Къде в Пловдив??? - 37

• 60 420
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Къде да звънна да се оплача от ремонтиращи идиоти, които почват пробиването точно в 14 ч  #Cussing out и изобщо ще ми обърнат ли внимание, където и да звънна. Правят магазин точно под апартамента ни - все едно пробиват вкъщи

# 196
  • Пловдив
Къде да звънна да се оплача от ремонтиращи идиоти, които почват пробиването точно в 14 ч  #Cussing out и изобщо ще ми обърнат ли внимание, където и да звънна. Правят магазин точно под апартамента ни - все едно пробиват вкъщи

На 112 или в полицията.Ще ти обърнат внимание
Мин месец,комшийката в отсрещния блок така спря кипящ ремонт в интервала 14-16 часа

# 197
  • Пловдив
Мерси, Елфита!
Развиках им се и за момента спряха - само ги чакам пак да почнат и звъня вече - тоя тормоз е от 2 месеца  #2gunfire

Пак да питам за  резервни кани за кафеварка  Praynig Струва ми се, че преди бяхте обсъждали

# 198
  • о`майна лунна нощ е
За кани знам, че масово купуват от магазините за домашни потреби, но подозирам, че твоята е от "активните" - т.е не само да събира кафето, ами и да има метално дъно за топлене. А за това не мога да помогна освен да видиш при производителя.

# 199
  • Пловдив
Шофьорките да казват ... Laughing къде минавате техн.преглед Rolling Eyes Трябва ми някъде в Тракия или около Полиграфията.Сега звънях и ме стресираха с цена от 45лв. Shocked

# 200
  • о`майна лунна нощ е
Последно минах през юли близо до Кауфланда /но на Брезовско/. Беше около 35-40 лева прегледът и си минах през цялата процедура.
Моя приятелка мина ГТП точно до Бриколаж - зад светофара. Вижда се от кръстовището. Също не е имала проблеми.

Носете големия талон! Без него не взимат колата.

# 201
  • Пловдив
И платена гражданска отговорност, и платен данък.

# 202
  • Пловдив
Шофьорките да казват ... Laughing къде минавате техн.преглед Rolling Eyes Трябва ми някъде в Тракия или около Полиграфията.Сега звънях и ме стресираха с цена от 45лв. Shocked

До Кауфланд в Тракия съм ходила миналата година. Тази беше цената, 40 или 45 лева не помня. От догодина и аз почвам всяка година да минавам преглед...... Tired

# 203
Добър ден!Знаете ли колко е тарифата на фотографите за едночасова сесия с не повече от 20-30 фотоса и ако моjе да ми препор1чате някои?Няма значение дали ще е нав1н или в студио(дайе по-добре в студио),става в1рпос за следсватбена мини-фотосесиика,т1рсим нещо на прилична и по-ниска цена  Embarassed

Дали има сватбени outlet рокли(или някак1в евтин  булченски салон в Пловдив  Praynig?За София знам,но няма в1змоjност да се иде на място,а тук си нямам идея какви са цените newsm78

Благодаря предварително  Hug

# 204
Знам,че е коментирано много пъти Embarassed
но ще ми препоръчате ли къде може да поръчам бутикова торта /за първият ни рожден ден Heart Eyes/раничко е,но да се ориентирам-изключвам вариантите-"Скалата",с-ници "Неделя",онази сладкарница зад Военна Болница....в смисъл искам да е по-различна и вкусна,разбира се Wink

# 205
  • о`майна лунна нощ е
И платена гражданска отговорност, и платен данък.

Тези си ги знаем, но масово се забравя да се носи големият талон и връщат.

# 206
За торти с две ръце препоръчвам Чочко-сватбената ни беше оттам,за всички роjдени дни и поводи купуваме от техните от 3 години насам.- много вкусни и леки. Wink

# 207
Опитах доста торти в града, определено Амели правят най-леките като вкус...За детски рожден ден, за консумация от деца, мисля, че е най-добрият избор.
Неделя са тежки, но вкусни, по моите критерии. За възрастни са по-удачни.
В Долче Мела има интересни предложения, добре се справят, по-оригинални са като че ли.
Бътерфлай прекалено много си вярват, нищо особено като вкус и визия на тортите.
Чочко ми докарва киселини в стомаха, не са за мен...
Скалата - опитвала съм 3-4 техни торти, вкусни са ми много, но самото място е толкова анти към клиентите, че ми се отщява да поръчвам каквото и да било...

# 208
Ако търсиш по-специална торта като вкус - Ванила Подс и Долче Мела.
Ако ти трябва бутикова торта като украса почти навсякъде има интересни предложения с фондана. Най-добре разгледай каталози на място, за да си сигурна, че се доближава до твоя вкус.

# 209
  • Пловдив
Момичета, днес видях, че магазинът за дървени играчки до "Мармалад" е затворил. Дали се е преместил или окончателно е затворил? Къде другаде мога да намеря подобен магазин?

ето това купихме ние за малката, бяхме и на презентация, чакаме си подаръка за рожд ден от бабата и нямаме търпение! наистина си заслужават, дървени играчки от безопасни материали и разбира се много красиви, заобленки и качествени.
http://www.plantoys.bg/cgi-bin/index.pl

пазарува се и от нета, за пловдив ще ги докарат безплатно, то те са си от пловдив, но магазина е в софия.
Интересен сайт, но ми се иска да видя играчката на живо преди да я купя.                                                                            Майки на момичета помагайте. Трябва ми детски обикновен памучен клин(черен или тъмно син, височина 135 см. ).

Общи условия

Активация на акаунт