondе 30- Клуб на блондинките

• 96 216
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Минавам да споделя, че най-сетне и аз си поръчах боя Кюн, нямам търпение да пристигне.
Имам и въпрос- с номер 1517 бих ли могла да ползвам 9% окислител? Причините да ми се иска да опитам са 2- едната, че е не е толкова агресивен, както с 12%, а втората, че не искам чак толкова светъл цвят. Аз поръчах 2 различни цвята, ще ги мисля докато пристигнат с кой да се боядисам. Другият е 10.21.
Много ще оценя мненията ви   bouquet

# 361
Аз имам въпрос към Дачита: Как смесваш Фарком 100?

# 362
Минавам да споделя, че най-сетне и аз си поръчах боя Кюн, нямам търпение да пристигне.
Имам и въпрос- с номер 1517 бих ли могла да ползвам 9% окислител? Причините да ми се иска да опитам са 2- едната, че е не е толкова агресивен, както с 12%, а втората, че не искам чак толкова светъл цвят. Аз поръчах 2 различни цвята, ще ги мисля докато пристигнат с кой да се боядисам. Другият е 10.21.
Много ще оценя мненията ви   bouquet

Оксиданта зависи от косата ти Simple Smile ако е светла можеш и с 6 %. Аз ползвам 6% и цвета с който се боядисвам е доста светъл.

# 363
  • В полите на Пирин планина
Съгласна съм с Troy  Peace

Аз да се оплача от Макадамия 8.1, макар че я похвалих по-рано в темата. При 3-тото ми боядисване с нея и явно вече повече коса, третирана с въпросната боя цвета не ми стана. Коренът е по-тъмен от дължините  Crossing Arms Ползвам и 3-те пъти 6% оксидант. Сега си поръчах 9.32, отново с 6% оксидант и ако пак не стане корена не знам какво ще правя. А тъкмо се бях успокоила, че съм намерила своята комбинация.

# 364
Момичета, някоя от вас ползвала ли е боя koleston Perfect на Wella ? Интересува ме дали е вярно, че покрива бели коси равномерно без предварителна пигментация, като се нанася в съотношение едно към едно (60 мл боя, 60мл оксидант 6%)?
Не съм чела цялата тема, извинявам се ако е писано вече.

# 365
Момичета, някоя от вас ползвала ли е боя koleston Perfect на Wella ? Интересува ме дали е вярно, че покрива бели коси равномерно без предварителна пигментация, като се нанася в съотношение едно към едно (60 мл боя, 60мл оксидант 6%)?
Не съм чела цялата тема, извинявам се ако е писано вече.
Аз я ползвам от доста дълго време и не мисля, че има някакви свръх способности, когато става въпрос за покриване на побелели коси.  Laughing
Всичко си зависи от цвета. Ако вземеш някоя десетка е изключено да ти покрие побелелите коси

# 366
Странно, ползвам 0/99 (или май беше 99/0) и ми покрива всичко идеално!

# 367
Странно, ползвам 0/99 (или май беше 99/0) и ми покрива всичко идеално!

Troy, на Koleston има 0/88, но 0/99 няма, а 0/88 е коректор.  Laughing

При 99/0 не е много сигурно, че ще покрие добре побелели коси - всичко си зависи от косата.

Аз не виждам нищо странно в това, че ти е покрила всичко при положение, че си взела 99/0, но не всеки би искал такъв цвят на главата си и това, че при теб е покрила добре не означава, че ще покрие побелелите коси при всички.

За мен силата на Koleston не е в по-доброто покритие на побелели косми в сравнение с другите професионални бои.

# 368
привет от мен...аз искам да споделя несполучливият си опит - на светло кестеняв естествен цвят ме намазаха (фризьор) с професионална боя + розов коректор. Желаното трябваше да бъде русо с розов оттенък, но се получи натурално оранжев цвят, доста силен. Цвета се получи нещо подобно на снимката в поста на Сиси, на предната страница.

Мили момичета, как премахвате коректора върху косата си? Преди съм била със сив коректор и пада доста бързо, след 2-3 миенета, но този, розовият, явно е упорит и не става само с миене.

Как постигате отново русо, ако има боядисано оранжево за основа?  

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 10:24 от Анонимен

# 369
  • София
Аз в домашни условия се направих виолетово-червена с виолетово-русия балсам на Престиж (обикновено го разреждам с маска, но реших този път директно). Сега съм с маслена маска на косата и предполагам като я измия всичко (или почти) ще е паднало. С коректор е малко по-различно, защото има и окислител, но при мен след домашна маска падат много бързо нежеланите оттенъци. А ако се сложи мед и жълтък, съвсем пък пада боята.

# 370
  • Пловдив
http://www.andreasite.eu/wp-content/uploads/2012/10/03101211.jpg
И това много ми харесва като цвят дали мога да го постигна , като знаете какъв ми е цвета в момента и с каква боя точно ще се получи ??

На мен цвета ми харесва(макар, че малко силно ми идва розовото), но като гледам разликата между корен и дължина, е постигнат с някакъв коректор Thinking. Аз се опитвам да постигна нещо подобно, но само с боя....Следващият път взимам Вела Колестон 12.81, 9% за корен и 6% за дължините, и да видим какво ще се получи. Даже се изкушавам да взема 6% и за корена Thinking..., понеже не целя светло русо...

# 371
Mamaden,12/81 на Колестон е бяло студено русо.Няма нищо общо с цвета,който искаш.Ако сложиш 6% окислител в корените,ще стане ръждиво,опитвала съм,а съм със сравнително светла основа(7 ниво).На мен цвета на снимката ми прилича по-скоро на някаква 9-ка.Моя позната има подобен цвят(малко по-топъл) и използва majirel 9/23.Ако искаш можеш да опиташ или да се поинтересуваш първо за този цвят.

# 372
  • Пловдив
Mamaden,12/81 на Колестон е бяло студено русо.Няма нищо общо с цвета,който искаш.Ако сложиш 6% окислител в корените,ще стане ръждиво,опитвала съм,а съм със сравнително светла основа(7 ниво).На мен цвета на снимката ми прилича по-скоро на някаква 9-ка.Моя позната има подобен цвят(малко по-топъл) и използва majirel 9/23.Ако искаш можеш да опиташ или да се поинтересуваш първо за този цвят.

Права си Peace, номера е 12.61, който сме коментирали по-рано в темата

# 373
като правите маска с жълтък, не ви ли жълтее косата после? А меда как се слага - не лепне ли?

# 374
Дайте ми идея как да потъмня дължините с тон,тон и половина . Да ползвам безамонячна или амонячна боя с нисък процент окислител ?В момента дължините са ми някъде около 9  и жълтеят искам да се избавя от този проблем.

Общи условия

Активация на акаунт