Къде в Пловдив??? - 37

• 60 349
  • 763
  •   1
Отговори
# 390
Детски чорапогащници има по принцип във повечето магазини за чорапи. Масово са на една българска фирма, в жълти кутийки, имат богата гама цветове.
До ДЗИ-то, до спирката на Съединение, има 2 магазинчета за бельо и чорапи, едното май е само за чорапи - там има доста.

# 391
  • Пловдив
Момичета, виждали ли сте в някой магазин детски микрофон, но искам от тези, които са 2 на стойка.
Виждала съм в Хиполенд-а, но не знам дали има и в момента.
Момичета,къде да намеря детски чорапогащници за момиченце в цветове различни от розово,лилаво бяло.Търся бордо,тъмно зелено-такива цветове.
Миналата година търсих цветове за момче, различно от синьо и кафяво... В магазинчетата на Младежка имаше голям избор Peace не знам тази година как е Rolling Eyes

# 392
Да,на Младежка има избор от чорапогащници,видях в едно магазинче ( идвайки от центъра-от лявата страна,по продължение на пазара),магазина е за детски трикотаж.Но предполагам и в другите ще има-сиви,сини,розАви( други не гледах) .Цена 4,5-4,80 за дюс цветовете. Peace

# 393
  • Пловдив
Момичета,къде да намеря детски чорапогащници за момиченце в цветове различни от розово,лилаво бяло.Търся бордо,тъмно зелено-такива цветове.
На бул. "Васил Априлов" срещу входа на поликлиниката, до баничарницата, има едно магазинче за чорапи и чорапогащи. В него има доста интересни чорапогащи за момичета. Даже имаше и някакво намаление.

# 394
  • Пловдив
http://gigadrinks.com/

Здравейте:)

Къде в Пловдив има магазини, предлагащи консумативи за електронни цигари, пълнители, накрайници, такива неща?

Благодаря  bouquet

# 395
  • София
Момичета, търся бонбони за Хелоуин. Миналата година в Лидл имаше зъби, очи и сега търся нещо подобно:) Дали някой е виждал някъде из града?

# 396
  • Пловдив
Момичета, търся бонбони за Хелоуин. Миналата година в Лидл имаше зъби, очи и сега търся нещо подобно:) Дали някой е виждал някъде из града?

В Лидъл пак има  Peace

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-F3F79033-4190F3B2/lidl_bg/hs … m?offerdate=19366

# 397
  • Пловдив
Какво ги правите тези бонбони? Смисъл не съм разбрала да се тропа по вратите и да се искат бонбони още или вече го правят това в някои квартали? И мен идеята ме кефи, но мъжът ми...сакън да не украся тиква, щял да я хвърли, много американско било  Crossing Arms

# 398
  • Пловдив
Аз този празник Хелоин не го разбирам.Според мен си е американска традиция,гледана от филмите и копирана.Имаме си достатъчно други български празници и обичаи,които да тачим.Не се сещам обаче с такъв хъс майките да раздават гевречета по Коледа.А би могло.Би могло и да се научат някои традиционни български песни,за да не забравяме корените си.

# 399
  • Пловдив
Аз този празник Хелоин не го разбирам.Според мен си е американска традиция,гледана от филмите и копирана.Имаме си достатъчно други български празници и обичаи,които да тачим.Не се сещам обаче с такъв хъс майките да раздават гевречета по Коледа.А би могло.Би могло и да се научат някои традиционни български песни,за да не забравяме корените си.
Напълно те подкрепям, и аз съм на същото мнение!

# 400

Peace подкрепям те и аз

# 401
  • София
Перах , благодаря:) Изглежа в Лидл, Тракия всичко много бързо е свършило, снощи имаше само едни призраци Sad Все ще измисля нещо:)

Josefin разбрали сме се с мамите от блока да почерпим децата. ММ ги разправяше същите, но снощи с такова удоволствие прави тиквен фенер Simple Smile Аз съм чувала, че има квартали и блокове, в които става голямо забавление.

# 402
  • Пловдив
супер! Дано стане хубаво!
Със Синеичка съм съгласна до някъде, но аз лично имам хъс за всичко - традиционно,модерно и измислено. Както и свободно време де, та затова и огромен хъс!  Mr. Green

# 403
  • о`майна лунна нощ е

Peace подкрепям те и аз

Присъединявам се и споделям, че всеки път, когато децата се затръшкат за нещо по повод този празник, им напомням, че имаме прекрасни традиции в това отношение и че българските кукери, с които гоним лошите сили, са много по-истински от всякакви тикви, вещици и зелени разтечени чудовища.

# 404
  • Пловдив
да, кукерите, при нас са февруари, с нетърпение ги чакам, само не разбрах едното защо пречи на другото?!
Аз бонбони надали ще купя, ние имаме и рожден ден след празника, на мен са ми други приготовленията, но без тиква в сезона на тиквите...баба ми украсяваше тиква, за мен това не е американско, а традиция  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт