Къде в Пловдив??? - 37

• 60 402
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив

и аз едно бързо питане за изпращане с еконт от офис до офис на нещо до 1 кг, ако искам да го отворя преди да платя - къде да видя тарифата за тази услуга или знаете ли я? много ли е оскъпява? в еконт сайта няма цена за тази услуга или поне не в тарифи сектора

Няма такса за тази услуга, отбелязва се на товарителницата опция отвори преди да платиш или нещо такова беше и това е. Мисля обаче, че важи само за стандартните им пратки, а не за тези пощенските, по-евтините.

Благодаря. Помолих да я пуснат от офис до офис, но куриерска тарифа, не пощенска.
  bouquet

# 226
Да знаете къде мога да намеря действащия рецептурник за ясли и градини?
На хартия или от нета?

# 227
  • Пловдив
Да знаете къде мога да намеря действащия рецептурник за ясли и градини?
На хартия или от нета?

Продава се в книжарниците-60 лв
Тази година има ново издание
За нета не знам дали го има.Какво точно ти трябва от рецептурника

# 228
Малката онзи ден направи някаква алергична реакция, вероятно към риба. Пред лекарския кабинет имаше още едно дете с алергична реакция-в градината им дали супа топчета и риба.Лекарката каза, че това съчетание е абсолютно недопустимо и по-чувствителните деца реагират. Та исках да видя във въпросния рецептурник има ли раздел как се съчетават храните, какви са изискванията и т.н.
Но нещо 60лв ooooh!

# 229
  • Пловдив
Малката онзи ден направи някаква алергична реакция, вероятно към риба. Пред лекарския кабинет имаше още едно дете с алергична реакция-в градината им дали супа топчета и риба.Лекарката каза, че това съчетание е абсолютно недопустимо и по-чувствителните деца реагират. Та исках да видя във въпросния рецептурник има ли раздел как се съчетават храните, какви са изискванията и т.н.
Но нещо 60лв ooooh!

Мисля че няма изискване за съчетаване на храните.Има изискване за грамаж,въглехидрати,вид на месото,вид на хляба,конкретни рецепти.Забранени храни
Попитай каква риба са яли в този ден.Обикновено е пангасиус.Да не би да има непоносимост към тази конкретна риба или рибата изобщо.Изпробвай я вкъщи.
Аз редовно давам риба и след това яде месо.Не е имала проблем.Не ми си струва да е някаква лоша комбинация.

Ще погледна рецептурника и ще ти пиша дали има изискване за съчетаване на храните

# 230
  • Пловдив
Извинявам се предварително, ако въпросът ми не е за тук , но не знам къде другаде да го задам - трябва ми  телефон на заведението "Чорбаджии" в Пловдив, но не го намирам никъде в нета? Някой може ли да ми помогне?

# 231
Таня'с бейкъри последния път много се изложиха и повече няма да експериментирам с тях.
Беше точно след почивните дни за 6-ти септември. Следобед отидох с детето и изрично помолих да ми сложат само пресни неща, защото всичко ще се консумира от детето.
Всичко замина за боклука. Морковената торта беше с концицтенция на ореховка, а мъфините бяха като сухари. За да станат в това състояние са необходими поне 4-5 дена.
Е, сори, но при техните цени, и това съзнателно да го продадеш за дете Naughty.

# 232
  • Пловдив
Шайн,не отиде ли да ги върнеш?Нека те да си хапнат

# 233
Елфита, продаде ми ги собственичката или управителка(по-възрастна дама), така че ми ги е продала с ясно съзнание.
Минахме , влизайки в града от магистралата и за да ги върна, трябваше да прекося целия град.
В такива ситуации обикновено не се разправям, но безвъзвратно ме губят като клиент, а и доста хора около мен.

# 234
  • Пловдив
Някой може ли да ме упъти за майстор,който да ремонтира детски акумулаторни колички? Спешно ми е Praynig

# 235
  • Пловдив
ако си знаеш марката и е чиполино, на голямоконарско шосе сервиза им, може и да им звъннеш, да кажеш, че марката ти е друга и искаш да си заплатиш за ремонта, но може би ще откажат да ремонтират... Rolling Eyes

# 236
Таня'с бейкъри последния път много се изложиха и повече няма да експериментирам с тях.....

И аз чух много лоши отзиви от една позната,при това хора с възможности-скъпа торта от евтини материали и заместители( това последното от вътрешна информация) . За детски рожден ден-нито децата,нито родителите са си изяли парчетата.

На мен от Бътерфлай ми харесват,лекички са.

За дървените играчки,магазина зад Халите,който е затворил-точно отсреща има книжарница със същите играчки-влакчета и др.  Peace

# 237
  • Пловдив
Търся обзаведен апартамент за 2 седмици за гости , в района на Военна Болница, от четвъртък 25.10.2012

# 238
  • Пловдив
Някой може ли да ме упъти за майстор,който да ремонтира детски акумулаторни колички? Спешно ми е Praynig
Марката е Пег перего.

# 239
Благодаря за отговорите и коментарите ви за тортите,наистина много полезно инфо получих  bouquet

за зашиването на раници,чанти и аз давам глас за блока на ул"Раковска" с/у Маркет Центъра- Peace

Общи условия

Активация на акаунт