Къде в Пловдив??? - 37

• 60 508
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
аз си търся перфоратор на формички - например цветенца или пеперуда, единичен, мъничък. виждала съм в книжарницата на отец паисии, но може някъде да има по-евтини, мисля 4-5 лв бяха там, съвсем мънички, пласмасови.
някакви идеи за китна книжарничка с подобни неща?
  bouquet
В магазин "Дали", до парка на Джумаята, има перфоратори всякакви. Цените са в зависимост от големината, можеш да провериш дали ще ти свършат работа.

# 136
  • Пловдив
благодаря ви на всички за предложенията!   Hug
този магазин Дали да не е на ъгъла на отец паисии, пак до градинката, аз му викам книжарница?

# 137
  • Пловдив
Къде мога да намеря инхалатор? По възможност ето този http://apteka.framar.bg/30016896/%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0% … D0%B0-pic-indolor  Rolling Eyes

Могат да ти го поръчат във всяка аптека.Или искаш да го видиш на живо

# 138
Добре ще е да го видя на живо, но ако не става, ще го поръчам. Rolling Eyes
В тази връзка, ако някой има инхалатор и е доволен, сега е времето да се похвали. Simple Smile

# 139
  • Пловдив
Добре ще е да го видя на живо, но ако не става, ще го поръчам. Rolling Eyes
В тази връзка, ако някой има инхалатор и е доволен, сега е времето да се похвали. Simple Smile

Имам този ОМРОН
С педиатрична маска с ластик
Доволна съм

Само някои аптеки поддържат инхалатори и то само на някои марки.Повече работят по каталог.В Кичука,аптеката зад старите слънчеви лъчи,има изложени инхалатори на Микролайф

# 140
Елфита  Hug

# 141
  • Пловдив
Наргиле в магазин Деникс в МОЛ Галерия, имат и хубави тютюни и въглени

# 142
  • Пловдив
В магазина на Свежен, на Пещерско шосе, има ли хубави спални детски комплекти и колко вървят, ако някой е купувал скоро и знае.

# 143
Слънчо,последно през Август-комплект за единично легло с олекотена завивка-50лв!

# 144
благодаря ви на всички за предложенията!   Hug
този магазин Дали да не е на ъгъла на отец паисии, пак до градинката, аз му викам книжарница?
Ох, точно той е.  Laughing Извини ме, че ти го предложих отново. Сега "проглеждам", че ти си била там вече.  Hug

# 145
Искам да купя наргиле за подарък,ще се радвам някой ако е виждал да ми помогне къде да потърся.

Малко,или голямо?В магазини "Магията на подаръците" има.
А той къде се намира?

Сигурно е късно,но да кажа.Има на Антим1 (преди 101 балона),на Гладстон срещу синдикалния дом и на М.Луиза до Авеню-то.Има също и въглени и тютюни.Малките наргилета са от 15-16 лева,а големите 25 лева и нагоре.

# 146
  • Пловдив
Момичета, някой да знае от къде мога да купя Чешки крони? Питах в ПИБ, но там не работят с тази валута...

# 147
чешки крони съм купувала от бюро магура
ето това http://www.magura-exchange.com/kontakti.html

# 148
  • Пловдив
Може ли да ме посъветвате как да си реша следния проблем: имам голям ъглов диван и там където е лежанката се продъни на едно място - изпука все едно се чупи дъска и съответно на това място е пропаднало, та въпросът ми е към кой мога да се обърна, за да дойде в къщи да ми го оправи  newsm78

# 149
mamino, благодаря за информацията!   bouquet

Къде в Пловдив мога да разпечатам повечко снимки на по-тънки цени (или пък да дават отстъпка за количество)?
Ето ТУК съм поръчвала няколко пъти, цените са супер, снимките са с добро качество за цената. Доставката е с куриер. Доволна съм. Правила съм няколко албума за бабите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт