груби пети

• 6 769
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте,

някой може ли да ми препоръча нещо ефикасно при загрубели пети?
Пробвах киснене, пемзи и някакви ексфолиантчета и нищо ефект от вечерта до сутринта

Понякога си мисля, че може и да се удебелява кожата от подметката на обувката  Thinking

# 1
  • Пловдив
Натурална свинска мас, не се шегувам:-)

# 2

предполагам мажа вечер и чорапче за да не цапам?

# 3
  • Пловдив
Да.

# 4
  • Варна
Според мен,както всичко друго- редовна подръжка!Отиди на мен.педикюр и от там нататък през 2-3 дни пемза/не и ножче/,всяка вечер кремче, и ексфолиант /като се сетя/ и веднъж седмично леген със соли и лавандулова маска! Това е моята рецепта.Сега като се замисля майка беше купиза преди години един крем на 'Фуут гард"за загрубели пети и беше хубав,не е и скъп.

# 5

Мерси princess_des

За съжаление няма как да отида на педикюр даже и медицински. Препатила съм с години имах гъби по ноктите на краката, с толкова хапчета се трових докато ги махна. Честно страх ме е

Относно кремчета и тн всяка вечер направо не ми се мисли профилактично се мажа със спирт и пасти заради гъбите и ако и кремове слагам, но ще опитам  Simple Smile

Ще пробвам и фуут гард

# 6
Омега-3 за пиене и кремчета с урея за мазане.Не са скъпи и със сигурност помагат много.

# 7
  • Пловдив
Без медицински педикюр се съмнявам лесно да се справиш. Трябва мъртвата кожа да се изреже иначе за мен е непосилна задача, тези кремове няма как да проникнат и подхранят вече мъртвата кожа.... това ми го е казвала козметичката, при която ходя. Има козметички , които ползват индивидуални ванички за всеки клиент, потърси такава и няма да имаш притеснения за гъбички!   bouquet

# 8
 Peace тогава започвам психическа настройка за посещението

# 9
  • Пловдив
Подбери си подходяща козметичка и няма да имаш проблем. Аз също минах по този път.... само с кремчета нямах успех, като започнах да ходя на педикюр направо се родих ! Дори нямах напукване, а просто имах напластени мъртви клетки и пак след педикюра просто вече започваш с качествени кремове сутрин  и вечер и би трябвало да има ефект!  Peace

# 10
И аз съм със същия проблем. Направи ми впечатление, че след двете ми раждания в комбинация с лятото ситуацията стана страшна. Като намеря време търкам с пила, пемза, но ефектът е 24 часа. На мен кремовете за крака от известните марки ми активизират гъбички между пръстите на краката. Сега залагам на крем за ръце за чувствителна атипична кожа. Струва ми се пак толкова добре колкото като кремовете за крака. Иначе не посещавам повече маникюр и педикюр! Лично аз се притеснявам от гъби и по-сериозни кожни болести.

# 11

Bubbolinkata ме разбира най-добре относно страха ми за педикюр  Sad 

Вече съм станала такава параноичка, че дори на приятеля съм забранила да обува чужди чехли като отидем на гости  Joy аз самата си нося от тези хотелските

# 12
глицерол се допълва с оцет, разклаща се и се мажат пети, лакти, колена, нокти. Действа бързо.

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 22:26 от Еко

Общи условия

Активация на акаунт