Къде в Пловдив??? - 37

• 60 297
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря ви за препоръките за оптика   bouquet
А някой може ли да ме ориентира за цена - понеже не нося очила, освен слънчеви, и идея си нямам кое е евтино или скъпо.
Аз бих ти препоръчала Оптиката до заведение Огледалото.
 Намира се на бул.Независимост след Полиграфията.
Коректни хора и професионалисти.Вече няколко години ходя само там и съм много доволна. Peace

# 376
  • Пловдив
А някой може ли да ме ориентира за цена - понеже не нося очила, освен слънчеви, и идея си нямам кое е евтино или скъпо.
Аз бих ти препоръчала Оптиката до заведение Огледалото.
 Намира се на бул.Независимост след Полиграфията.
Коректни хора и професионалисти.Вече няколко години ходя само там и съм много доволна. Peace
Струва ми се, че говорим за една и съща оптика. Нали Независимост е старото име на Цариградско шосе?

# 377
Точно така, като публикувах видях поста ти. Simple Smile

# 378
  • Пловдив
Трябва ми мъжки комплект боксерки и тениска за подарък. Идеи за магазини към Смирненски? Ако не, поне да е удобно за паркиране. Благодаря!
Здравей в капана има м-н Нов силует има страхотни к-ти .Аз лично все от там взимам на моя .Материята е страхотна .Намира се м-на на ъгъла от задната страна на била или халите .Дано да съм била полезна .

Благодаря!   bouquet
Намерих от едно магазинче с/у мед. общежития в Смирненски.

# 379

имам два чифта - евтини и скъпи - евтините ми са с рамка от двадесет и няколко лева и стъклата мисля, че са около 15, но беше отдавна, скъпите ми са с рамка 90 лв., но за двата чифта ми направиха и отстъпка някаква. Мисля, че качествени очила до около 50 лв. ще си направиш с всички защити, но ако ти трябва нещо евтино и за 25 ще намериш там  Peace

# 380
  • Пловдив
Благодаря за информацията, при първа възможност отивам до Полиграфията   bouquet

# 381
  • Пловдив
Имам следното питане-искам да си оплета жилетка,но не знам къде да си поръчам?  Embarassed  Бихте ли ми препоръчали човек,който се занимава с това и колко горе-долу ще ми струва услугата? 
Мерси предварително  Hug

# 382
Здравейте:)

Къде в Пловдив има магазини, предлагащи консумативи за електронни цигари, пълнители, накрайници, такива неща?

Благодаря  bouquet

# 383
  • о`майна лунна нощ е
Днес четох за един, който се намирал срещу Военна болница. "Пушком" или нещо такова му беше името. Не съм го виждала лично, попаднах на него в нета.
Аз също се интересувам от ел. цигарите в момента и чакам доставка от тази оферта - http://www.lapni.bg/offer/4614 Исках да се застраховам, че ще намеря консумативи и в града, а не само чрез нета, за това се порових за такива магазини из Пловдив.

Другият, на който попаднах е на ул. "Академик Петър Динеков" - успоредна е на ж.п. линиите на централна гара и тръгва от Билата на автогара Родопи. Там магазинът по описанието в нета, се намира в търговския център до парка им.

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 21:19 от `ТуиГ

# 384
Ако е за скъпите цигари-може и по аптеките.А ако е за евтините-и по сувенирите и по алкохол-цигарените.

# 385
Благодаря, момичета:) Взехме цигара за баща ми за подарък, той е много сериозен пушач и я подарихме малко с недоверие, защото не вярвахме, че ще върши работа. Но той я хареса много! На първите няколко дръпвания доста се разкашля и каза, че е много силно и напълно го удовлетворява. С всеки ден я ползва все повече, така че май е добра алтернатива...

Сега остава да му намерим консумативи на удобно място!

Ние цигарата я купихме от един магазин до ВХВП, беше около 60 лв., има и консумативи, но е далече и не е много удобно.
За някой от вас може да е добро мястото.

# 386
Има едно фото до Хуманитарната гимназия, на 6-ти Септември мисля, че е, знаете ли от колко часа отваря? Ако ли не - препоръчайте ми добро фото в Смирненски, не искам както повечето да ме изкарват зомбирана. Peace

# 387
Момичета,къде да намеря детски чорапогащници за момиченце в цветове различни от розово,лилаво бяло.Търся бордо,тъмно зелено-такива цветове.

# 388
  • Пловдив
Момичета,къде да намеря детски чорапогащници за момиченце в цветове различни от розово,лилаво бяло.Търся бордо,тъмно зелено-такива цветове.

Цветове има във Вис Виталис.Но дали има точно тези,не знам

# 389
моля за координати на човек/бригада който почиства улуци

Общи условия

Активация на акаунт