Къде в Пловдив??? - 37

• 60 391
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета!
Знаете ли къде в Смирненски слагат копчета на дънки?  newsm78

# 241
  • о`майна лунна нощ е
Повечето обущарски ателиета предлагат тази услуга. Попитай в някое.

# 242
  • Пловдив
Някой може ли да ме упъти за майстор,който да ремонтира детски акумулаторни колички? Спешно ми е Praynig
Марката е Пег перего.
В магазина на Пег Перего предлагат сервиз и на извънгаранционни стоки.

# 243
Малката онзи ден направи някаква алергична реакция, вероятно към риба. Пред лекарския кабинет имаше още едно дете с алергична реакция-в градината им дали супа топчета и риба.Лекарката каза, че това съчетание е абсолютно недопустимо и по-чувствителните деца реагират. Та исках да видя във въпросния рецептурник има ли раздел как се съчетават храните, какви са изискванията и т.н.
Но нещо 60лв ooooh!

Мисля че няма изискване за съчетаване на храните.Има изискване за грамаж,въглехидрати,вид на месото,вид на хляба,конкретни рецепти.Забранени храни
Попитай каква риба са яли в този ден.Обикновено е пангасиус.Да не би да има непоносимост към тази конкретна риба или рибата изобщо.Изпробвай я вкъщи.
Аз редовно давам риба и след това яде месо.Не е имала проблем.Не ми си струва да е някаква лоша комбинация.

Ще погледна рецептурника и ще ти пиша дали има изискване за съчетаване на храните

Моя е грешката, че не съм си изразила правилно мислите. Реакцията на дъщеря ми е от риба, консумирана извън яслата.Понеже за седмица и половина направи такава реакция два пъти-от цаца и от талапия, затова съм убедена, че е от рибата.Но е яла и преди риба и това+изказаното мнение на лекарката ме наведе на мисълта, че е възможно да е от съчетание риба с още нещо.
Другото дете не е от нашата ясла дори.
Просто като разбрах, че има съчетания на храни, които водят при някои деца до подобни резултати, реших да се заинтересувам  кои са те. Предположих, че рецептурника, като писан от компетентни хора и консултиран с медицински персонал ще ми свърши работа.
Малко извън темата е, но го пиша, за да не обвиня яслите в нещо, което си е моя грешка и да не останат хората с погрешно мнение.

# 244
  • Пловдив
Някой може ли да ме упъти за майстор,който да ремонтира детски акумулаторни колички? Спешно ми е Praynig
Марката е Пег перего.
Обади се във Вито де Симоне http://www.vitodesimone.com/. Сигурна съм, че ще ти помогнат.

# 245
СУТИЕНИ, големи чашки и всякакви чашки (цветове), супер красиви, евтини има в едно магазинче на Скопие, точно до Първа инвестиционна. (по стълбичките, за съжаление не помня как се казва)

Сутиените са китайски, но са качествени и супер красиви, по нищо не личи че не са маркови...Цените са Между 5 и 15 лв.

Купих си 2 броя да тествам. Много съм доволна. (Нося чашка D/E, 95/100)

Има също и евтини памучни боксерки - мъжки, големи размери рокли и пантални -дамски.

# 246
ioli  много полезно инфо за сутиените,тъкмо бяхме до Мечо Пух и обиколихме Кичука,и сега ме хвана яд,че не съм го видяла този магазин,нищо в петък пак сме на лекар,ще мръдна да си купя нещо,че то тия номера са си кът,а особено и с тази цена!  bouquet

# 247
Аз особено се впечатлих, бях си приготвила 30-40 лв за сутиен, защото винаги са ми харесвали там, но не бях гледала цените. Влизам в петък и се залепвам за един страхотен червен...въртя суча, гледам пише 5,90... Crazy, питам, колко струва  - 5,90 ooooh!. Бум 2 броя....има голямо разнообразие. А големите модели имат по 6-7 вариации. Има само с банел, има и с чашка от тънките. За по-малки чашки пък...мореееее от сутиени...

# 248
Търся компютърна мишка с дизайн на кола. Ако някой е виждал да каже в кой магазин  Praynig

# 249
  • о`майна лунна нощ е
В Карфур имаше някакви моделчета с Дисни мотиви, но не мога да се сетя конкретен образ. Помня, че бяха с принцеси и Макуин или Спайдърмен. Виж по техномагазините. Най-на близко са разположени тези до Метро - Технополис, Техномаркет, Зора и самото Метро, така че ще ги обиколиш бързо.
На някаква промоция, но преди време видях мишка и в Кауфланд.

# 250
  • Пловдив
Момичета, интересуваме дали в Пловдив има фирма , коята да предлага такъв вид ремонти, като тази http://www.avtointerior.com/snimki.html ?

# 251
Здравейте момичета!
Знаете ли къде в Смирненски слагат копчета на дънки?  newsm78

Зад спирката на 12 на Валери Куйбишев, близо до пресечката с Атон има едно приземно магазинче за копчета.

Аз от любопитство да попитам какъв ще е  този магазин, който строят до Технополис?

# 252
В Карфур имаше някакви моделчета с Дисни мотиви, но не мога да се сетя конкретен образ. Помня, че бяха с принцеси и Макуин или Спайдърмен. Виж по техномагазините. Най-на близко са разположени тези до Метро - Технополис, Техномаркет, Зора и самото Метро, така че ще ги обиколиш бързо.
На някаква промоция, но преди време видях мишка и в Кауфланд.
Мерси за бързия отговор!
Гледах в сайтовете на технотата, но не открих нищо подходящо.

# 253
Търся олекотена завивка с мотиви на Дисни. Да сте виждали някъде, освен в Тач?

# 254
  • Пловдив
Търся олекотена завивка с мотиви на Дисни. Да сте виждали някъде, освен в Тач?

В роксима дрийм видя ли?
Имаше принцесите.Сигурно има и друго

От сайта видях,че имат Мики Маус,Мечо Пух,Том и Джери,Ариел,Шрек,Уинк и Маккуин

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 23:00 от ♥Elfita♥

Общи условия

Активация на акаунт