Къде в Пловдив??? - 37

• 60 447
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
  • Балчик
Искам да питам къде правят букети или аранжировки от сухи цветя?
Да си повторя въпроса за сухите цветя! Някой , ако има идея ще съм благодарна Simple Smile
на пешеходния мост има цветарски магазин и там има сухи цветя, сутринта ги видях , минах покрай магазина Peace

# 451
  • Пловдив
Къде има детски зимни якета, читави и на нормални цени. За доста попораснали деца -158см и 152см... Wink

# 452
  • Пловдив
Спондж боб, благодаря! Виждали ли сте някъде зимни якета за едногодишно момченце, които да са по-дългички, да покриват дупето? Или са тип флай или трябва да купувам космонавт, а ми се иска и яке да си има. Бенджи, порасналите деца не влизат ли в най-малките номера на дрехите за възрастни, мисля че ще са и по-евтини.

# 453
  • Пловдив
Къде има детски зимни якета, читави и на нормални цени. За доста попораснали деца -158см и 152см... Wink

Бени,ако не си се сетила за Уайкики в Галерията...имаше доста модели и за по-големи Peace

# 454
  • Пловдив
tandonova, не съм гледала там, но ще проверя...а зависи и какви ли са им цените в момента на якетата.
От там съм купувала някои неща на разпродажба, иначе ми се виждат скъпи...

*Милена*, може, стига да е нещо по- тийн...
Идейки къде да погледнем?

# 455
  • Пловдив

Бени,ако не си се сетила за Уайкики в Галерията...имаше доста модели и за по-големи Peace

Има, но не са достатъчно дебели (топли). По-скоро са за това време.
Иначе и аз се присъединявам към питането, защото в целия град открих само на две места. В халите, на първия етаж, но само един вид  ooooh!, десен и не ми харесаха особено. Бяха около 50 лв. На малката главна, в едно магазинче от дясната страна, в посока пешеходния мост, но щели да зареждат тези дни, та е малко тигана на котлона, а рибата в морето...
Да уточня, обаче че пиша за момчешки якета, понеже такъв ми е зора в момента, а все ми се струва, че за девойки има по-голям избор.
В Мол Пловдив не съм ходила скоро и не зная там как стоят нещата  newsm78, но тези дни смятам  да проверя. Не се сещам за други места...

# 456
Здравейте! Някой знае ли къде мога да продам почти нови речници-английски, испански, италиански, и в двете посоки?

# 457
  • Пловдив
Здравейте! Някой знае ли къде мога да продам почти нови речници-английски, испански, италиански, и в двете посоки?
Продавалника?

# 458
Продавалника?
Тук, в бгмамата? Rolling Eyes
Аз имах предвид в Пловдив да ги занеса някъде.... Thinking

# 459
  • Пловдив

Днес в книжарница Сиела продават всички книги,тяхно издание,на 50 процента

От днес стартира електронната система за ясли и градини http://dz-priem.plovdiv.bg/

# 460
Бенджи - последните 2 години купувам страхотни якета за сина ми (като казвам страхотни, имам предвид кройка, материя, вид и издръжливост), едното беше 40лв., другото 49, от един магазин на малката главна, ох, как се казваше...пада се точно преди подлеза в края на малката главна, както и срещу БНБ старата сграда...Не са мръднали, а що пране и носене са видяли...Ако искаш, и те устройва като цена, днес ще мина да проверя номерацията, дали има за толкова голямо детенце. Синът ми ходи там на градина, удобно ми е, не ми е проблем!

# 461
Гледах детските момичешки якета в Уайкики преди 3 дни. Тънките не загледах особено, дебелите бяха по 130лв. Моделът и качеството не ми харесаха, а за тази цена пък въобще.

# 462
От Уайкики спрях да пазарувам, след като ми се събраха 3 дрехи с дефектна кройка Sick
Само споделям де...имайте предвид и оглеждайте хубаво нещата.

# 463
  • Пловдив
Стеф, само ако не те затруднява.... Hug
Сетих се за магазина...ей там не съм влизала скоро...

Уайкики отпадат, мерси, за 130 лв. хич и няма да ида да ги видя... Mr. Green

# 464
  • Пловдив
Уайкики отпадат, мерси, за 130 лв. хич и няма да ида да ги видя... Mr. Green

Освен това не са и хубави.Нямат качествата на зимно яке.Много са отворени на гушката и с едни смотани качулки-първия вятър ги сваля от главата на детето

Стеф,как дефектна кройка.В магазина не се ли виждаше?Можеш да върнеш нещата,ако си забелязала навреме

Аз от там взимам спортни долнища и блузи за градината.Също дънки.Всичко е много издържливо като материи и цветове

Общи условия

Активация на акаунт