Къде в Пловдив??? - 37

• 60 411
  • 763
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря  bouquet! Ще отскоча в неделя.

# 256
Аз пък си купих туника от сайт, която ми доставиха с един от онези пластмасови предпазители с/у кражба, които се махат само с машинка. Някаква идея къде биха могли да ми го махнат /за предпочитане в района на Сточна гара/?

# 257
  • Пловдив
Търся компютърна мишка с дизайн на кола. Ако някой е виждал да каже в кой магазин  Praynig
В магазина, от който аз пазарувам, имаше самолет. Отварят в 10,30, ще ги питам и за дизайн на кола и ще пиша.

# 258
  • Пловдив
аз пък търся от тези отворени чорапи, които се слагат над чорапогащник зимата, може да са плетени и се слагат под коляното и до глезена. малко не го обясних, но се надявам се сещате. за
дете ми трябват. може и от фейсбук някой сайт ако знаете за ръчно плетени, правени неща?!

ГЕТИ ми казаха току що  Blush
 Hug

# 259
Аз пък си купих туника от сайт, която ми доставиха с един от онези пластмасови предпазители с/у кражба, които се махат само с машинка. Някаква идея къде биха могли да ми го махнат /за предпочитане в района на Сточна гара/?
можеш да помолиш във всеки магазин за дрехи, а също и в големите вериги

# 260
Шайн,минавайки по Гладстон,ми се мерна нещо с Мечо Пух,в детския магазин на ъгъла на светофара,който е след тунела,но не съм сигурна дали беше олекотена завивка или само торба!

# 261
  • Пловдив
аз пък търся от тези отворени чорапи, които се слагат над чорапогащник зимата, може да са плетени и се слагат под коляното и до глезена. малко не го обясних, но се надявам се сещате. за
дете ми трябват. може и от фейсбук някой сайт ако знаете за ръчно плетени, правени неща?!

Hug

Миналата зима имаше в Теранова. Но сега не знам, не съм ходила.
Може ако знаеш някой магазин за прежда, в повечето такива и плетат. И да си избереш прежда и цвят и да си поръчаш.

# 262
  • Пловдив

Hug
В началото на моста на ВХВП,тази част,която е по-близо до паметника Йорданка Николова /или Областна администрация/ на спирката има две будки за чорапи и чорапогащници.Там има голямо разнообразие на гети.

# 263
  • Пловдив
Търся читав сервиз за ремонт на електронен апарат за кръвно налягане  Благодаря предварително  bouquet

# 264
  • Пловдив
благодаря ви! в теранова бях, но това магазинче не съм го чувала...може да се разходя някои ден или да ми оплетат от избрана прежда...

# 265
Търся олекотена завивка с мотиви на Дисни. Да сте виждали някъде, освен в Тач?

В роксима дрийм видя ли?
Имаше принцесите.Сигурно има и друго

От сайта видях,че имат Мики Маус,Мечо Пух,Том и Джери,Ариел,Шрек,Уинк и Маккуин
В едно магазинче до Събота пазара има олекотени завивки с мотиви на Дисни, но не са дебели и са по 25 лева.

# 266
Мами, кажете къде мога да намеря кутия за сандвичи "на два етажа"?
За закуска за училище става въпрос.

# 267
Здравейте,някой да знае къде сменят копчета тик так,обиколих половината шивачки и никоя не сменя?Ще съм ви много благодарна.

# 268
  • Пловдив
Здравейте!
Къде в Пловдив се продават мебели от чам?

# 269
  • Пловдив
Здравейте!
Къде в Пловдив се продават мебели от чам?

Ако е същото, за което се сещам - по пътя за Коматево, на кръстовището с Транспортна болница има един магазин с мебели, които се произвеждат във Велинград, дори и да нямат това, което търсиш, може да дадеш поръчка. Аз съм си поръчвала така от там. Цените им бяха доста добри тогава - сега вече не знам

А аз пак да възобновя двете си питания :
1. Човек или фирма за почистване на мокети и диван в къщи - евентуално с Рейнбоу
2. Тапицер, който да ми оправи продънена част на диван.

Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете с някаква информация.

Общи условия

Активация на акаунт