Къде в Пловдив??? - 37

• 60 407
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
И най-вече - прецени дали тортата ще бъде за деца, или за роднини и възрастни гости Simple Smile

Шайн - кажи нещо повече за Ванила Подс, моля те Hug

# 211
  • Пловдив
Трябва ми детски обикновен памучен клин(черен или тъмно син, височина 135 см. ).

Такъв клин взех от Венерата-5.5 лв.Имаше и по-големи размери,но дали ще има точно вашия не знам.Трябва да провериш.Такива клинчета има и във Вимакса

# 212
От Ванила Подс съм яла 3 торти и много ме впечатлиха с това, че няма и намек за отвратителните растителни сметани, които се използват масово. Дори може да се замислиш дали тортата не е домашно правена от много добър майстор. Не са помпозни като съставки - белгийски шоколад, сирена и т.н. , но са страшно вкусни и винаги са пресни.
Но, украсата според мен им куца доста. За това са подходящи за възрастни, които така или иначе няма да се зарадват на едно кило фондан върху тортата.
Струва си да се опитат. Винаги има няколко торти на парче, така, че може да се добие представа.
Като се разговорихме, днес направо ще отскоча до там Laughing

# 213
А къде се намират?

# 214
# 215
Благодаря Simple Smile

# 216
  • Пловдив
От Ванила Подс често хапваме тортички, че ни е наблизо. Обаче за детски рожден ден украсата им куца не, ами мога да кажа, че сам в къщи да я правиш, по-добре ще я докараш. Онзи ден гледах един Макуин бяха правили, ами ако не ми бяха казали какво е, никога нямаше да се сетя сама.  Rolling Eyes
Та независимо кой ще я яде, да се има предвид и това ако е за детски рожден ден.
На Долче Мела може да са им по-семпли украсите, но са хубави. На мен лично тази цялата истерия с украсите по тортите почва да ми идва леко в повече - то торта ли е, скулптура ли е. За една годинка пък никое дете няма да забележи каква е украсата, така че наблегнете на вкуса Wink

# 217
  • Пловдив
Трябва ми детски обикновен памучен клин(черен или тъмно син, височина 135 см. ).

Такъв клин взех от Венерата-5.5 лв.Имаше и по-големи размери,но дали ще има точно вашия не знам.Трябва да провериш.Такива клинчета има и във Вимакса
Благодаря ти ама да ме упътиш малко Praynig

# 218
  • Пловдив
 За първия рожден ден наблегнах на украсата. Като за пръв път.....снимки с тортата, радост голяма.....От втория рожден ден вече не съм поръчвала украси, а вкус.  Laughing

# 219
  • Пловдив
Благодаря ти ама да ме упътиш малко Praynig

Венерата-срещу служебния вход на Панаира,на бул България в сградата на Язов.Влизаш във вътрешния двор и на срещуположния край е магазин Венера,до пясъчника
Вимакса е срещу входа на училище Душо Хаджидеков

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 21:11 от ♥Elfita♥

# 220
  • Пловдив
♥Elfita♥  bouquet

# 221
Много ви моля за помощ. Преди време купих раница на мъжа ми, но за съжаление след няколко дни платът се откъсна от шевовете. Къде в ЖК Тракия, или някъде другаде в Пловдив могат да ми зашият раницата?

# 222
  • Пловдив
таня'с бейкъри писахте ли за торти - там също са качествени като долче мела, без гадните типични пастички и прочие...

попи - ами ние ги видяхме тези играчки на презентацията, видях и с какво си играе детето ми и това беше много важно - но мога да кажа, че няма да сбъркаш, доста се различават от всичко дървено на пазара в пловдив, има дървени играчки и в мол галерия в магазина за деца на 1-я етаж, пак са скъпи/луксозни, но план тойс са по-добри

и аз едно бързо питане за изпращане с еконт от офис до офис на нещо до 1 кг, ако искам да го отворя преди да платя - къде да видя тарифата за тази услуга или знаете ли я? много ли е оскъпява? в еконт сайта няма цена за тази услуга или поне не в тарифи сектора

# 223
  • Пловдив

и аз едно бързо питане за изпращане с еконт от офис до офис на нещо до 1 кг, ако искам да го отворя преди да платя - къде да видя тарифата за тази услуга или знаете ли я? много ли е оскъпява? в еконт сайта няма цена за тази услуга или поне не в тарифи сектора

Няма такса за тази услуга, отбелязва се на товарителницата опция отвори преди да платиш или нещо такова беше и това е. Мисля обаче, че важи само за стандартните им пратки, а не за тези пощенските, по-евтините.

Много ви моля за помощ. Преди време купих раница на мъжа ми, но за съжаление след няколко дни платът се откъсна от шевовете. Къде в ЖК Тракия, или някъде другаде в Пловдив могат да ми зашият раницата?

Чанти поправят в едно от ателиетата до писоарите на ул. Кап. Райчо, срещу Маркет Центъра, вторият блок, който е по-навътре. Не е в Тракия, но ако не намериш другаде, там със сигурност ще ти свършат работа.

# 224
Някоя от вас да е дистрибутор на Avon в Тракия ? Моля да ми пише лично Hug

Общи условия

Активация на акаунт