Къде в Пловдив??? - 37

• 60 438
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Момичета, днес видях, че магазинът за дървени играчки до "Мармалад" е затворил. Дали се е преместил или окончателно е затворил? Къде другаде мога да намеря подобен магазин?

# 181
Добро утро   bouquet
Момичета, искам да попитам знаете ли къде в Пловдив има магазин, където продават костюми и дрехи на марка "Roberta" ?
Благодаря  Simple Smile

# 182
  • Пловдив
Току що казаха по ТВ,че ще има протести в големите градове относно детските надбавки,майчинските и т.н.
Знаете ли къде ще е? Rolling Eyes
Ако има свободни мами-напред! Laughing Peace

# 183
  • Пловдив
Току що казаха по ТВ,че ще има протести в големите градове относно детските надбавки,майчинските и т.н.
Знаете ли къде ще е? Rolling Eyes
Ако има свободни мами-напред! Laughing Peace

http://news.plovdiv24.bg/389036.html

# 184
Да, днес от 12'00 пред общината.

# 185
  • Пловдив
galinkacat, а и другите, които питахте за протекторите. Аз бях купила за градината еднократни непромокаеми чаршафи с размери 60/60 или 70/70см. Има ги във всяка аптека. Цената е около 5лв за 10 броя, слагат се под чаршафа и пазят матрака. Ако се напишка и намокри протектора, нали трябва да го изперат - дали ще го направят? А така - само хвърлят чаршафчето и слагат следващото.

# 186
  • Пловдив
Момичета, днес видях, че магазинът за дървени играчки до "Мармалад" е затворил. Дали се е преместил или окончателно е затворил? Къде другаде мога да намеря подобен магазин?

ето това купихме ние за малката, бяхме и на презентация, чакаме си подаръка за рожд ден от бабата и нямаме търпение! наистина си заслужават, дървени играчки от безопасни материали и разбира се много красиви, заобленки и качествени.
http://www.plantoys.bg/cgi-bin/index.pl

пазарува се и от нета, за пловдив ще ги докарат безплатно, то те са си от пловдив, но магазина е в софия.

# 187
  • Пловдив
Някой знае ли откъде мога да купя резервна кана за кафе-машина, че е пукната оригиналната  Praynig

# 188
razel_dazel - да, велкро и лепенки са едно и също нещо Simple Smile То кой каквото го интересува, това си гледа, нормално да си гледала момичешки модели, пък аз момчешки (ама явно пак съм недогледала де...) Laughing

# 189
  • Пловдив

ето това купихме ние за малката, бяхме и на презентация, чакаме си подаръка за рожд ден от бабата и нямаме търпение! наистина си заслужават, дървени играчки от безопасни материали и разбира се много красиви, заобленки и качествени.
http://www.plantoys.bg/cgi-bin/index.pl

пазарува се и от нета, за пловдив ще ги докарат безплатно, то те са си от пловдив, но магазина е в софия.

Супер, невероятно много ми харесаха. Точно започнах да гледам за подаръци за нова година   bouquet

# 190
smarfietka_ къде се намира тази Стеда ? Не съм чувала за нея.А и какво представлява твоя протектор.Аз днес се изръсих почти 13лв. за хавлиен с четири ластика р-р 70/140.

Стеда се намира в търговска база Илиенци, като влизаш предпоследния магазин от дясно на десния коридор. Ако ме разбрахте, че малко объркано го обясних. Продават детски дрехи предимно, но има и чаршафчета, завивки, чанти за детска кухня и други такива.

# 191
От къде в Пловдив мога да си купя батерия за лаптоп-Тошиба? (Пазаруването по интернет не ми е опция)
Благодаря!  bouquet

# 192
  • гр.Пловдив
Аз пазарувам от Стеда в търговията на  Брезовско шосе, но доста след Илиенци, и от дясно - преди Хотел Филипополис. Иначе ДА и в Илиянци имат магазин.

# 193
  • Пловдив
От къде в Пловдив мога да си купя батерия за лаптоп-Тошиба? (Пазаруването по интернет не ми е опция)
Благодаря!  bouquet

Сервиз и/или магазин на "Тошиба" има срещу болница ПълМед на "Пещерско шосе". Магазинът е на ъгъл, под една нова кооперация на самия булевард. Минавам често от там и ми е направило впечатление. Продават компютри, консумативи, може да имат и батерии.

# 194
Благодаря!  bouquet

Сервиз и/или магазин на "Тошиба" има срещу болница ПълМед на "Пещерско шосе". Магазинът е на ъгъл, под една нова кооперация на самия булевард. Минавам често от там и ми е направило впечатление. Продават компютри, консумативи, може да имат и батерии.

Много благодаря! Ще мина да видя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт