Къде в Пловдив??? - 37

• 60 993
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
И пак големия го приеха.

Големият ти е набор 2006,нали?Тази година положението с градините беше по-различно

# 106
  • о`майна лунна нощ е
До колкото помня се говореше, че ще има период на подаване на заявленията, като тежест ще има изпълнението на критериите за прием респ. натрупването на определен бр. точки, а не входящият номер, точно, за да се избегне блокиране на системата и опашки пред градините /за тези, които изберат варианта да подадат на хартиен носител при директорките/.

# 107
  • Пловдив
ох дайте тези критерии, че не можах да го намеря това приложение и описаните критерии за повече точки?

# 108
  • о`майна лунна нощ е
Не е публикувано още, няма откъде да го вземем.

# 109
  • Пловдив
Напишете Р Е Ш Е Н И Е   294  02. 08. 2012 Община Пловдив и ще ви излезе  Peace

# 110
  • Пловдив
това решение ОК, но приложение 1,2,3 за критериите не излиза с документа "решение" нито под него като текст, когато гледах.

# 111
  • Пловдив
Ами при мен излизат приложенията и се виждат критериите и заявленията  Peace

# 112
  • Пловдив
поръчвала съм си от нея, имах и скайп, тя има тук и потребителско име (потърси я, създавала е тема за тортите в раздела за готвене), харесваха ми тортите, заради украсата най-вече, като вкус - преди повече ми допадаха, но сега има какво да се желае, след като опитах тортите на две сладкарници в нашия град  Grinning

Кои са тези две сладкарници, че на дневен ред ми е поръчка на торта - може да ми пишеш и на лични.

# 113
Не е публикувано още, няма откъде да го вземем.

http://cdg-daga.com/index.php?info=1

# 114
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря! Но това е сайт на една от градините в Пловдив. Някак логично ми се вижда тези неща да са достъпни на общоградско ниво, а не да ровим по сайтовете на детските заведения, за да ги открием.

# 115
някой да има телефон на ортопедичната работилница на петко д.петков

# 116
  • Пловдив
Някак логично ми се вижда тези неща да са достъпни на общоградско ниво,

Решението е достъпно с всичките му приложения на сайта на общината.Лично аз го четох там.Но тъй като там по-трудно се търси и се дава линк,се завъртя този линк от ЦДГ Дъга

# 117
Знам, че беше писано някъде из темите, но къде можем да пробваме топ матрак/топер из мебелните магазини.
Ходихме вчера в Зона /бившата Мебелна къща/, защото харесахме един топер в мемори, но там нямаше изложени и ни обясниха, че имат в склада, но са само пакетирани /навити на роло/, а нас това не ни устройва, защото не ми трябва да го гледам, а да се отъркалям на него.
Искаме да направим сравнение между матрак с мемори и топер /пак с тази функция/, но на едно и също място.

Сещам се, че е възможно да има в бившия РУМ "Тракия", за мебелния магазин в МОЛ "Галерия", но там винаги съм гледала друго, а не матраците.

Благодаря ви предварително за информацията!

... и ПП - ако някоя от вас има такъв, ще съм страшно благодарна да сподели впечатления и кое е по-добро като вариант - топер с мемори /те са около 5-6 см./ или нов матрак с мемори /но там то варира около 2 до 4 см. най-много/.

bouquet
В магазин Юск има изложени матраци, подробно не съм ги разглеждала, но може да има и от търсения от вас. Друг магазин, в който има доста изложени матраци, е този на Пазарджишко шосе, май са на Дизма мебели. След като излезеш от Пловдив, вдясно, преди кръговото за магистралата/Метро, Джъмбо

# 118
Да добавя след Милена, че има магазин за матраци на Л. Каравелов до
данъчното, в мебелен център Полиграфия също има доста матраци, на
Коматевско шосе пък има магазин за матраци Нани. Нашият топматрак е
Нани, но не е мемори (много съм доволна иначе).
Да питам сега за детски гумени ботуши, досега не съм купувала, гледам
има и на Колев и Колев, и на Бефадо..Да препоръчате някакви гумени
ботуши, които да имат вата вътре.

# 119
  • Пловдив
Ходих за карти за децата днес.Карти за мъниците няма.Евентуално в понеделник щяли да имат.Попаднах на свястна лелка,която ми обясни че нямат право да ги таксуват децата все още.За сметка на това ,на съседното бюро една служителка вдигна ужасен скандал на едно бабе.Трябвало да си ходят децата да си вадят карти като не знаели пенсионерите какво трябва да правят! Shocked

Общи условия

Активация на акаунт