Отговори
# 195
някой да има инфо за интеграционните ?

# 196
Все още ги няма.Да се надяваме за утре.

# 197
  • Fort Worth, TX

Тц.Няма.Естествено кАкто винаги в последния ден на месеца.

# 198

Тц.Няма.Естествено кАкто винаги в последния ден на месеца.

Не само в последния.....аз последните месеци направо си ги взимам на 1 следващия.
Миналия месец ги взех на 3 или 4 ...не помня точно.

# 199
Русе Уникредит булбанк ИМА ИНТЕГРАЦИЯ

# 200
Русе Уникредит булбанк ИМА ИНТЕГРАЦИЯ

Е пуснаха ги вече явно.

# 201
  • София
Т.к  за пореден път интеграционните закъсняват, искам да знам защо  болните деца са последни на опашката за пари.Само сбъркано общество слага интересите на здравите пред  болните,  в скапаната ни държава за пореден път работи закона на джунглата.... Sad

# 202
Плевен Инвестбанк има интеграция,най накрая

# 203
Здравейте, момичета! Искам да получавам детските си по другата ми сметка, в друга банка, а не както досега в Пощенска. Знаете ли, какво точно трябва да се направи.... Благодаря ....

# 204
Здравейте, момичета! Искам да получавам детските си по другата ми сметка, в друга банка, а не както досега в Пощенска. Знаете ли, какво точно трябва да се направи.... Благодаря ....

Вземаш си от банката IBAN на сметката, по която искаш да ти се превеждат детските. отиваш в социални грижи, където подаваш документите и даваш бележката да ти сменят сметката. Peace

# 205
  • Русе
При подаването на декларация - нали се посочва как и къде, банка...номер на сметка....

# 206
  • у нас
При подаването на декларация - нали се посочва как и къде, банка...номер на сметка....

Ако не се подава за първи път не е нужно да се изписват. Но ти може да питаш като подаваш декларацията дали ще ти искат за я попълниш. На мен само първия път като подавах декларация ми искаха да попълвам, после не.

# 207
  • Русе
Изглежда нещата са "както баба знае - така си бае"...и може би зависи от самите служители....Аз, всяка година, при всяко подаване на декларация, посочвам сметка....Нищо, че всеки път е една и съща....А пресен случай - тази година ми поискаха банкова разпечатка на номера на сметката....да се виждало, че аз съм титуляр....Та, ме разходиха напред-назад....

# 208
Славена, благодаря!

Иначе и на мен тази година ми поискаха банкова разпечатка за номера на сметката Peace

# 209
  • София
Аз подадох онзи ден и не са ми искали разпечатка за номера от банката (когато си взимах декларацията попитах специално,за да няма за какво да ме размотават).Само ме накараха да напиша,че няма промяна в номера на сметката.Тъпо ми стана от коментара на госпожата от социалните: "Ама вие с толкова пари как го издържате това дете?"  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт