Къде в Пловдив??? - 37

• 60 327
  • 763
  •   1
Отговори
# 330
момичета някой да ходил на невролог скоро в Пловдив,да ми препоръчате някой че съм в чуденка newsm78
Да ти кажа аз съм доволна от д-р Бързински .Работи с здр.каса ,но повече се чака за часове .Ако проявиш интерес пиши на лични ще ти пиша тел му и къде се намира.

# 331
Търся блузи с дълъг ръкав - изчистени и с някакви десени, не претруфени, до към 15лв. горе-долу, че трябва няколко да взимам. Хубави зимни палта с качулка също търся. В "Хали"-те са затворили магазина на третия етаж май, в който продаваха такива палта.

# 332
Търся блузи с дълъг ръкав - изчистени и с някакви десени, не претруфени, до към 15лв. горе-долу, че трябва няколко да взимам. Хубави зимни палта с качулка също търся. В "Хали"-те са затворили магазина на третия етаж май, в който продаваха такива палта.
Да не прозвучи като реклама ,но на ъгъла на халите точно до пирожките има м-н в който предлагат български палта ,но нямат качулка .

# 333
Изчистени блузи и то 100% памук съвсем случайно видях в магазина, който се пада на ъгъла точно преди пешеходния мост. Диагонално срещу Дома на модата и красотата.
Там винаги са ми съмнителни дрехите, защото са с много ниски цени, но рискувах и взех една блуза. Много е приятна за носене, за 3-4 пранета не се е свила.
Имаше поне 10-15 модела с дълъг ръкав, цена около 13-15 лв.
Имаше и чист памук, имаше и с ликра.

# 334
Някой да знае къде в Тракия мога да намеря розов мед (от рози)?Вчера търсих в Кауфланд,но нямаше.Сега ще отида и до Т-маркета.Но ще ми е от полза инфо ако някой знае със сигурност къде има,за да не се лутам от магазин към магазин.Благодаря предварително.

За Тракия не знам,но в момента на главната срещу пощата е пълно с мед.Може би ще има и розов Simple Smile

# 335
Благодаря ви! Искам да си взема повече блузи и различни моделчета, обаче разглеждам по мола - една обикновена блуза, такава каквато срещам и в други магазини и е 29,00лв. ooooh! А съм сигурна, че няма как да е толкова. Peace Ще погледна тези дни из магазините.

# 336
Момичета, не знам дали ми е за тук въпросът, но да питам:

За да се запиша в Бюрото по труда на ул."Чернишевски" ли трябва да ходя (централния офис) или в ЕсПиЕс-а (от района на Метро съм)?

# 337
Изчистени блузи и то 100% памук съвсем случайно видях в магазина, който се пада на ъгъла точно преди пешеходния мост. Диагонално срещу Дома на модата и красотата.
Там винаги са ми съмнителни дрехите, защото са с много ниски цени, но рискувах и взех една блуза. Много е приятна за носене, за 3-4 пранета не се е свила.
Имаше поне 10-15 модела с дълъг ръкав, цена около 13-15 лв.
Имаше и чист памук, имаше и с ликра.
Аз също съм си взимала блузи оттам, имат на ESPRIT дрехи, хубави са:)

# 338
  • Пловдив
Момичета, не знам дали ми е за тук въпросът, но да питам:

За да се запиша в Бюрото по труда на ул."Чернишевски" ли трябва да ходя (централния офис) или в ЕсПиЕс-а (от района на Метро съм)?

Отиваш на Чернишевски, в Тракия  няма бюро по труда от доста време

# 339
Момичета, Ванила подс дали работят в събота?

# 340
За Тракия не знам,но в момента на главната срещу пощата е пълно с мед.Може би ще има и розов Simple Smile
Вече намерих в Пикадили.Благодаря все пак за инфото.

# 341
Има ли вход в панаира за изложенията Цветна есен и Зоо ревю? Някой дали е ходил и дали си заслужава?

# 342
  • о`майна лунна нощ е
Някой  търсеш мишка-кола - ето една оферта за такава
http://qki.bg/offer.php?offer_id=1193

# 343
Здравейте, момичета.
Някой знае ли къде има магазини за козметика, в които има професионални консултанти по грим и правят да речем примерен такъв? Интересува ме не толкова самата козметика, колкото помощ, свързана с определяне на подходящи начини и цветове за гримиране спрямо индивидуалния човек.
Попитай  в магазина за козметика в Мол Пловдив. Обикновено там организират кампании, рекламиращи определена марка, предполагам, че имат и "щатни" консултанти.Simple Smile

Благодаря ти.   bouquet

# 344
Има ли вход в панаира за изложенията Цветна есен и Зоо ревю? Някой дали е ходил и дали си заслужава?

Четох , че има вход - 1лв. за учащи и 3лв. за възрастни   Laughing
А дали си заслужава - не мога да кажа....

Общи условия

Активация на акаунт